29 Eylül 2016 Perşembe

Jo Malone Blackberry & Bay Eau De Cologne

Jo Malone Blackberry & Bay Eau De Cologne
Jo Malone kokuları ile öne çıkan İngiliz  markası. Mumları, vücut ürünleri, karıştırılabilir kokuları çok ünlü. Türkiye'de bir kaç mağazası var ama (Ankara-Next Level AVM ve İstanbul'da -Nişantaşı ve Kanyon AVM) bu mağazalar halen yerli yerindeler mi bilmiyorum? Çünkü Türkiye web sayfaları yok ve internetten de fazla bir bilgiye ulaşamadım.
Jo Malone Blackberry & Bay Eau De Cologne böğürtlen ve defne esansı içeren, meyveli ve çiçeksi olarak tanımlanan bir koku. Koku notalarında böğürtlen, defne, greyfurt, çiçek esansları, vetiver ve sedir bulunmakta. 

Jo Malone Blackberry & Bay Eau De Cologne
Bu parfüm bir böğürtlen kokusu ile açılıyor. Aslında böğürtlen kokularını pek sevmem, bana fazla tatlı ve ağır gelir. Fakat Jo Malone Blackberry & Bay Eau De Cologne'da ki böğürtlen kokusu çok fresh. Odunsu esansların etkisidir belki bilemiyorum, ama bir tazelik etkisi var. Yumuşak bir koku, hatta ilk meyveli etki geçtikten sonra unisex bir etki bırakıyor. En son kalan halini ise Burberry Classic'e benzetiyorum ama notaları çok da benzemiyor. Tek ortak yönleri ikisinde de sedir bulunması, belki de bu yüzdendir anımsatması. 
Jo Malone kokularının fiyatları yüksek. (100 ml 370 TL , 30 ml 185 TL civarı) Maalesef genel kanı kokuların kalıcı olmadığı yönünde. Bana göre Jo Malone Blackberry & Bay Eau De Cologne günlük kullanılabilecek, kalıcılığı az olan bir koku. Günlük, kalıcı olmayan bir parfüm için de fiyatları çok yüksek. Fakat koku grupları değişik, kokladığınızda mutlaka almalıyım dediğiniz, sizi çarpan, aklınızda kalan bir kokusunu buluyorsunuz. Ayrıca karıştırılabilir parfümleri de ilgi çekici.
Siz Jo Malone ürünlerini denediniz mi? Beğendiniz mi?

26 Eylül 2016 Pazartesi

Pastel Nude 762 Kind Oje

Pastel Nude serisi ojeler Nude çılgınlığı yaşarken ilaç gibi geldi. 17 farklı nude tonu ile benim gibi fazla nude tonlarını sevmeyenlere bile nude ojeleri sevdirdi. 
Şişeler bildiğimiz Pastel şişesi, bu şişe formunu seviyorum aslında. Kapakları ve serisinin ismi yazan şişesi ile oldukça şık bir ambalajı var. Pastel Nude serisi ojelerin kapak kısmında isimleri yazıyor ayrıca arka kısmında da numarası var. Bu seriden bir kaç oje aldım ama ilk denediğim ''Kind'' oldu. Diğerlerini bilmem ama 'Kind''ı yapı olarak sevdim. 
Ben kahve alt tonlu ve bej renkli nude ojeleri pek sevmiyorum, kendime yakıştıramıyorum. ''Kind''  oje pembe alt tonlu çok güzel bir ton. Sürmesi kolay, acele sürdüğüm halde çizgi çizgi olmadı. Her zaman ki gibi ben aceleden biraz bozdum ama bu kesinlikle ojenin suçu değil. Maalesef oje sürerken kendime zaman tanımıyorum, sürer sürmez ya uyumam gerekiyor ya da evden çıkmam. Vakitlice sürersem de ya telefon çalar, ya saçımı düzeltirim v.s. v.s. Yani o oje illa ki bozulacak :)
Neyse konumuza dönersek 2 katta opaklaşan, kolay sürülen, kalıcılığı da orta olan ve tırnakta temiz ve kibar bir görünümü olan  ''Kind'' ojeyi ben çok beğendim.
Siz Pastel Nude serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

21 Eylül 2016 Çarşamba

Tarte Empower Flower Amazonian Clay Collector's Palet

Tarte Empower Flower Amazonian Clay Collector's Palet bana çok Sevgili Tuba'cığımın geçen doğum günümde hediyesiydi. Kendisi ile bir konuşmamızda artık çok fazla kozmetik almak istemediğimi ama sadece Tarte'nin allıklarını merak ettiğimi söylemiştim. Benim düşünceli Tuba'cım bunu unutmamış ve bana Tarte'nin bu paletini almış. Görünce nasıl şaşırdım, nasıl sevindim anlatamam. Tuba'cığıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Kişisel Yaşam Uzmanı olan Tuba'cığımın web sitesini inceleminizi de öneririm; www.tubasahin.com

Tarte Empower Flower Amazonian Clay Collector's Palet 'i yazmam biraz gecikti, çünkü benim sağlık durumum ile ilgili bazı aksilikler olunca hem denemeye başlama hem de fotoğraflama ve yazma aşamaları gecikti. Palet 8 far, 2 allık ve 1 bronzer içeriyor. 2 allık yerine keşke 1 allık 1 de aydınlatıcı olsaymış. 
Çiçekli karton ambalajı çok şık. İçerisinde geniş bir de aynası var. Bu arada belirtmeliyim ki palet limited edition, yanı bir sezon için sınırlı sayıda üretilmiş, devamı olmayan bir palet. Türkiye'de görmedim ama yurtdışında bazı sitelerde satışı var. İnce bir palet olduğundan seyahatlerde taşınması kolay. Mıknatıslı bir kapağı var, henüz açılma gibi bir sorun yaşamadım. 

Farlardan üstte soldan ilk far (Compassionate) mat bir bej. Pigmentasyonu fena değil ama yapısı kuru, uygulaması da biraz zor. Kalıcılığı da orta diyebilirim. Bu sıranın sonunda  ki koyu kahve far (Powerful) da aynı şekilde, mat, pigmentli, sürümü zor ve kalıcılığı orta. Diğer iki far (Vivacious ve Pretty) yapıları yumuşak, uygulaması kolay ve kalıcılıkları fazla. 
Alt sırada solda ki far (Energetic) yine mat yapıda, güzel bir taupe tonu. Mat yapıda ve uygulaması zor. Yanında ki (Eco-chic) de yapı olarak tozutan bir far, kalıcılığı orta. Soldan 3. (Charitable) pigmentli ama çok toz toz olan bir far. Sürüldüğünde kireç gibi duruyor.  Son far da (Glamorous) pigmentli, uygulama ve kalıcılık orta. Genel olarak farları sevdim, Palette tek sevmediğim far (Charitable) oldu. 

Paletin sağ tarafında 2 allık ve 1 bronzer var. Soldan ilk allık (Trustworthly) şeftali tonlarında, yapısı biraz sert. Daha açık ciltlerde belli olacaktır ama bende belli belirsiz duran bir tonu var. Yine de diğer allıkla karıştırarak uygulamayı seviyorum. Fırçaya zor geliyor, kalıcılığı orta. Ortada ki allık (Empowering) tam benim sevdiğim tonlarda. Pembe-şeftali arası, pigmentli bir allık. Kalıcığı diğer allığa göre biraz daha yüksek. Bronzer (Park Ave Princess) altın renkli ışıltılar içeren açık bir kahve rengi. Benim bronzer anlayışıma pek uymasa da (mat ve ışıltısız koyu kahveler tercihim) bir kaç sefer denedim. Allıklarla karıştırarak kullanmayı daha çok sevdim. Kalıcılığı orta. 
 Tarte'nin ambalajlarını çok beğeniyordum ve özellikle allıkları olmak üzere ürünlerini çok merak ediyordum. Tarte Empower Flower Amazonian Clay Collector's Palet genel olarak sevdiğim bir palet oldu. Özellikle seyahatlarde mutlaka yanıma alıyorum.  

13 Eylül 2016 Salı

Zao Organic #103 Sedefli Far

Zao Organic #103 Sedefli Far
Zao Organic #103 sedefli farı yorumlamadan önce Zao Organic hakkında bilgi vermek istiyorum. 
Zao Organic #103 Sedefli Far
Zao Organic , doğaya aşık olan herkes için yaratılmış organik ve yeniden doldurulabilir (refil) makyaj markasıdır. Ocak 2012 yılında başlatılan bu berrak doku her kadını doğadan gelen doğallık ile tanıştırıyor. .Zao Organic, cildinizi güzelleştirmek için aktif organik maddeler ile zenginleştirilmiş %100 doğal kökenli* formüllerle geliştirmiştir. Göz kamaştırıcı renkleri ve dokusu ile, uzun süre kullanım rahatlığı sizi baştan çıkarır. İçeriğindeki modern, mükemmel ve doğal sunumu ile bambunun keyfini çıkarın.Bambudan gelen güzellik ve doğallık' temasıyla Zen ve Tao felsefesi ile yola çıkan Fransız organik makyaj markası Zao Organic'in, içeriğinde petrokimya endüstrisine ait hiçbir madde bulunmayan ürünleri, cildinizi güzelleştirmek için aktif organik maddeler ile zenginleştirilmiş, %100 doğal kökenli* formüllerle geliştirmiştir. Bütün ürün aralığı %100 doğal ve organik sertifikalıdır. 
Zao Organic organik ve doğal olduğu için firma da ürünleri konusunda çok iddialı. Hatta makyajınızla uyuyabilirsiniz ya da makyajınızla güneşlenebilirsiniz diyecek kadar ürünlerine güveniyorlar. Zao Organic #103 sedefli farın ilk olarak bambu ambalajı dikkat çekiyor. Ambalajı doğal ve oldukça şık. Refill ambalaj, bitince yeni farı alıp aynı ambalajda kullanabiliyorsunuz. Far bana kargo yolu ile parçalanmış bir şekilde ulaştı. Aslında presleyebilirdim ama doğal içeriğini bozmak istemediğimden bu şekilde kullanıyorum. (Kırık Allık Presleme ve Kırık Far Presleme Yazılarım )   
Zao Organic #103 sedefli far firma bilgilerinde pembe olarak geçse de daha çok şeftali / somon tonlarında. Simli olmayan hafif bir ışıltısı var. Pigmentli bir far. Kolay sürülüyor, tozutma hakkında yorum yapamayacağım ben de ki zaten kırık ve toz halinde olduğu için. Kalıcılığı ortadan biraz az, bir baz ile kullanılmasını tavsiye ederim. 
Zao Organic #103 Sedefli Far
Rengi o kadar güzzel ki, çok rahatlıkla allık olarak kullanılabilir. İlk bronzlaştığım günlerde allık olarak denedim ve çok hoşuma gitti. Aydınlık ve doğal duran bir renk. İçeriği de temiz olunca gönül rahatlığı ile uyguladım yüzüme.
Farın fiyatı 129 TL. Zao Organic Shop'tan inceleyebilir veya satın alabilirsiniz.

***Basın ürünüdür, objektif yorumumu içerir. Zao Organic'e teşekkür ederim.

12 Eylül 2016 Pazartesi

Güzelliğinizin İksiri


Kökeni yüz binlerle yıl öncesine dayanan gizemli ve simyagerlerin anlamla doldurduğu bir kelime olan iksir ile hayatın, sanatın, kadının, anneliğin, gücün ve devinimin ortak noktası olan güzelliğin bir araya gelmesiyle; 2011 yılında İksirguzellik.com piyasanın ihtiyaçlarını; kalite ve orijinallik garantisiyle inovatif ve teknolojik trendlerin çizgisinde karşılamaya başladı.

Anne bebek ürünleri, kişisel bakım ürünleri, medikal alet ve ürünleri, gıda takviyeleri ve cinsel sağlık
ürünleriyle, tüm piyasayı dünya devi markalarla bir araya getiren iksir gücünde bir köprü kurdu. Bio-
Der, Bayer, Johnson&Johnson, Sebamed, Vichy, Novartis, Dalin, Johnson’s Baby gibi daha nice
dünyaya değer katan marka devlerini tek platformda, en iyi fiyat garantisi, en hızlı ve en güvenilir
ödeme seçenekleri ve en cazip kampanyalarla siz değerli müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.
Her geçen yılda üye sayısını kat be kat arttıracağını öngören pozitif yaklaşım ve kaliteli hizmet anlayışı ile depolama alanlarında “stoklarımızda kalmamıştır” ibaresini göremeyeceğiniz bir anlayışla karşı karşıyasınız. 

iksirguzellik.com %100 orijinal ve en uygun fiyat garantili dev marka ürünlerini sizlerle buluştururken, elektronik platformda en güvenli ve tüm ödeme seçeneklerini barındıran ödeme sisteminde COMODO 256 bit SSL ile kişisel bilgilerinizi özenle koruyarak, tüm taleplerinize yanıt verecek yetkin ve seçkin kadrosuyla hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor. MNG kargo ile iş birliği içerisinde siparişlerinize en hızlı kargo seçenekleriyle yanıt alabileceğiniz sevkiyat takip sistemini, dev markaların en uygun fiyatlarıyla ve karşı koyamayacağınız kampanya fırsatlarıyla birleştiren İksir Güzellik, ürün çeşitliliği ile de göz dolduruyor. Kişisel Bakım ürünlerinde; saç, vücut, cilt, el, ayak, ağız ve diş sağlığı dâhil olmak üzere güneş bakımına kadar en geniş yelpazede en seçkin marka ürünleriyle sizleri buluşturmaya devam ediyor.

Ödeme seçenekleri içerisinde kredi kartı, kapıda ödeme, taksit çeşitlerinin yanında PayPal’den 
Axess’e nasıl ödemek isterseniz yanıt alabileceğiniz bir platformda siz değerli müşterilerini dünya devi markalarla bir araya getiriyor. Güzelliğin iksirini arıyorsanız, kaliteye en uygun fiyata, orijinal ve doğru ürüne ve en kusursuz hizmete ihtiyacınız var demektir.

10 Eylül 2016 Cumartesi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi Elmas Taneleri İle Ayak Törpüsü


Scholl Velvet Smooth Express Pedi Elmas Taneleri İle Ayak Törpüsü uzun zamandır aklımdaydı, fakat ilk çıktığı dönemlerde indirime girmesini beklesem de çok küçük indirimler nedeni ile almak için  ddaha büyük bir indirim olur düşüncesi ile beklemeye karar vermiştim. Yaz aylarında terliksiz ve çorapsız halıya ve taşa basma neticesinde her yaz topuklarım sertleşiyor ve çatlıyor. Kışın da kapalı ayakkabılar, çoraplar yüzünden hava almayan ayaklarım çok iyi bir bakım istiyor.   
Scholl Velvet Smooth Express Pedi Elmas Taneleri İle Ayak Törpüsü'nün Vaatleri Neymiş?
Ayak bakım ürünü Scholl Velvet Smooth Express Pedi’nin elmas tanelerine sahip başlıklı ürünü kadınların vazgeçilmezi olacak! Elmas taneleriyle cildiniz güçlenirken, ayaklarınız da yumuşacık olacak. Üstelik 1 dokunuşta!
Scholl Velvet Smooth Express Pedi evde kullanım için ideal bir ayak bakım ürünüdür. 360 derece dönen özel geliştirilmiş silindir başlığı elmas taneleriyle şimdi farklı ayaklara uygun sertlikleriyle seçenekleri ile Sertleşmiş derileri bir dokunuşta temizler, ergonomik yapısı ile ulaşılması Zor yerlere ulaşır. Güvenlidir. Ayağınıza zarar vermez ve bastırırsanız durur.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi Elmas Taneleri İle Ayak Törpüsü'nü Ben Nasıl Kullanıyorum?
Aslında daha önceleri ayaklarımı ılık suda bekletir ( ya da duş sonrası) pedikür yapardım. Scholl Velvet Smooth Express Pedi Elmas Taneleri İle Ayak Törpüsü'nü kullanmaya başlayınca önce duş alıp ayaklarımı kremliyorum. Ertesi gün de yani ayaklarım kuru iken topuklarımı törpülüyorum. Mutlaka ayaklar kuru iken kullanılması gereken bir cihaz. Ben genellikle duş teknesi veya küvet içerisinde yapıyorum. Çünkü törpüleme işlemini yaparken ölü deriler toz halinde etrafa saçılıyor. İlk kullandığım günlerde gazete ya da örtü üzerinde denedim ama içime sinmedi. En uygun, temiz ve hijyenik çözüm bu oldu benim için. Kullanırken fazla bastırmadan uygulamak gerekiyor. İlk kullanımda bile etkisi farkediliyor. Fakat bu etki geçici. Verimli bir sonuç alabilmek için düzenli kullanım şart. Özellikle çok kuru topuklarınız varsa. 

Ben kullandıktan sonra ayaklarımı yıkayıp kuruladıktan sonra ayaklarımı tekrar kremliyorum. Cihazın kenarında başlığı çıkarmak için bir düğme var. Oraya bastırıp kolayca başlığı çıkarıp ılık su ile başlığı yıkayıp kurulayıp kaldırıyorum. Cihaz 4 adet pille çalışıyor. Pilli mi daha iyi şarjlı mı konusu kafamı kurcalasa da şimdilik pilin bitme sorununu yaşamadığım için bu hali bana göre iyi. 

Scholl Velvet Smooth Express Pedi Elmas Taneleri İle Ayak Törpüsü'nün Bana Göre Artı ve Eksileri?
+++Artıları+++
İlk kullandığım bir kaç sefer de yerde bir örtü üzerinde denemiş ve eğilmeyi, kalkmayı sevmediğim için pratik bulmamıştım. Daha sonrasında küvet içerisinde denedim ve daha kolay geldi. Sorunlu topuklar için düzenli kullanımda pratik ve sonuca ulaştıran bir cihaz.
Biraz ağır, ama seyahata götürelemeyecek kadar değil. Yazın son tatili uzun süreceği için yanıma almayı unutmadım.
Ambalajı çok güzel, mavisi de güzeldi pembesi de güzel :)
---Eksileri---
En büyük eksisi fiyatı. İndirimsiz hali çok yüksek. İndirimleri kovalamakta fayda var alırken.
Sesli olması. Epilasyon cihazları gibi bir ses çıkarıyor. Sesten çok rahatsız olan biri olarak komşularında rahatsız olabileceğini düşünerek sabah erken ya da geç saatte kullanamıyorum. Oysa bazen tam da o saatlerde kullansam süper olacak gibi oluyor :)
4 adet pille çalışması. Henüz pil bitme durumunu yaşamadım ama şarj daha mı iyi sanki?
Kuru kullanım değil de banyo sırasında kullanabileceğimiz ıslak kullanımlı bir cihaz harika olurdu. Islak kullanılabilecek olanlar yurtdışında satışta aslında ama bize henüz gelmedi. (Ya da ben mi görmedim?)
Siz Scholl Velvet Smooth Express Pedi Elmas Taneleri İle Ayak Törpüsü'nü denediniz mi? Memnun kaldınız mı?
***Basın ürünüdür, objektif yorumlarımı içerir. Fikri Mühim ve Scholl Türkiye'ye teşekkür ederim.

6 Eylül 2016 Salı

Tatillerinizde Yol Arkadaşınız: Jolly Tur


Tatil planları yaptığımız zamanlarda, tatil yolculuklarında ve tatil süresince yaşadığımız aksaklıklar
hepimizi strese sokuyor. İş yaşamının stresi yetmezmiş gibi buna bir de tatil planları ekleniyor. Geriye dönüp baktığımızda, tatillerde geçirdiğimiz zamanın çoğunu planlar, programlar, araştırmalar
kaplıyor. Sektörde hizmet veren birçok tur şirketi var. Bu tur şirketleriyle hayallerimizdeki tatil
planlarını gerçekleştirmek daha kolay görünüyor. Ancak bütün işi halletmesini beklediğimiz tur
şirketleri ne kadar köklü ve ne kadar güvenilir?

Tatil denince akla ilk gelen markalardan biri olan Jolly Tur, başarısının altında yatan birçok neden var. Jolly Tur, Tam 29 yıldır sunduğu müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektördeki
liderliğini sürdürüyor. Tatil konusundaki yeni gelişmeleri takip eden, trendleri belirleyen bu şirket,
insanların tatil hayallerini asla unutulmayacak anılara dönüştürüyor. Jolly Tur’un Türkiye genelinde
birçok otel bağlantısı, 600’den fazla satış noktası ve 3500 kişilik dev kadrosuyla geniş hizmet ağı var.
Jolly M.I.C.E. ve Jolly Business ile kurumsal seyahat, fuar ve kongre hizmetlerinin tamamına da destek veriyor.

Jolly Tur, birçok prestijli ödülü almaya da hak kazanmıştır. Uluslararası ISO 10002 Müşteri
Memnuniyeti Yönetimi ve ISO 9001 Kalite Yönetimi sertifikaları bunların başında gelir. Bunların
dışında; En İyi Turizm Şirketi Ödülleri, En Zengin Tur Seçenekleri Ödülü, En İyi Yönetilen İç Pazar Tur Operatörü Ödülü, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma gibi birçok ödül alan şirket, sektörün en iyisi olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Müşterilerinin görüş ve şikâyetlerini de sürekli dikkate alan Jolly Tur, sektörel başarısını sürdürmektedir.

Dünyada gezilecek ve görülecek yerler, tadına bakılacak yemekler, tanınacak kültürler var. Bütün
bunlar uygun fiyatlarla gerçekleştirilebiliyor. Herkesin tatil anlayışı birbirinden farklıdır. Kimi lüks, kimi ekonomik, kimi butik otel arar. Jolly Tur, kişiye özel tatil seçenekleri sunar. Jolly Tur, tatillerinizi iptal etme istediğinizi de güvence altına alır. Yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinize yönelik prosedürleri en kolay şekliyle çözüme kavuşturur. Karar aşamasından fiyat araştırmasına, rota belirlemeden bilet ve rezervasyonuna kadar her işi hallederek tatillerinizde size yol arkadaşı olur.

Kitap Önerisi; Uzaktaki Anılar - Nicholas Sparks

Arka Kapak Yazısı
London Carter''ın yaşamı on yedi yaşındayken tamamen değişmişti. Aşkın gizemli yollarında önce heyecanı, daha sonra da hüznü yaşamıştı. Aşk üzerine hüznün bir nakış gibi işlendiği bu kitapta, ''Denizden Gelen Mektup'' un yazarı Nicholas Sparks yine bizlere, duygu yüklü bir roman sunuyor.
Daha önce Nicholas Sparks' ın Defter adlı romanını okumuş ve çok beğenmiştim. Uzaktaki Anılar' da evde ne zamandır okunmayı bekliyordu. Defter'i çok beğenince hemen okumak istedim. 
Defter gibi Uzaktaki Anılar' da sinemaya uyarlanmıştır. Filmini henüz izlemedim ama her iki kitabı da çok sevdim. 
London Carter okulda oldukça popülerdir. Okulda başı belaya girince kendini birden okulun tiyatrosunda bulur. Okulun çalışkan, sessiz kızı Jamie Sullivan'ı daha yakından tanıdıkça önce ondan nefret eder sonra aşık olur. Böyle anlattıkça çok klişe gibi gelse de insanın içine işleyen sıcacık ve naif bir konusu var aslında kitabın. Ve filmi ile ilgili o kadar harika yorumlar duydum ki ilk fırsatta izlemem gerektiğini düşünüyorum.
Siz Nicholas Sparks kitaplarını okudunuz mu? Ya da filmlerini izlediniz mi? Okudunuz veya izlediyseniz ne düşünüyorsunuz?

1 Eylül 2016 Perşembe

Sevgiliye Yaratıcı Hediyeler Sevgilikitabi.com'da

Düşünülmüş, daha kişiye özel ve yaratıcı hediyeleri seviyorsanız size çok beğeneceğiniz bir web sitesi önereceğim; sevgilikitabi.com
Sevgili Kitabı, aşkınızın kitabını, davetiyelerinizi, tişört, çanta, defter, takvim, çizgi roman ve hoodielerinizi tasarlamanıza imkan veren bir e -ticaret platformudur.  Sevgiliye ilginç hediyelerinizi tasarlarken isterseniz sitede ki hazır tasarımları kullanabilir, isterseniz tamamen size ait bir tasarım yapabilirsiniz. Mesela anılarınızı, hikayenizi yani sizi anlatan bir Sevgili Kitabı anlamlı hediyeler arayanlar için uygun bir tercih olabilir.

Doğum günü, evlilik yıl dönümü, Sevgililer günü; her özel gün yaklaşırken kara kara sevgiliye hediye ne alınır diye düşünüyorsanız sevgilikitabi.com un foto kitap, sevgili  tişörtü, anı defteri v.s. gibi seçenekleri arasında kaybolabilir, hangisini seçeceğinizi şaşırabilirsiniz. Şaşırabilirsiniz çünkü hepsi birbirinden güzel, anlamlı ve yaratıcı.

Herkesin bir favorisi vardır, sevgilikitabi.com da benim de favorim var. Bir örnek ya da benzer şeyler giyen uyumlu çiftler bana hep çok sevimli gelmiştir. sevgilikitabi.com da çiftler için özel hediyeler  olan tişörtler de benim favorim. Ayrılmaz ikililere %100 pamuktan, ister hazır kalıplardan seçebilir, isterseniz özel tasarım paneli ile kolaylıkla kendiniz tasarlayabilirsiniz. 
Bu da en favorim olan Sevgili Tişörtü
sevgilikitabi.com da tüm dünyaya gönderim, peşin fiyatına taksit ve ürünü kapınızda görene kadar tek kuruş ödememe gibi ayrıcalıklar var. 
Daha fazlası için sevgilikitabi.com u ziyaret edebilirsiniz.

sevgilikitabi.com un sosyal medya hesaplarını takibe almak isterseniz;