1 Eylül 2016 Perşembe

Sevgiliye Yaratıcı Hediyeler Sevgilikitabi.com'da

Düşünülmüş, daha kişiye özel ve yaratıcı hediyeleri seviyorsanız size çok beğeneceğiniz bir web sitesi önereceğim; sevgilikitabi.com
Sevgili Kitabı, aşkınızın kitabını, davetiyelerinizi, tişört, çanta, defter, takvim, çizgi roman ve hoodielerinizi tasarlamanıza imkan veren bir e -ticaret platformudur.  Sevgiliye ilginç hediyelerinizi tasarlarken isterseniz sitede ki hazır tasarımları kullanabilir, isterseniz tamamen size ait bir tasarım yapabilirsiniz. Mesela anılarınızı, hikayenizi yani sizi anlatan bir Sevgili Kitabı anlamlı hediyeler arayanlar için uygun bir tercih olabilir.

Doğum günü, evlilik yıl dönümü, Sevgililer günü; her özel gün yaklaşırken kara kara sevgiliye hediye ne alınır diye düşünüyorsanız sevgilikitabi.com un foto kitap, sevgili  tişörtü, anı defteri v.s. gibi seçenekleri arasında kaybolabilir, hangisini seçeceğinizi şaşırabilirsiniz. Şaşırabilirsiniz çünkü hepsi birbirinden güzel, anlamlı ve yaratıcı.

Herkesin bir favorisi vardır, sevgilikitabi.com da benim de favorim var. Bir örnek ya da benzer şeyler giyen uyumlu çiftler bana hep çok sevimli gelmiştir. sevgilikitabi.com da çiftler için özel hediyeler  olan tişörtler de benim favorim. Ayrılmaz ikililere %100 pamuktan, ister hazır kalıplardan seçebilir, isterseniz özel tasarım paneli ile kolaylıkla kendiniz tasarlayabilirsiniz. 
Bu da en favorim olan Sevgili Tişörtü
sevgilikitabi.com da tüm dünyaya gönderim, peşin fiyatına taksit ve ürünü kapınızda görene kadar tek kuruş ödememe gibi ayrıcalıklar var. 
Daha fazlası için sevgilikitabi.com u ziyaret edebilirsiniz.

sevgilikitabi.com un sosyal medya hesaplarını takibe almak isterseniz;


10 yorum:

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼