12 Eylül 2016 Pazartesi

Güzelliğinizin İksiri


Kökeni yüz binlerle yıl öncesine dayanan gizemli ve simyagerlerin anlamla doldurduğu bir kelime olan iksir ile hayatın, sanatın, kadının, anneliğin, gücün ve devinimin ortak noktası olan güzelliğin bir araya gelmesiyle; 2011 yılında İksirguzellik.com piyasanın ihtiyaçlarını; kalite ve orijinallik garantisiyle inovatif ve teknolojik trendlerin çizgisinde karşılamaya başladı.

Anne bebek ürünleri, kişisel bakım ürünleri, medikal alet ve ürünleri, gıda takviyeleri ve cinsel sağlık
ürünleriyle, tüm piyasayı dünya devi markalarla bir araya getiren iksir gücünde bir köprü kurdu. Bio-
Der, Bayer, Johnson&Johnson, Sebamed, Vichy, Novartis, Dalin, Johnson’s Baby gibi daha nice
dünyaya değer katan marka devlerini tek platformda, en iyi fiyat garantisi, en hızlı ve en güvenilir
ödeme seçenekleri ve en cazip kampanyalarla siz değerli müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.
Her geçen yılda üye sayısını kat be kat arttıracağını öngören pozitif yaklaşım ve kaliteli hizmet anlayışı ile depolama alanlarında “stoklarımızda kalmamıştır” ibaresini göremeyeceğiniz bir anlayışla karşı karşıyasınız. 

iksirguzellik.com %100 orijinal ve en uygun fiyat garantili dev marka ürünlerini sizlerle buluştururken, elektronik platformda en güvenli ve tüm ödeme seçeneklerini barındıran ödeme sisteminde COMODO 256 bit SSL ile kişisel bilgilerinizi özenle koruyarak, tüm taleplerinize yanıt verecek yetkin ve seçkin kadrosuyla hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor. MNG kargo ile iş birliği içerisinde siparişlerinize en hızlı kargo seçenekleriyle yanıt alabileceğiniz sevkiyat takip sistemini, dev markaların en uygun fiyatlarıyla ve karşı koyamayacağınız kampanya fırsatlarıyla birleştiren İksir Güzellik, ürün çeşitliliği ile de göz dolduruyor. Kişisel Bakım ürünlerinde; saç, vücut, cilt, el, ayak, ağız ve diş sağlığı dâhil olmak üzere güneş bakımına kadar en geniş yelpazede en seçkin marka ürünleriyle sizleri buluşturmaya devam ediyor.

Ödeme seçenekleri içerisinde kredi kartı, kapıda ödeme, taksit çeşitlerinin yanında PayPal’den 
Axess’e nasıl ödemek isterseniz yanıt alabileceğiniz bir platformda siz değerli müşterilerini dünya devi markalarla bir araya getiriyor. Güzelliğin iksirini arıyorsanız, kaliteye en uygun fiyata, orijinal ve doğru ürüne ve en kusursuz hizmete ihtiyacınız var demektir.

6 yorum:

  1. Benimde yeni tanıştığım siteler arasında ✌️️

    YanıtlaSil
  2. Anne Bebek ürünleri dedin beni benden aldın. Aklımda olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışverişte seçicilik ♥ Umarım bebişe göre güzel şeyler bulursun.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼