7 Ekim 2016 Cuma

Desert Essence Gentle Facial Scrub / Peeling

Desert Essence Gentle Facial Scrub / Peeling
Desert Essence bir Amerikan markası. Ürünlerinde kullandığı bileşenler doğayla uyumlu, sürdürülebilir ve ekolojik. Ambalaj ve basılı malzemelerde kullandığı ürünler geri dönüşümlü. Gluten içermeyen, vegan sertifikalı, hayvanlar üzerinde test yapmayan (Leaping Bunny sertifikası), organik ve doğal sertifikalı Desert Essence ürünlerinden Gentle Facial Scrub / Peelingden  bahsedeceğim bu yazımda.
Desert Essence Gentle Facial Scrub / Peeling
Firmanın bu peeling ile ilgili vaatleri şöyle;
Desert Essence Uyarıcı Yumuşak Yüz Peelingi, içeriğindeki doğal soyucu jojoba tohumu, badem ve yulaf ile ciltteki ölü deriyi temizler, cildi canlandırır. Aloe vera ve salatalık özleri cildi rahatlatırken, gözle görülür  pürüzsüzleşme sağlar ve parlaklık kazandırır
• Ölü hücreleri nazikçe temizler.
• Cilde pembelik ve tazelik verir.
• Cilt gözeneklerinin açılmasına yardımcı olur.

Desert Essence Gentle Facial Scrub / Peeling
Desert Essence ürünlerini uzun zamandır merak ediyor ve denemek istiyordum. İnternette kendi sitesi ve çeşitli sitelerde satışı mevcut. Ben bir Migros kozmetik indiriminde, yanılmıyorsam %50 gibi bir indirim ile aldım bu peelingi. 

Desert Essence Gentle Facial Scrub / Peeling
Cildim karma, kış aylarında daha nemsiz kuruya dönük bir cilt oluyor. Yaz-kış üşenmezsem haftada 1 (bazen 10 günde 1) peeling yapıyorum. Desert Essence Gentle Facial Scrub / Peeling kremsi, yumuşak ve yoğun bir yapıya sahip. İçindeki granüller iri gibi gözükse de oldukça yumuşak bir yapıya sahip ve cildi vaadindeki gibi nazikçe temizliyor. 

Desert Essence Gentle Facial Scrub / Peeling
Kullandığınız ilk günden cildinizin temizlendiğini ve aydınlandığını farkediyorsunuz. Etkisini gerçekten çok beğendim ve severek kullanıyorum. Kullandıktan sonra geriye yumuşacık ve nemli bir cilt kalıyor.  Hafif ve bitkisel bir kokusu var.  Hassas bir cildiniz var ise, doğal bir peeling istiyorsanız bu peeling tam size göre.
Ben %50 indirim ile 18-19 TL gibi bir fiyata almıştım. Fakat Desert Essence ürünlerinin Migros'lardan kaldırıldığını duymuştum. Açıkçası kontrol etme fırsatım olmadı ama eğer doğru ise üzüldüm bu habere.

8 yorum:

  1. Ben bugün uğradığumda görmedim Migros'ta ama her Migros'ta oluyor mu bilmiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5M Migros'larda oluyordu ama kaldırılacağını duymuştum. İnşallah kaldırılmaz çünkü bu fiyatlara hiç inmiyor diğer yerlerde☻

      Sil
  2. Büyük migroslarda oluyor ama ben de uzun zamandır gitmedim. Migrosta bulamazsanız ailemiçinsağlık.com da satılıyor. Asıl ithalatçı firması onlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İthalatçısını biliyorum, başka sitelerde de satılıyor ama Migros'un indirimi gibi indirim yapan yok o yüzden üzüldüm ☺ Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için <3

      Sil
  3. Bu markanın henüz hiçbir ürününü kullanmadım.Aklımda olsun canım ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de diğer ürünlerini merak ediyorum canım ~☺

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼