18 Ekim 2016 Salı

Capilactif Sık Kullanılan Saç Bakım Şampuanı

Capilactif ürünleri 9 bitkili eşsiz komplekste oluşuyor. İçerisinde mastı çiçeği (yeniden canlandırıcı), dulavratotu (yumuşatıcı, sebum düzenleyici), papatya (antiseptik, temizleyici), sarmaşık (astrenjan, yeniden üretici), çam (antiseptik, sebum düzenleyici), beyaz ısırganotu (canlandırıcı, güçlendirici), tere (temizleyici, mineral kaynağı) , sarımsak (kepeklenme karşıtı, nemlendirici) ve biberiye (uyandırıcı, yeniden üretici) bulunuyor. Capilactif 'te bu içeriğe sahip çeşitli saç tipi ve sorunlarına göre 6 şampuan mevcut. Yazımın konusu ve konuğu Capilactif Sık Kullanılan Saç Bakım Şampuanı.
  • Nemlendirmek ve temizlemek için,
  • Saç derisini tazelemek için,
%89 Bitkisel kaynaklı Güvenilir ve etkili formül.

CAPILACTIF sık kullanılan saç bakım şampuanı saçlarınızı hafifçe temizlemek için özel olarak formülize edilmiştir. 9 bitkili aktif kompleks ve buğday amino asitleri canlandırıcı ve dermo-temizleyici özellikleri sayesinde saçlarınızı yumuşatır ve nemlendirir.
Firmanın Capilactif Sık Kullanılan Saç Bakım Şampuanı ile ilgili vaatleri bu şekilde.

Öncelikle en başta belirtmeliyim ki bu şampuanda SLS var. İçerisinde SLS olan şampuanları çok dikkatle kullanıyorum çünkü bazıları saç derime hiç iyi gelmiyor, ilk kullanımdan itibaren hassasiyete neden oluyor. Bu şampuan içeriğinde ki SLS'ye rağmen saçımda hassasiyete, kaşıntı, pullanma gibi bir duruma neden olmadı. Lavantalı hoş bir kokusu var, saçta koku kalmıyor ama banyo esnasında mis gibi kokuyor. Koku kavramı görecelidir, lavantanın benim üzerimde rahatlatıcı, sakinleştirici bir etkisi var. Fazla köpürmüyor, saçı güzelce temizliyor ve kolayca arınıyor saçtan. Kalın telli, dipleri  daha yağlı fakat uçları kuru olan saçlarımı yumuşacık yaptı diyemem ama sertleştirmedi de. Dalgalı veya  kıvırcık saçı olanlar bilir, bazı saç bakım ürünleri dalgaları açar, saçı yoluk yoluk gösterir. Bu şampuanı kullanınca dalgalarım daha belirgin görünüyor. Bu da aslında saçımı iyi nemlendirdiğini gösteriyor. 200ml ambalajı ile normal standartlarda olmasına rağmen bana biraz çabuk bitmiş gibi geldi. Çok beğenenler için farklı boyutlardaki ambalajlarda satışa sunulabilir.
Capilactif ürünleri Fransız menşeili . Satın almak isterseniz eczanelerden ve online dermokozmetik satan sitelerden alabilirsiniz. Fakat şunu da belitmeden bitirmeyeyim fiyatı biraz yüksek, 49 TL ile 52 TL arası fiyatlara satılıyor. İndirim dönemlerinde daha uyguna almak mümkün tabii ki. Takip etmek de fayda var.
***Basın ürünüdür, objektif yorumlarımı içerir. Capilactif firmasına hediyeleri için teşekkür ederim.

10 yorum:

  1. Biraz yüksek fiyatlı ama dediğin gibi indirimde alınıp denenebilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün denemek için indirimli zaman yakalamak iyi oluyor :))

      Sil
  2. bizimde etkinlikte verildi. Benimde saçlarım kalın telli ve dalgalı umarım kullanınca memnun kalırım güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, umarım sen de seversin ♥

      Sil
  3. Başlığı bile çok ilginç geldi ^^ MArkayı biraz kurcalamam gerek emeğine sağlık :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, saç ürünleri denemeyi seviyoruz ikimiz de <3

      Sil
  4. Hiç duymamıştım. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim TATLIM ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımın içi ne demek, sen 987564 ya mesaj at bilgiler telefonuna gelsin, olmadı ben bizzat gelirim ♥

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼