12 Ocak 2014 Pazar

Gliss Ultimate Repair Çift Fazlı Onarım ve Parlaklık Spreyi

Kat Sıvılaştırılmış Keratin Mucizesi 
Saç bakım ve onarım ürünlerinde profesyonel kalite Gliss, çok yıpranmış, kuru ve ekstra hasarlı saçları, sıvılaştırılmış keratin içeren onarım teknolojisi ile buluşturuyor. 3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin ile saçlar yeni baştan yaratılacak. 
Saç bakım uzmanı Schwarzkopf tecrübesiyle hazırlanan bu yeni ürün saç bakımında gelinen son noktayı temsil ediyor. Gliss’in her biri fark yaratan serilerinden en yenisi Gliss Ultimate Repair ile saçlarınız her yıkamada profesyonel bir bakım ve onarımdan geçecek. Çok Yıpranmış, kuru ve ekstra hasara uğramış saçlar için özel olarak formülize edilen Gliss Ultimate Repair, içeriğindeki 3 kat sıvılaştırılmış keratin ile ilk yıkamadan itibaren saça güçlü, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.
Bu aralar en çok bitirdiğim ürünler saç ürünleri. Şampuanlar kadar bakım ürünlerini de sıklıkla ve düzenli kullanıyorum. Bunun nedeni de kuruyan saç uçlarım. 
Çift fazlı olduğundan çalkanarak kullanılan ve durulanmayan bu ürünü nemli saçlarıma kullandım. Güzel bir kokusu var fakat ürünlerde koku sevmeyenler rahatsız olabilirler. Saçlarıma çok güzel bir parlaklık veriyor. Kuruluk nedeni ile oluşan tarama sorunum bitti, saçlarım daha kolay taranıyor. Saç uçlarım da daha canlı ve sağlıklı gözüküyor.
Genelde 12-15 TL arası satılan bu spreyi zaman zaman yapılan kampanyalarla daha uygun fiyata almak mümkün.

10 yorum:

  1. fast in the west kikiki.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Bir ara deneyebilirm. Gliss'in çoğu şampuanı saçımı dolaştırıp, açılmaz hale getiriyor. O nedenle sevmiyorum ama kremlerini fln beğeniyorum. Uzun zmaandır gliss şampuanlardan uzak duruyorum o nedenle =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanları ile ben de pek anlaşamıyorum. Ama saç bakım ürünleri güzel :)

      Sil
  3. Merak ettim.deneyeyim. Koku hastasıyım ben..tesekkürler canım

    YanıtlaSil
  4. Sevdacım uzuuun bir aradan sonra merhaba:)))
    kozmetik ürünler hakkında çok bilgim olmadığından yorum yazmakta zorlanıyorum ama bu ürünü görünce hiç vakit kaybetmeden hemen yazayım dedim:))
    watsonsda belirli bir alışveriş yapınca 5 tlye geliyordu ben de aldım geçtiğimiz aylarda.hem kokusuna hem de dediğin gibi saça verdiği yumuşaklık hissine bayıldım.İşte bu kadar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ebrucum :) Aaa süper memnun kalmana sevindim. Güle güle kullan canım :)

      Sil
  5. Ben bu tarz ürünleri saçımı boyamaya başladıktan sonra kullanmaya başladım. Doğal saç renginde çok ihtiyaç duymuyordum ama saça verdiği parlaklık ve boya nedeniyle saç kremi kullanmama rağmen aşırı kuruyan saçlarıma çok iyi geliyorlar. Ama bu markayı daha önce denemedim. Sen memnunsan alırım ben de en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de boyadan iyice kuruyan saçlarıma iyi geldiler canım. Ben de bu tarz ürünler kullanmadan yapamıyorum.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼