4 Haziran 2015 Perşembe

Online Alışveriş Önerisi; Nar Ecza

Online alışveriş artık hayatımızın gerçeği, neredeyse herşeyi internetten alır olduk. Mağazalarda satılan bir çok ürünü online olarak daha uyguna bulabilme fırsatımız oluyor çünkü. İnternet alışverişlerini sevenlere ya da sevmese de zaman kazandırdığı için mecburi yapanlara bir önerim olacak; Nar Ecza
Geniş bir marka ve ürün yelpazesine sahip, sürekli kampanyalar olduğu için bir çok ürünü indirimli / hediyeli alma imkanı var. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma. 99 TL üzerindeki alışverişlerde kargo bedava.
Makyaj, Cilt Bakımı, Diyet-Zayıflama Ürünleri, Parfüm, Saç Bakım, Vücut Bakım, Güneş Ürünleri en çok ilgimi çeken kategoriler. Bunların haricinde Sporcu ürünleri, Ağız / Diş Bakımı, Yetişkin Ürünleri gibi daha bir çok kategoride ürün bulmak mümkün. Marka olarak da henüz hiçbir ürünü ile tanışamadığım ama ilk fırsatta bir kaç ürününü kullanmaya kesin kararlı olduğum OHT Peptide 3 ürünlerini yakın takipteyim. OHT Peptide 3, ürünlerin içeriğinde bulunan yeni nesil peptidler ve bitkisel kök hücre teknolojisi ilave edilerek geliştirilen formülüyle son zamanların gözde bir markası. Peptid içerikli kremler cildin elastikiyetini arttırıyor, kırışıklıkları azaltıyor. Peptid molekülleri üçlü, beşli ve altılı şekillerde hazırlanabiliyor bu moleküllerin yapısına yağ asidi eklendiği zaman deriden geçişleri daha kolay oluyor ve ince çizgileri, kırışıklıkları azaltmak amacıyla kozmetik ürünlerde başarıyla kullanılıyor. 
Henüz tam anlamı ile memnunum diyebildiğim bir göz kremi ile tanışmadım. Göz altı morlukları, torbalar ve göz çevresi kırışıkları için olan OHT Peptide 3 Canlandırıcı Göz Kremi ni denemeyi çok istiyorum mesela. Vaatleri çok ilgimi çekiyor ve denemek istiyorum. 
Bu seneye kadar anti-aging ürünleri fazla kullanmazdım. Bu sene günlük rutinime aldım anti-aging kremleri, nemlendiricileri. Peptique 4 Peptide İçeren Anti-Aging Krem de merak ettiklerimden. Yine vaatleri ile aklımı fazlaca çelen bir krem.

Cilt tedavilerinde kullanılan yardımcı bir serum olan OHT Peptide 3 Besleyici Yapılandırıcı Serum un ''güneşten kaynaklanan lekelenmelerde, ton farklılıkları oluşan cilt yüzeylerinde, deri yüzeyindeki ince çizgilenmelerde, genişlemiş yada tıkanmış gözeneklerde, siyah noktalarda, gözle görülür kusurlu yüzeylerin yapılandırılmasına ve yenilenmesine tahriş etmeden yardımcı olan bir serumdur. OHT Peptide 3 Serum cildin ölü tabakasını soyarken, cilde ferahlık hissi verir, cildi yumuşatır ve derinin yeniden yapılanmasını hızlandırır.'' gibi vaatleri var.
Nar Ecza'da sadece OHT Peptide 3 ürünleri yok tabii ki. Daha yüzlerce ürün ve marka için en iyisi Nar Ecza yı ziyaret edip incelemek. 

4 yorum:

  1. bak arayışlarıma bir son bulabilir bu site :) hemen inceliyorumm tatlımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devam ediyor muydu o arayış hala? :) Evet canım, incele mutlaka .İndirimli ya da kampanyalı ürünlerden ekonomik bir alışveriş yapabilirsin.

      Sil
  2. ben de güzel ve yeni bir göz kremi arıyorum bu ara bakayım buna da markayı beğeniyorum kremini denemiştim iyiydi..

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼