1 Haziran 2015 Pazartesi

''Douglas'' Foreo Luna Yüz Temizleme Cihazı Lansmanı

Son yıllarda yüz temizleme ürünlerinde kozmetik ürünler (jeller, kremler v.s.) haricinde yardımcı ürünler de kullanmaya başladık. Süngerler, fırçalar, pedler derken bu konuda son popüler ürünlerde yüz temizleme cihazları oldu. Yüz temizleme cihazlarının en yenilerinden biri olan Foreo Luna ve Luna Mini 4 Mayıs'tan itibaren Douglas mağazalarında satılmaya başlandı.
Foreo Luna ve Luna Mini'nin Türkiye lansmanında markanın Ortadoğu yöneticisi bize cihazlarla ilgili bilgiler verdi. 
Yüz temizleme cihazlarından yani diğerlerinden farklı. Fırça şeklinde temizleyici cihazlar gördük, deneyimledik hatta bir çoğumuz. Fakat Foreo Luna ve Luna Mini diğerlerinden farklı. Fırçası yumuşak silikondan yapıldığı için daha hassas temizleme yapıyor. Daha doğrusu silikon fırça ve T-sonic (transdermal sonic) titreşimler ile aşındırmadan, hırpalamadan, nazikçe temizliyor. Ayrıca fırçalarının da değiştirilmesi gerekmiyor. 
Foreo Luna T-sonic titreşimler ile  cilt yüzeyindeki ölü hücreleri de atıyor, gözenekleri tıkayan kir, yağ ve makyaj kalıntılarını da nazikçe temizliyor. Silikon yüzeyi kir tutmuyor, ince yuvarlak ucu sayesinde de burun kenarlarına kadar girip rahatça kullanılabiliyor. Bir uyarı yapayım, makyaj temizleme amaçlı değil. Makyajımızı sildikten /temizledikten sonra suyla yaptığımız temizleme aşamasında kullanılıyor. Kesinlikle granüllü temizleyiciler ile kullanılmaması gerekiyor. Çünkü granüller silikon fırçaya zarar verebilir.
Foreo Luna ve Foreo Luna Mini olarak 2 çeşidi bulunuyor. 
Foreo Luna farklı cilt tipleri için 4 renk olarak satışa sunulmuş. Ön tarafında silikon temizleme fırçası, arka tarafında ise daha düşük frekanslı anti aging masaj etkisi sunan bir bölümü var. Kırışıklığa eğilimli bölgelerde düşük frekanslı bölüm kullanılarak ince çizgi ve kırışıklıkları azaltıp yenilerin oluşmasını önlüyor.
Foreo Luna Mini ise sadece temizleme amaçlı kullanılıyor. Arka tarafında ki silikon fırça daha derin temizlik yapma imkanı veriyor. Tüm cilt tipleri kullanabiliyor.
Yüzümüze temizleyicimizi sürüp cihazımızı ıslattıktan sonra kullanmaya başlayabiliyoruz. Nasıl kulanılabileceği ile ilgili videolar var, ben de orada izleyerek kullanmaya başladım. Yüzü bölge bölge temizlemek gerekiyor, zaten cihaz bir bölgeyi temizlerlerken uyarı verip başka bölgeye geçmenizi sağlıyor. Günde 2 defa kullanılabiliyor. Ayrıca her iki cihazda full şarj olduktan sonra 300 saatten fazla kullanılabiliyormuş. Böyle bir teknoloji var da cep telefonu firmaları neden kullanmaz anlamıyorum :)
Foreo Luna Mini ile ilgili kullanım deneyimlerimi de yakında detaylı olarak yazacağım.

6 yorum:

  1. merak ettiğim bir ürün, yorumlarını takip ediyor olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda yazmaya çalışacağım :)

      Sil
  2. Bende çok merak etmiştim cnm bu ürünü güzele benziyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik memnunum kuzum, en kısa zamanda yorumlarımı yazarım :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım.Yorumunu merakla bekliyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, şimdilik iyi gidiyor yazarım yakında :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼