22 Nisan 2015 Çarşamba

Rimmel Lash Accelerator Endless Maskara

Lash Accelerator Endless Maskara yeni mikro fiber formülü ve kirpikleri kolayca kavrayan fırçası ile kirpiklere %99'a kadar daha uzun bir görünüm kazandırmaya, özel Grow-Lash Procapil, Keratin ve Antioksidanlar içeriği ile kirpikleri güçlendirerek doğal büyümelerini hızlandırmaya yardımcı olur.
Düzenli kullanım ile kirpiklere yalnızca 30 günde %127'ye kadar uzunluk vermeye yardımcı Rimmel Lash Accelerator Endless Maskara ile çevrenizi hayrete düşürecek kadar sınırsız uzunlukta kirpiklere sahip olabilir ve aynı zamanda onları güçlendirebilirsiniz.
Bunlar Rimmel Lash Accelerator Endless Maskara'nın vaatleri.
Benim bir maskaradan beklentim dolgunluk ve hacim vermesi, bunu hep belirtiyorum. Rimmel Lash Accelerator Endless Maskara'nın böyle bir vaadi yok ama uzatma ve güçlendirme vaadi aklımızı çeliyor. Plastik fırçalı bir maskara ki benim de maskara tercihim plastik fırçalardan yana. Kirpikleri tek tek ayırıp tarama ve kıvırma konusunda başarılı. Fırça şekli sayesinde alt kirpikler için de uygulaması çok kolay oluyor. 
Ben her seferinde 2 kat olarak uyguladım, topaklanma veya kirpikleri yapıştırma sorunu yaşamadım. Akma bulaşma da yapmıyor. 
Uzatma etkisi fena değil ama maalesef hiç dolgunluk vermediği için benim kirpiklerimde istediğim güçlü etkiyi veremiyor.Yine de akmaması, bulaşmaması, topaklanmaması nedeni ile günlük olarak rahatlıkla kullanıyorum. Ayrıca temizlemesi de gayet kolay bir maskara, 3 değişik göz makyajı temizleyici kullanıyorum. (2 farklı marka misel su ve 1 çift fazlı temizleyici) Üç temizleyici ile de kolayca temizlenebiliyor.

4 yorum:

  1. Uzama vaadi beni de etkiledi, denenebilir gerçekten; ) detaylarıyla güzel ele almışsınız çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım dener ve seversin :) Yorum için ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. maşallah gözler çok güzel bende beğendi maskara denenebilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, indirimlerde bir şans verilebilir :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼