22 Ocak 2018 Pazartesi

Golden Rose Velvet Matte 03 Ruj

Aslında nerede ise bitirdiğim Golden Rose Velvet Matte 03 Ruju anlatmak bugünleri buldu. Mat rujlar ilk çıktığında biraz uzak durdum, bir süre almadım. Mat ürünlerle pek aram yok ama zamanla rujlara ısındım tabii ki. Bunda her buluşmamızda kozmetik mağazalarında mat rujları incelediğimiz ve mat (ve nude) rujları çok seven  Makyaj Blogumun da etkisi oldu tabii ki.
Golden Rose Velvet Matte 03 Ruj
Golden Rose Velvet Matte 03 Ruj ilk mat rujum. Bu seri ilk çıktığında renk skalası bu kadar geniş değildi, gerçekten harika renkler eklendi. Nude rujlarla da pek aram olmamasına rağmen (kendime çok yakıştıramıyorum çünkü) yine de bu rengi aldım. Mat ve kadife gibi bir yapısı var. Bitişi tam mat değil ama bende dudaklarım çok kuru olmamasına rağmen tamamen pürüzsüz durmuyor. 

Golden Rose Velvet Matte 03 Ruj
Bej tonlu nude rujlar bana hiç yakışmıyor bu yüzden hafif pembelik ya da şeftali tonlu nude rujları çok seviyorum. Bu ruj da hafif bir şeftali tonunda, aslında yine tam ten rengime uygun değil. 1-2 ton koyu, daha belirgin bir dudak kalem ile kullandığımda daha güzel duruyor. 
Golden Rose Velvet Matte 03 Ruj
O kadar fotoğraf kursuna gittim, fotoğraf makinası aldım, kamerası fena olmayan bir telefon kullanıyorum ama hala dudak ya da göz makyajını çekemiyorum. Bunun için de kurs açsalar iyi olur bence :) Neyse, rujun rengi böyle. Ben ilk başta almama rağmen çok sevmedim açıkçası ama sonra sevdim ve nerede ise bitirdim bu ruju. 
Detaylandıralım;
Kolay sürülüyor. Ama bir miktar pürüzlü duruyor. Altına lip balm uygulabilir.
Pigmentli, tek katta bile örtücü.
Kalıcılıkları oldukça iyi. Daha sonra özellikle likit matlar rujlar da çok kalıcı olanlar çıktı ama bu seriyi kalıcılık yönünden seviyorum.
Açık renkli olanlar çizgilere dolabiliyor.
E vitamini içeriyor, paraben içermiyor.
Elimde bu seriden 3 ruj daha var. Hepsi çok güzel ama hepsinin ambalajı sorunlu. Kapakları facia. 1 tanesi tam kapanmıyor, açılıp kapanırken ruja zarar veriyor. Diğerini ise ruju her açtığımda ruju kapakta buluyorum. Ben uzun zamandır almıyorum, umarım değişmiştir ambalajları.
Seride şu an 39 renk var. 
Fiyatı Golden Rose'un sitesinde 24,25 TL olarak görünüyor. Ama indirimlerle daha uyguna almak mümkün. (16 TL civarına kadar iniyor.)
Biliyorum çok yeni ruj çıktı ama yine de Golden Rose Velvet Matte 03 Ruju yazmak istedim :)
🌷🌷🌷🌷🌷
Instagram hesaplarımı takip ederseniz sevinirim;

20 yorum:

  1. Rengi çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. bu seri iyiydi diye hatırlıyorum artık pek elim gitmiyor benim ama :-)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel renk o öylee :)

    YanıtlaSil
  4. Bu seri çok meşhurdu bende mor alıp kullanmadım,
    Senin sevdiğin tonlardan, dudak çekme gibi konuda kurs kısmına katılıyorum :))
    işin ehline sordum ama gene yapamadım..

    YanıtlaSil
  5. Rengi çok tatlı canım gerçekten :) Fotoğraf çekme konusuna gelince bende aynıyım :)))

    YanıtlaSil
  6. Renk harikaymış.Benim tonum:))

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼