3 Kasım 2016 Perşembe

En İyi Tırnak Bakım Ürünü; Dax Mixup! Sulphur

Hakkında o kadar çok övgü duydum ki uzun süredir merak ediyordum Dax Mixup! Sulphur'u. Fakat bir süre ortadan kayboldu, hiçbir kozmetikçiye uğramaz oldu. Firmadan artık üretilmediği bilgisini alıp üzülmüştük ki yeniden üretilip satışa sunulduğunu öğrenince sevindik merak edenler olarak. 


Tırnaklarım çok çabuk kırılıyor ve soyuluyor. Ayrıca oje nedeni ile sararma problemi yaşıyorum. Dax Mixup! Sulphur'e kadar daha önce hiç tırnak bakım ürünü kullanmadım. Ara ara yaptığım zeytinyağı-limon bakımı hariç. Mixup! SulphurMixup! Sulphur tırnaklara çok güzel nem veriyor, tırnak etlerini yumuşatıyor. Vazelin gibi bir yapısı var, vücut ısısı ile eriyor. Az bir miktarda kullanmak yeterli. Ben tırnaklarıma paylaştırıp masaj yaparak yediriyorum. Aslında hemen emiliyor ama yağlı bir yapısı var, iyice nüfus edene kadar bir şeye dokunmamakta fayda var. Düzenli kullanımda kısa sürede etkisini gösteriyor. 
Aslında tırnaklarımın uzaması ile ilgili sorunum yok, çabuk uzadığını bile söyleyebilirim. Fakat sağlıklı uzamıyor, kırılıyor, soyuluyor ve oje nedeni ile sararıyordu. Dax Mixup! Sulphur sayesinde daha sağlıklı uzuyor tırnaklarım. Sararma sorunum da düzenli kullanımda ortadan kalktı.
Dax Mixup! Sulphur'u sadece tırnak ve tırnak eti için değil ayrıca dirsek, diz gibi kuru bölgelerde de kullanıyorum. Aslında ayak için de kullandım, memnun da kaldım ama tekrar satın almak istediğimde baktığım bir kaç yerde bulamayınca korktum, sadece tırnak ve tırnak etlerim için kullanmaya karar verdim :)
Bu arada ben Migros'tan almıştım. Raflar arasında epey dolanmıştım bulmak için. Son kalan 3 üründen birini almıştım ve sepete atmıştım hemen. Eve geldiğimde farkettim ki 1-2 parmak darbesi almış. Raflardaki ürünleri açıp parmaklayanların azalarak değil de bir anda bitmesi dileği ile. 

11 yorum:

  1. Benim tırnaklarım çok zayıf. Çabuk kırılıyor. Limon-zeytinyağı bakımı yapıyorum ama çok faydasını gördüğüm söylenemez. Umarım bu faydalı olur. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok memnunum, umarım dener ve seversiniz siz de ✌

      Sil
  2. Çok merak ettim bu ürünü teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. benim de sevdiğim bir ürün ama ambalaj çok büyük keşke ufak boyu da olsa bunun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben fazla mı kullanıyorum bana yetmiyor, bir kaç boyu olsa iyi olur o zaman 🙏

      Sil
  4. Markayı severek saçlarım için kullandım bu ürünü de tırnaklarım için neden denemeyeyim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Annem için süper bir ürün olabilir gerçekten en kısa zamanda denememiz lazım. Teşekkürler yazı için. Bende bloguma bekliyorum.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 🙋🙋 Umarım dener ve sever annen de. İlk fırsatta geliyorum iade-i ziyarete 🙋

      Sil
  6. 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı mükemmel bir ürün manikür e gerek kalmıyor sürerken tırnak diplerini ittirerek sürüyorum manikürlü gibi duruyor

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼