21 Mayıs 2015 Perşembe

Nashi Argan Yağı - Saç İçin Besleyici Yağ

Nashi Argan Yağı ilk kullanımdan itibaren saçı onaran besleyen ve parlaklık kazandıran değerli güzellik iksiridir. Bu bakım sayesinde dolaşmış saçların açılması ve 10 dakikada saça sekil verilmesini sağlanır. 
Saçın uzunluğuna göre bir miktar yağ nemli saça uygulanır. Tarak yardımıyla saçın her yerine dağılması sağlanır. Saçınızın şekil almasını inanılmaz biçimde kolaylaştırır. Durulanması gerekmez.
Ben de Nashi Argan Yağının bu şekilde minik bir boyu var. Promosyon ürün sanırım, satışta göremedim. Çevremde bir çok kişinin çok güzel olduğuna dair yorumlarını duyunca denemek istemiştim. Saçımın özellikle kalın telli, boya nedeni ile uçlarının kuru, dalgalı olmasına rağmen yine boya ve kuruluk nedeni ile dalgalarının belirsiz ve kabarık olduğu bir dönemde kullandım Nashi Argan Yağını.
Bu arada bende büyük boyu da mevcut ama denemeye küçük boyundan başladım. Öncelikle ambalajları gerçekten çok şık ve kaliteli. Mis gibi de bir kokusu var. 
Duştan çıktıktan sonra fındık kadar avcumun içine döküp diplere getirmeden saçımın her tarafına yedirdim. Aslında diplere getirilmesinde bir sakınca olmadığı söylense de cesaret edemedim. Saçıma bir şekillendirici uygulamadan doğal hali ile kurumaya bıraktım. Dalgası kaybolmuş saçlarım kıvır kıvır, parlak ve mis kokulu olarak geri döndüler. Saç tarafından hemen emiliyor ve yağlı bir görünüm de olmuyor. Üstelik durulanmadığı için bir sonraki banyoda duş öncesi saç bakım yağı sürmüşüm gibi krem kullanmama gerek kalmadan saçlarım açıldı. Hatta şampuan nedeni ile saçlarım dolaşmadı. Şu küçük şişe bile bana oldukça uzun süre gitti, yani bereketli bir yağda diyebilirim Nashi Argan Yağı için.
Nashi Argan Yağı İtalya'dan ithal edilen bir marka. Seçkin kuaförlerde ve online alışveriş sitelerinden alınabilir.. Fiyatlarının çok uygun olduğunu söyleyemem ama diğer kaliteli argan yağları ile fiyatları benzer. Problemli saçlarınız varsa denemenizi tavsiye ederim. 
*Basın ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir.

8 yorum:

  1. Nashi ürünlerini çok okudum çok gördüm ama bir türlü kullanmaya fırsat bulamamıştım, ben de saçlarımın uçlarına özellikle loreal elseve mucizevi yağını kullanıyorum ve çok memnunum hani bir alternatif olur diye düşündüm :)
    sevgiler,
    lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda olsun o yağda o zaman, çünkü blogger olmak bir yağdan memnun kalsan da meraktan diğerini de denemeyi gerektirir :) Nashi'yi özellikle yağını tavsiye ederim.
      Sevgiler :)

      Sil
  2. Nashi çok iyi bir marka bütün ürünlerinden çok memnun kaldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk yağını kullandım, yağı bana tavsiye eden arkadaşım şimdi de maskesini öve öve bitiremiyor. O da deneneceklerden :)

      Sil
  3. ben de köşede duruyor, açıp kullanayım ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de kokusu da saça etkisi de çok güzel :)

      Sil
  4. Seveni çok bu yağın beğendiysen denemeye değer ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok memnunum diyeyim çok iyi geldi saçıma canım, tavsiye ederim.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼