8 Mayıs 2015 Cuma

Kozmetik'te Çok Çeşit Natulika.com'da

Natulika.com birçok çeşit kozmetik ürün ve markayı bünyesinde bulunduran online alışveriş sitesi. Saç bakım konusunda öne çıksa da cilt bakım ve makyaj ürünleri de mevcut.  

Natulika.com'un öne çıkan markalarından biri Natulique Organik Saç Boyası. Temiz içerikli ürünler çoktandır hayatımıza girdi, cilt bakımı, şampuanlar v.s. derken bir çok konuda daha temiz içerikli ürünler tercih ediyoruz artık. Natulique ''Ecocert Sertifikası''na sahip bir saç boyası. Saçı yıpratmaz, profesyonel kullanıma uygundur, içeriğindeki maddeler sayesinde saç rengini değiştirirken vitamin ve protein bakımı yapar.Renk skalası da oldukça geniştir.
Benim de çok severek kullandığım Marrakesh  Argan Yağı ürünleri sitede mevcut. Saçlara hem şekil verip hem bakım yapan, besleyen hem de mis gibi kokan bir yağ. Hala kullanmayanlar varsa şiddetle tavsiye edilir.
Daha önce kuaförümden satın aldığım, boyalı ve yıpranmış saçlar ile ilgili bir çok ürününü kullanıp sevdiğim Bonacure ürünlerini de buradan satın alabilirsiniz.
Özellikle benim gibi problemli bir saç tipine sahip olup sürekli bakım yapmak zorunda kalanlar için çok güzel ürünlerin olduğu bir site natulika.com. İncelemekte fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼