2 Şubat 2014 Pazar

Sebamed Fresh Deodorant

Sebamed Fresh Deodorant özellikle ''Aluminyum Free'' özelliği ile dikkatimi çekti. Bakalım vaatleri nelermiş;
Sebamed deodorantlar, ter oluşumuna etki etmez. pH 5.5 değeri ile cildin doğal koruyucu asit örtüsünü korur, bakteri ve mantar üremesini ve dolaysıyla kötü kokunun oluşmasını engeller. Böylece kişi sağlıklı bir şekilde terler, fakat kötü kokunun oluşumu önlenir.
Sebamed Fresh Deodorant'ın biraz yoğun ve baskın bir kokusu var. Genelde çok terlemiyorum, benim için çok sorun değil ama çok / aşırı terleyenler için koku sorun teşkil edebilir. Heyecan, aşırı / hızlı hareket, stres gibi nedenlerle terleme oranım arttığında kokusundan ben hoşlanmıyorum çünkü. Terlemeyi önlemiyor, vaadi kötü koku oluşumunu önlemek. Bu konuda sıkıntı yaratmadı. Paraben ve alüminyum içermiyor. Giysilerde leke yapmıyor.
Fiyatını performansına göre yüksek buluyorum. Bittiği zaman bunu alır mıyım bir daha bilmiyorum, belki bir kampanyada, indirimde v.s. yakalarsam. Ama yine bu ürünle birlikte keşfedip hakkında olumlu yorumlar okuduğum Sebamed Balsam Roll-on var alınacaklar / denenecekler listemde.
Sebamed Fresh Deodorant'ın fiyatı değişken ama genellikle 20-24 TL arası fiyatlara satılıyor. Şu anda Glorika'da indirimli 17,75TLye satın alınabilir.
**Basın ürünüdür, objektif yorumlarımı içerir. Glorika.com'a teşekkür ederim.

8 yorum:

  1. Seba med in ürünlerini seviyorum ama pudralı deodorantlarımdan vazgeçemem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben arada deniyorum, memnun olduğun deodorantı da merak ettim canım :)

      Sil
  2. seba med ürünlerine güveniyorum ama jel kıvamında olanları ben kullanamıyorum mesela : ) ama ıslaklık hissi bırakmıyorsa deneyebilirim : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jel ürünlerde kuruyana kadar 1-2 dakika oluyor canım o his maalesef :(

      Sil
  3. Arkadaşım önermişti ama ben Crystal kullanıyorum şimdilik. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sürekli denemelerde olduğum için Crystal de deneme sürecinde canım :)

      Sil
  4. Sebamedin ne değişik ürün grupları var değil mi? Ben bu ürünü kullanmadım ama ben terleyince daha da belirginleşen sigara kokusundan muzdaribim sence bu ürün bana derman olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, değişik ürünleri var. Bence o durumda en iyisi deodorantlar. Daha geniş bir bölgede kullanabilirsin, hafif çok belli olmayan temiz bir koku işe yarar :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼