13 Ekim 2013 Pazar

Cecile Oje # 86

Öncelikle ben ne kadar uzun zamandır oje postu yapmıyorum. Çok özlemişim. İşaret parmağımın tırnağı tatilde çok dipten kırıldı. Biraz uzattım ki tekrar kırıldı. Onu uzattım, diğerlerini kısalttım bir orta yol buldum sonunda. Bir sürü yeni oje denedim ama görüntü kirliliği olmasın diye tırnaklarım normale dönene kadar post yapmak istemedim. 
Bir ara yolum Careefour'a düşmüşse (market kısmına)  her seferinde Cecile ojeleri inceler ve hoşuma gidenleri alırdım. Hala gittiğimde inceliyorum aslında ama eskisi kadar almıyorum sadece. 
Aslında şişelerini seviyorum Cecile ojenin, değişik güzel renkleri de var. Fakat fırçaları çok kötü, nasıl farketmezler o fırçaları, değişikliğe, düzeltme yoluna gitmezler bilemiyorum. 
Cecile 86 numaralı oje de genelde rastladığım, şikayetçi olduğum macunsu, zor sürülen kıvam yoktu. Gayet rahat sürdüm, baloncukta olmadı. Renk çok güzel, kırmızı gibi çıkmış ama kırmızı alt tonlu bir pembe. Parlak, krem kıvamlı / yapılı ojelerden. Krem yapılı ojeleri seviyorum, kolay sürüldükleri gibi tırnaktan da kolay çıkıyorlar.
Dayanıklığı çok fazla olmasa da en azından o günü kurtarıyor.
Siz Cecile oje kullandınız mı hiç? Cecile ojeler ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
*******************************
 Otacı çekilişinde katılım için son 2 gün. Hediyeler çok güzel. Hem de tam 3 kişiye hediye var. 
Sosyal Medya Hesaplarım

14 yorum:

  1. Cecile oje kullanmadım. Tansaş'ta görüyorum hep, fiyatları da uygunca. Geçen gün french yapmak için beyazım yoktu alacaktım nedense bıraktım. Şimdi almadığıma sevindim. Essence'nin oje fırcalarını ve genel olarak cabuk donan yapısını da sevmiyorum, o aklıma geldi bunu okuyuncca.
    Rengi güzelmiş ama. Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, fiyatları uygun ve değişik renkleri var. 1 tane al dene ama fırçası kötü ve bazılarının yapısı bozuk gibi, zor sürülüyor kurumuyor. Essence ojelerini ben seviyorum ama

      Sil
  2. Bende senin gibi ambalajlarını çok seviyorum ama özellikle geç kurumaları sıkıntı ve senin de söylediğin gibi fırça yapıları kötü. Rengi çok güzelmiş sana da çok yakışmış =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben her şeye rağmen her seferinde bir şans veriyorum ama işte hiç bir şey değişmemiş oluyor. Gerçi bu ojenin yapısı daha iyiydi, bazılarını süremiyorum bile. Çok teşekkürler canım

      Sil
  3. Geç kuruyorlar evet ama bazı renklerin tonları mükemmelç tane vazgeçemediğim rengi var ve bitmek üzereler bulamıyorumda :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de renklerine vurulup alıyorum zaten, carrefourda bazen 3-5 tane bazen bir sürü renk oluyor

      Sil
  4. Cecile Oje hic kullanmadim. Biliyorsun ailem Türkiyedeydi ve ben kuzenimden Flormar markasinin bir sürü renk ojesini istedim. Sag olsun oda almis göndermis. Bu aralar ojelerim ile ask yasiyorum. Acaba bende bir oje postu mu yapsam? Simdiden iyi bayramlar dilerim canim sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OOOo görseydi kuzu ojelerini, güle güle kullan sen de. Hadi yap oje postu, bekliyoruz :) iyi bayramlar canım

      Sil
  5. bu renkler kesinlikle harika.

    YanıtlaSil
  6. Rengi çok tatlıymış ama fırça yapısının kötü olması tercih etmeme sebebi. Bu arada bende mimin var canım, şu ara doğum günü bayram koşturmacan olacaktır ne zaman fırsatın olursa yaparsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mim için hemen geliyorum canım, çok teşekkürler

      Sil
  7. Rengi ne kadar güzelmiş. Tırnaklarının şekli de çok güzel. Benim tırnaklarım minik minik, dünyanın en güzel ojesini de sürsem hiç belli olmuyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, tırnak şekli mi ben de seviyorum :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼