31 Ekim 2013 Perşembe

Agent Provocateur Eau Emotionnelle EDT

Üst notalarında kişniş, pembe biber; orta notalarda manolya, çay, osmantus, gardenya, yasemin, ylang ylang; alt notalarda amber, vetiver ve miski birleştiren Agent Provocateur Eau Emotionnelle, çiçeklerin romantizminden ilham alıyor. Duygusal, masum ve bir o kadar da çekici kadınların kokusu olan parfüm ışık saçan ve ilham veren sofistike bir kokudur.
Agent Provocateur EDP'nin kokusunu çok beğeniyorum. Agent Provocateur Eau Emotionnelle'yi Agent Provocateur EDP sanarak aldım. İlk başta istediğim koku olmadığından beğenmedim. EDP gibi güçlü bir koku değil. Hatta açıkçası ilk etapta bu ne, tütün kolonyası gibi de demiş olabilirim :)
Havaların soğuması ile tekrar denemek istedim ve şu aralar daha çok beğeniyorum. Aslında Eau Emotionnelleye kokusu hafif deniliyor ama bana göre ağır bir parfüm. Özellikle ilk sıktığımda çok baharatlı, ağır bir parfüm ama daha sonra daha çiçeksi, temiz ve pudralı bir koku kalıyor geriye. O son kalan kokuya bayılıyorum. Bu arada Eau Emotionnelle 2006 yılında erkeklerin kadınlar üzerinde koklamak istediği 5 parfümden biri seçilmiş. Tercihler değişir ama bana o kadar çarpıcı gelmedi açıkçası :)
Aslında kullandığım bütün parfümlerle aşk yaşayan, onları kullanmaktan oldukça mutlu olan biri olarak bu parfümü sevdim de diyemiyorum sevmedim de. En sevdiğim tarafı şişesi. Parfümü tabii ki bitireceğim ama benim için keşke bunu değil de başka birşey alsaydım dediğim parfümlerden oldu.
Bende ki 50 ml. Çeşitli sitelerde 100ml. 200TL 50ml. 150TL civarına satılıyor. Kampanyalar takip edilerek daha uygun fiyata almak mümkün.

Sosyal Medya Hesaplarım

10 yorum:

  1. tasarimi çok güzel.ama bizim burada daha uygun fiyata .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tasarımı güzel. Sizin orası burdan epey ucuz galiba, biz çok kazıklanıyoruz :(

      Sil
  2. Pembe ve siyahın uyumuna bayılıyorum. Şişesi gerçekten çok şık =)

    YanıtlaSil
  3. Çok sevimli tasarımı :) Kokusunu bilmiyorum ilk fırsatta bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım sen beğenecek misin denediğinde bir ben mi önyargılıyım acaba merak ettim :)

      Sil
  4. Kişniş kokuyorsa ben ekmek arası yerim bunu .p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tercih meselesi ama diğer notaları da unutmamak lazım

      Sil
  5. Şişesi falan çok hoş duruyor ama fiyatı görünce ilk bi şaşırdım :) Ne olsam diye kara kara düşündüğüm şu vakitlerde hadi kalk parfümcü ol demiş gibisin bana :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek uygun fiyatlı değil maalesef indirimlerde alınabilir. Uygun fiyatlı bir şeyler arıyorsan The Body Shop'un kokularına bakabilirsin

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼