30 Eylül 2013 Pazartesi

Durance Marsilya Sabunu - Süt / Durance Savon de Marseille - Milk

Durance Fransa'nın Provence bölgesinden doğallık oranı %100e yaklaşan kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve ev kozmetiği ürünleri ürünleri sunan özel bir marka. Özel bir marka çünkü ürünlerinin en az %95 oranında doğal içerikle yapılıyor olmasını amaç edinmiş.Durance'ın üretimde kullandığı parfümler Güney Fransa'da Grasse bölgesinde uzmanların yönetiminde geleneksel metodlar kullanılarak son derece özenli bir biçimde damıtılıyor. Tüm Durance ürünleri hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabiliyor. 
Bütün Durance ürünleri en az %95 doğal içerikli
Doğaya saygılı üretim
Paraben, phenoxyethanol, sodyum laureth sulfate ve propylene glycol içermiyor
Hayvanlar üzerinde test edilmiyor
Daha önce şurada bu sabunun alınış öyküsünü anlatmıştım. Öncelikle Durance mağaza konsepti harika. Kendinizi bir anda Nişantaşı'ndan (ben Nişantaşı mağazasını gördüm de :D) Güney Fransa'ya geçmiş gibi hissediyorsunuz. 
Sabunu kullanmaya başladım ve artık üzerindeki yazıları silinmiş vaziyetteyken benim bu sabunu anlatmam lazımdı, bu halde fotoğrafta çekemem derken imdadıma ilk aldığım gün çektiğim fotoğraflar yetişti. 
Esansiyel yağlar ve meyve özlerinden yapılmış yüksek kalite sabunlar.
Şerit etiketi ve sıcak renkleriyle hem kendiniz için hem de hediye olarak çok keyifli bir ürün. 
10 farklı parfüm seçeneğiyle sunuluyor.
Badem yağı ile zenginleştirilmiş extra yumuşak sabun.
İçeriği:
En az %95 oranında doğal bir üründür.
Saf bitkisel yağlar içerir. Ekstra yumuşaktır.
Paraben içermez.Phenoxyethanol içermez.
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Sunumu: 100gr.
Geçen seneye kadar toz alerjisi dışında alerji nedir bilmeyen bünyem bu sene nerede ise sudan bile alerji oldu. En son kullandığım bir duş jelinden sonra sürekli kaşınmaya başlayınca artık duş jeli kullanmayı kestim ve doğal ve organik sabunlar kullanmaya başladım. Gerçekten de çeşitli markalardan kullandığım bu sabunlar tamamen geçirmese de alerjime daha iyi geldi ve duş jelinden sonra oluşan tabiri caizse hatır hutur kaşınmayı yok ettiler. 
Bu sabun da misler gibi kokuyor. Yumuşak, cildimi kurutmayan bir yapısı var. Kokusu ve yapısı nedeni ile de rahatlatan bir etkiye sahip olan rafine bir sabun. Ambalajı ve sabunun kabartmaları nedeni ile nostaljik bir havası da var. 
Eğer sabun seviyorsanız Durance sabunlarını mutlaka deneyin derim. Satış fiyatı 12 TLdir.

6 yorum:

  1. Sabunu oldum olası çok severim. Bu sabuna da mutlaka bakacağım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum canım sabunları. Eskiden duşta kullanamzdım yine de alırdım. Çamaşırların arasına koyardım :)

      Sil
  2. bende de vardı çook güzeller : ) bunu da denemeli

    YanıtlaSil
  3. Sabunlara özellikle doğal sabunlara bayılıyorum. Alaçatı organik sabun alıyorum ben de Avmlerde falan şubeleri var. Çok memnunum, her çeşidini denemeye çalışıyorum. Lush var ama pahalı geliyor bir de mağazası çok kokuyor, astımım var giremiyorum yakınından bile geçemiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alaçatıyı görmüştüm hatta sabun da aldım ama daha kullanamdım. Lush'a ben girebiliyorum ama annemkapısına yakın duramıyor, o da rahatsız oluyor

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼