4 Ağustos 2016 Perşembe

Yves Rocher Elixir Gençlik İksiri 7.9 Serum

Yves Rocher Elixir Gençlik İksiri 7.9 Serum Yves Rocher'in kırışıklıklarla savaşmak için 7 değerli bitki ile 9 patentli formülün güçlerini birleştirdiği bir serum. Gençlik İksiri olarak tanımlanan bu serum gençliğinizin ışıltısını geri getirmeyi vaadediyor. Tabi benim orta yaşlarda biri olarak gençlik ışıltım henüz kaybolmuş değil :) Hafifçe bazı bölgelerde çizgilerim olsa da tam anlamı ile derin çizgi ve kırışıklıklarımda oluşmadı. Fakat bu tip serumların amacı oluşan kırışıklığı azaltmak değil sadece, kırışıklık oluşmasını da önlemek. Ayrıca cilt elastikiyetini arttırıp daha ışıltılı, canlı bir görünüm için 25 yaşından itibaren bu serum (ve diğer aynı özellikte ki serumlar) kullanılmaya başlanabilir.
 Elma Oligosidleri, Afloya Yaprağı, Yalancı İğde Özü, Yeşil Pirinç, Tara Çekirdeği ve Pancar gibi bitkisel içerikleri olan bu serum sabah-akşam kullanılabiliyor. Ben kış aylarında başladığım için sabah-akşam rahatlıkla kullandım ama havaların ısınması ile akşam kullanmayı tercih ettim. 

Yves Rocher Elixir Gençlik İksiri 7.9 Serum damlalıklı cam bir şişede. Damlalıklı ambalaj bana pek pratik gelmiyor ama pompalı bir şişeden daha iyi, en azından ne kadar kullandığımı, ne kadar kaldığını görüp son damlasına kadar kullanabiliyorum sevdiğim ürünleri.  Tüm cilt tipleri için uygun olan serum akışkan bir krem kıvamında, hafif bir kokusu var. 1-2 pompa tüm yüz için yeterli oluyor. Dokusu güzel, kolayca sürülüyor ve cilt tarafından emiliyor. Sabah-akşam temizlenmiş cilde göz çevresi hariç uygulanıyor, üstüne nemlendiricinizi sürüyorsunuz. Kullanmadan önce hafifçe çalkalamak gerekiyor. 
Cildi ilk uygulanmaya başladığı günlerden itibaren kısa sürede toparlayan, aydınlık ve ışıltılı bir görünüm veren, canlandıran güzel bir serum. Nemlendirmesi çok iyi, cildi yumuşacık yapıyor. Ayrıca akneye müsait bir cildim olmasına rağmen kullandığım sürede alerji veya akneye sebep olmadı. Karma cildim için serum kullanırken en büyük korkum bu oluyor, bazı kırışıklık karşıtı kremler ve serumlar çok ağır geliyor.
Ayrıca paraben içermeyen bu serumu ben çok beğendim. Yves Rocher Elixir Gençlik İksiri 7.9 Serumun fiyatı 139,90 TL. Fakat şu an stokta yok. Devamı olacak mı olmayacak mı bilgim yok ama eğer devamı olacaksa kış aylarında mutlaka tekrar kullanmak isterim.
Yves Rocher ürünlerini genel olarak beğendiğim bir marka. Blogumda ki diğer Yves Rocher ürünleri ile ilgili yorumları linkten görebilirsiniz.

10 yorum:

  1. Yves Rocher markasının ürünlerini genel olarak bende beğeniyorum özellikle far paletleri çok güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sadece 1 farını kullandım, ben de saç ürünleri ile parfümlerini beğeniyorum :)

      Sil
  2. bana çok iyi gelmeyen bir serum denemiştim ama bir daha almayı düşünmüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipine göre farklılık gösterebilir tabi, ben memnun kaldım <3

      Sil
  3. hımmmm evde yapılabilir mi bu iksiiir :)

    YanıtlaSil
  4. merak ettiğim bir serum, benim de yeni bir serum almam lazım, seçenekler arasına yazıyorum hemen :)

    YanıtlaSil
  5. Olmayacak mı acaba? Hep sonra alırım diye ertelemiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemedim ki kuzum, öğrenirsem haber veririm ♥

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼