10 Haziran 2016 Cuma

Harem's Zeytin ve Argan Yağlı Ayak Bakım Kremi

Harem's Zeytin ve Argan Yağlı Ayak Bakım Kremi
Harem's Zeytin ve Argan Yağlı Ayak Bakım Kreminin sert cildi yumuşatıp, uzun süreli nem verip, topuk derisinin çatlamasını önleme vaadi var. Harem's Ottoman topluma sağlık ve bitkisel ürünlerin kullanımını yerleştirmek için doğa bilincinin dengesi bozulmadan ve doğaya zarar vermeden kullandırmayı amaçlayan bir firma. Daha önce kullandığım ürünleri gibi bu kremde de yoğun bir bitkisel koku var. Çok rahatsız edici değil ama koku hassasiyeti olanların dikkatli kullanması gerekebilir. Kremin yapısı biraz yoğun ve sürüldüğü zaman kolay emilmiyor. Bir süre beyaz beyaz kalıyor ayakta. Ben de bu yüzden losyon kıvamında bir krem ile karıştırıp kullanıyorum, o zaman emilmesi daha rahat oluyor.

Harem's Zeytin ve Argan Yağlı Ayak Bakım Kremi
Firmanın ürünleri genel olarak güzel, yalnız ambalaj sorunu var. Yazılar 2-3 kullanımda silinmeye başlıyor. Ambalajlar biraz daha geliştirilebilir. Bu kremde de ambalaj sert ürün yapısı da yoğun olunca ürünün alınması çok zor oluyor. 
Krem vaatlerini yerine getiriyor, nemlendirmesi başarılı, sertleştirmeyi önlemeye faydası var. Markanın ürünlerine ulaşmak biraz zor, her yerde satılmıyor. Bazı aktarlarda, kuaför ve güzellik salonlarında bulmak mümkün ya da internetten alınabilir.
Daha önce kullanmış olduğum Harem's Ottoman ürünlerini okumak isterseniz linklere tık tık;

***PR ürünüdür.  Harem's Ottoman tarafından gönderilmiş olup objektif yorumlarımı içerir. 

4 yorum:

  1. Ben bu tip yoğun ürünleri çoğunlukla yatarken ve banyodan sonra tercih ediyorum. Ayak bakımı hep eksik kaldığım bir konu , üşengeçlikten midir nedir =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yüzüm kadar elim kadar dikkat etmiyorum ayaklarıma, hep bir ihmal :(

      Sil
  2. ayak bakımı mühim ama hep bir unutkanlık ile erteliyorum :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ellerimize verdiğimiz önemi ayaklarımıza vermiyoruz :(

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼