2 Haziran 2016 Perşembe

Mister Cupo İle Tanıştınız mı?

Mister Cupo
Mister CUPO birbirinden özel tasarım ve konseptlerde baskılı kupa bardaklar hazırlayan bir marka. Kendi hazır ürünlerinin dışında kişiye özel tasarımlar ile birey odaklı hizmet de sunuyorlar. Daha uzun ömür, daha kalıcı baskı için sadece porselen kupa bardaklar kullanıyorlar.
Şirketiniz için logo baskılı promosyon kupa bardaklar ya da kişiye özel baskılı bardaklar için mutlaka web sayfalarını inceleyin derim. Mister CUPO promosyon amaçlı kupa bardak üretimi ve toplu siparişlerde maliyet avantajı sunuyor.
Mister Cupo
 Binlerce çeşit  Mister CUPO ile her gün değişik bir konseptle kahve içmemiz mümkün. Ürün çeşitleri gerçekten çok fazla, ayrıca bir çok popüler kategoride CUPO sayısı günden güne artıyor. Ayrıca gündemi takip eden Küçük Prens, Game Of Thrones gibi modelleri bulmak da mümkün. The Beatles, Sherlock Holmes, Edgar Allan Poe gibi kategorilerde  özellikle sevenlerini memnun edecek kadar çok  CUPO var.
Bir de Mister CUPO 'nun web sitesini çok eğlenceli ve renkli buldum. Ürünlerin açıklamaları çok eğlenceli :) Müşteri odaklı ve samimi bir firmalar kendilerini belli ediyorlar hemen.
Mister Cupo
Kategoriler arasında Kitap Kurdu, Kahvesiz Asla ve Hayvanlar Alemi en ilgimi çekenler oldu. Özellikle I Love Animals CUPO'nun ''Seviyosan git mıncır bence'' açıklamasına bayıldım :)
Ayrıca önemli günlere (doğum günü, anneler günü, babalar günü vs) özel CUPO'lar da mevcut.
Mister Cupo
Kişiye özel kendinize ya da sevdiğiniz bir kişiye hediye etmek için isimli / fotoğraflı ürünler de alabiliyorsunuz. 
Ayrıca Kişiye Özel Portre Kupa ile İllüstratör Beril Tangünay’ın muhteşem portre çizimleri olan CUPO’larla sevdiklerinize çok özel hediyeler verebilirsiniz.
Nil Kupa / Mister Cupo
Nil Kupa'nın tasarladığı özel CUPO’lar... İsterseniz hazır bir Nil Kupa'da seçebiliyorsunuz isterseniz renk, kumaş, materyal seçerek, ekleterek CUPO’nuzu kişiselleştirebiliyorsunuz.
Mister CUPO çok yakında Gölge Atölye ile işbirliği yaparak stencil tasarımlı CUPO’ları satışa çıkaracak. Bu seride Türk sineması karakterlerinden, fenomenlere ve film repliklerine kadar 200’e yakın keyifli tasarım olacak. 
Ayrıca Mister CUPO sosyal sorumluluk olarak, her ay 2 öğrenciye http://twitter.com/askidanevar ile CUPO hediye ediyor. Sosyal Medya hesaplarında da ara ara sürpriz hediye kazanma şansı veriyor.
Mister CUPO'da 25 TL üzerine ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği mevcut. 
Mister Cupo ile tanışmak için aşağıdaki linklere tık tık lütfen;

Mister Cupo facebook 
Mister Cupo twitter 
Mister Cupo instagram

8 yorum:

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼