4 Ekim 2015 Pazar

Lee Stafford Double Blow Volumizing Mousse / Hacim Verici Köpük

Lee Stafford İngiltere'nin en ünlü saç stil danışmanlarından ve geliştirdiği saç bakım ürünleri ile ödüller alan bir saç uzmanı. İşte bu ödüllü saç bakım ürünleri yakın bir zamanda Gratis'te de satılmaya başlandı ve gerek ünü gerekse pembeli / fuşyalı ambalajları nedeni ile epey ilgi çekti.
Saçlarım dalgalı / kıvırcık. Zaman zaman hafif açılmış dalgaları oluyor zaman zaman da kıvır kıvır. Bunun nedeni de kullandığım saç ürünleri. Uzun bir süredir de saçlarımı şekillendirirken köpük kullanıyorum.
Aslında bu saç köpüğü biraz daha ince telli, hacimsiz saçlar için. Yine de konu köpük oldu mu her markayı denemek istiyorum. Hacimli ve daha hacimli görünüm için 2 aşamada kullanılabiliyor. İlk aşamada yarım avuç içi kadar köpüğü ıslak / nemli saça uygulamamız ve istediğimiz şekilde kurutmamız gerekiyor. Daha da hacimli bir etki için ise kuru saça yarım avuç içi kadar köpüğü tekrar uygulayıp saçı kurutmak gerekiyor. Bu sayede saçın 2 kata kadar hacime ulaşacağı vaadi var. Ben açıkçası hacim konusunda çok başarılı bulmadım bu köpüğü. Ama saçı sertleştirmemesi nedeni ile de sevdim. Kullandığım bazı köpükler saçlarımı kaskatı yapıyor ve sertleştiriyor. Yumuşak tutuşu sayesinde daha doğal bir görünüm veriyor.
Bir de maalesef içeriği çok temiz değil, çeşitli paraben türevleri içeriyor. Ben içeriğe her zaman dikkat etmiyorum maalesef ama görünce de huylanıyorum tabi.
Alalı uzun bir zaman oldu, fiyatını net hatırlamasam da indirim döneminde aldığımı hatırlıyorum. Zaten çok mecbur kalmazsam indirim dönemi hariç bir şey almıyorum. Gratis sık sık indirim yapıyor zaten, sizlere de eğer denemek isterseniz indirim dönemlerini kaçırmamanızı tavsiye ederim.

7 yorum:

  1. Ben de saçlarımın kabarmaması için bir şeyler arıyorum ama rengi çok tatlı göründü bunu da mı denesem ne:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki senin saçına göre başka ürünleri vardır markanın. Ambalajları çok güzel :)

      Sil
  2. Saçlarımı kıvırcık kullanmadığım için köpüklere pek elim gitmiyor ama bu markanın çoğu ürününü denedim, hepsinden de memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ilkti, diğerlerine de sıra gelir umarım :)

      Sil
  3. Pek kullanmıyorum böyle ürünler ama aklımızda olsun :)

    YanıtlaSil
  4. aslında sacı daha hacimli gösteriyor kullanmak istiyorum ama bu tarz urunlerin saçı doktugu yorumlarını okuduktan sonra hala eski usul jöleye devam ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jöle için de aynı şeyi söylüyorlar ama, kullandıktan sonra saçtan hemen arındırılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼