4 Haziran 2014 Çarşamba

John Frieda Frizz-Ease Bukle Belirginleştirici Şampuan ve Saç Kremi

Son zamanlardaki favori şampuanımın John Frieda Onarıcı Şampuan olduğunu yazmıştım daha önce. Onarıcı seriyi bir kaç sefer ardarda kullandım, hala da memnunum ama değişiklik yapmak istedim ve bu sefer de Bukle Belirginleştirici Şampuan ve Saç Kremini denedim. 
John Frieda Frizz-Ease Bukle Belirginleştiricib Şampuan 
  • Saçı profesyonel şekillendirmek için doğal bukle yapısını yeniden canlandırmayı ve belirginleştirmeyi destekler.İçeriğindeki bukle belirginleştirici kompleks, nemlendiriciler ve elektriklenme karşıtı silikon ile özel olarak yaratılmıştır. Besleyici formülü sayesinde profesyonelce şekillendirilmiş, muhteşem bukleler sağlamaya yardımcı olur. Saç telinin etrafını beslemeyi ve pürüzsüzleştirmeyi destekler. Günlük kullanıma uygundur. Boyalı saçların kullanımına uygundur.
  • Saçlarım dalgalı ama son zamanlarda boya, sürekli toplama, topuz yapma gibi nedenlerle hem dalgası açıldı hem de çok karmaşık görünüyor. Dalgaları yerine gelsin diye bu şampuanı kullanmaya başladım. Bu şampuanı beğendim, saçlarım daha yumuşak, esnek ve bukleleri daha belirgin. Fakat daha çabuk yağlanır oldu saçlarım maalesef. Yine de kullanmaya devam ediyorum.
John Frieda Frizz-Ease Bukle Belirginleştirici Saç Kremi
  • Elektriklenmeye ve kabarmaya meyilli dalgalı ve kıvırcık saçlar için geliştirilmiştir. Uzun süre dayanan yumuşak ve pürüzsüz bukleler için saçınızın doğal kıvırcık şeklini belirginleştirmeye, buklelerinizi canlandırmaya, hareketlendirmeye yardımcı olur. İçeriğindeki curl-enhancing kompleks, nemlendiriciler ve elektriklenme karşıtı silikon ile özel olarak geliştirilmiştir. Hafif yapısı ile günlük kullanım için idealdir. Boyalı saçların kullanımına uygundur.
  • Saç kremini şampuandan daha fazla sevdim. Kokusu da çok güzel.
  • Şampuan ve saç kremi çok beğensem de fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyeyim. Bir de sık sık indirimde yakalayamıyorum. İçerikleri de çok temiz değil ama doğal içerikli şampaunlarla da saçlarım asla yumuşamıyor. Keçe gibi bir saçla dolaşmak zorunda kalıyorum. İçeriklerini bilsem de saçıma iyi geldiği için kullanmaya devam ediyorum.

10 yorum:

  1. Yaklaşık 2 yıl önce bende aynı bu şampuanı kullanmıştım lakin saçımı o kadar çok döktü ki soluğu dermatolog da almıştım. Sende bu tarz bir sorun olmamasına çok sevindim :) Bende bukleli ve çok çabuk elektriklenen kabaran saçlara sahibim. Ama şunu farkettim ki doğal içerikli şampuanlar kesinlikle saçlarımı daha az elektiriklendiriyor. Yılmadan uzun bir süre kullanmanı öneririm etkisini görmen için o tarz şampuanların. Ayrıca saç kremini bi kenarada attım her yıkamam da saçıma maske kullanıyorum ve saçım neme doyduğundan dolayı daha az elektrikleniyor hemde daha yumuşak oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşimde SLS, SLES içermeyen şampuanları rahatlıkla kullanıyor ama yok benim saçlar çok çok kötü oluyor açılmıyor bile yoluk yoluk bir saçla dolaşıyorum. Senin saçın nasıl bilmem ama sanırım kalın telli ve sert saçlara göre değiller. Bu arada Jonh Frieda ile ilgili sorun yaşamana üzüldüm ben yaşamadım bahsettiğin sorunları çok şükür.

      Sil
  2. Haklisin tatlim, türkiyeye gidince bende görmüstüm bayagi fiyatliydi John Frieda ürünler, bende kahverengi serisini kullaniyorum demistim, ama burda cok daha uygun fiyatlari, indirimde 4 Euro sampuan yada sac kremi, bu yüzden hep aliyorum, uzunda dayaniyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım pahalı burada indirim dönemi alıyorum sadece.

      Sil
  3. Aynı kremden ben de kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum Sevdacım. Şampuanı denemedim, sadece kremi kullanıyorum. Zaten şampuan çok önemli değil bence saçına yarayan herhangi bir şampuan olabilir, krem daha çok etkili. Tabi bana göre :)) Senin saçların çok güzel maşallah, dalgalı saçlara bayılıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler, canım saçlarımı çok yoruyorum çeke çeke tepemde topuz yaptığımdan dalgası açılıyor sonra da toparlamak için çok uğraşıyorum. Seninde saçların çok güzel ama :)

      Sil
  4. cnm ben JF ürünlerini uzun zamandır çok beğenerek kullanıyorum,hiç sorun yaşamadım aksine çok memnun kaldım ama bukle belirginleştiriciyi denememiştim yazın iyi oldu ,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. Ben çok uzun süre ve çok beğenerek kullandım her iki ürünüde...En son düzleştirici etkili olanıda kullandım...O da çok iyi geldi bana..(Özellikle fön çektirdiğim zamanlar) .ve evet...doğal içerikli şampuanlar asla bana göre değil, onu anladım...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet anladığım kadarı ile saç tipimiz benziyor. Düzleştirici olanını kullanmaya cesaretim yok saçlarım çok elektrikleniyor ve nadir fön çektiriyorum. Ve evet doğal şampuanlar bana göre de değil

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼