4 Mayıs 2014 Pazar

Rimmel London Nail Rescue Save Me 14 Day

Rimmel London 14 Günlük Bakım Ojesi
Bu çabuk kırılan, yumuşak tırnaklar için sertleştirici bakım ojesini Seçil'de görmüştüm. Açıkçası tam bana göre değil, nedenlerini az sonra anlatacağım ama hemen her ojemin altına baz ojesi sürdüğümden bu amaçla kullanırım diye aldım.
Bu ojeyi / cilayı ilk gün tek kat sürüp ertesi gün 2. katı sürüyorsunuz. Sonra 7 gün tırnakta beklemesi gerekiyor. 7 gün sonra silip yeniden bir kat ve ertesi gün 2. kat şeklinde sürüp aynı süreci tekrar ediyoruz. 14 gün sonra da temizleyip kullanmaya ara vermek gerekiyor. 
Ben sürekli oje sürdüğümden 7 gün cila ile beklemem pek mümkün olmuyor. En fazla 3-5 gün dayanabilince ben de oje bazı olarak kullanmaya karar verdim bu cilayı / ojeyi. 
Her ojemin altına mutlaka uyguluyorum ve bu şekilde bile tırnaklarım daha güçlendi. Açıkçası çok sert tırnak sevmiyorum ve bu şekilde kullandığımda daha dayanıklı ama çok sertleşmeyen tırnaklarım oldu. Eğer sert tırnak seviyorsanız bu bakım ojesini denediğinizde siz talimatlara uyarak kullanırsanız iyi edersiniz.

10 yorum:

  1. Rimmel almanyada satilmiyor canim, ama ayni bunun gibi kullanilan microcell ojesini almistim - oldukcada pahali bir ürün 12 Euro falan vermistim- ve hic mi hic ise yaramadi, tirnaklarim yine soyuldu maalesef. Doktora gidip kan tahlili yaptirdim ve demir eksikligim cikti, simdi hap aliyorum doktor tirnaklarinda güclenir dedi bakalim ise yarayacakmi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben çok amacına uygun yani 14 gün şeklinde kullanmadım, baz olarak sürüyorum her ojemin altına. Tırnaklarım çok sertleşmedi ama eskisi gibi hemen de kırılmıyor. İnşallah senin tırnakların tedavi ile birlikte güçlenir.

      Sil
  2. Talimatlara uygun 2 kür yaptım ama açıkcası hiçbir fark görmedim. Bitene kadar yapsam birşey değişir mi acep :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre ara vermek gerekiyormuş 2 kürden sonra. Benim sabrım yok, ojesiz de gezemediğim için baz olarak kullandım. Tırnaklarım sertleşmedi ama eskisi gibi hemen de kırılmıyor. Çok sert tırnağı da sevmiyorum ben zaten :(

      Sil
  3. Ben de ojesiz dayanamayanlardanım ama tırnaklarım bir zamanlar çok yumuşadığı için dayanıp talimatlara tamamiyle uydum. İlk başta tırnaklarım çabuk kırıldı ve çok şaşırdım. Bende hepsini kısalttım sonra farkettim ki yeni uzayan tırnaklarım daha sert olmaya başladı. Bu da önce kırıp sonra etki gösterenlerdenmiş demek ki:))
    Ben de bazen oje altına uyguluyorum artık bazen de 3,4 günlüğüne sürüp siliyorum:) Ama bence hafiften işe yarayan bir ürün biraz sabretmek gerek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya d dipten uca yavaş yavaş mı besliyor acaba :) Benim çok sertleşince de çabuk kırılıyor tırnaklarım. O yüzden orta sertlik bana ideal :)

      Sil
  4. sağlıklı tırnaklar için deneme yapabilirim ;)

    YanıtlaSil
  5. Her gün oje değiştiren biri olarak, talimatlara uyabileceğimden emin olmadığım için bu tarz ürünlerden malesef uzak duruyorum. Menekşe yağı da düzenli kullanımda tırnakları güçlendiriyor. O biraz daha pratik geliyor bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Menekşe yağını ben de deneyeceğim canım, bulamıyordum ama aldım sonunda.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼