10 Eylül 2013 Salı

Yves Rocher Pure System Tonik

Akne Kızarıklıklarını Hafifleten Gözenekleri Arındıran Matlaştırıcı Tonik
 Salisilik Asit ve Aloe Vera Özü içeren güçlü formülü ile bu arındırıcı tonik, tıkanmış gözenekleri açar, derinlemesine temizler ve cilt dokusunu matlaştırır. Sebum fazlasından arınan gözenekler daralır, cilt dokusu pürüzsüzleşir. Formülündeki onarıcı özelliği akne kızarıklıklarını hafifletir. 
Her gün düzenli olarak temizleme jelinin ardından özellikle yüzün daha yağlı olan T bölgesine (alın, burun, çene) uygulayınız.
...Ve dahası: Formülündeki cilt yenileyici antibakteriyel Salisilik Asit ve yoğun onarıcı Aloe Vera Özü sayesinde sivilce oluşumunu engeller ve sivilce izlerini yok eder.
Dermatolojik uzmanlık altında geliştirilmiş ve test edilmiştir.
Paraben içermez.
Dermatologlar tarafından tavsiye edilir.
Eskiden her gün tonik kullansam da artık hergün kullanmıyorum. Haftada 3-5 kez en fazla kullandığım. Özellikle maske v.s. yaptığımda elimin altında tonik olması gerekiyor. 
Yoğun kıvamlı (sıvı değil jel formunda) hafif bir kokusu olan bir tonik. Gözenek sıkıştırma etkisi olduğu söyleniyor ama bununla ilgili bir değişiklik gözlemlemedim cildimde. Kıvamlı olmasına rağmen çabuk emiliyor, herhangi bir gerginliğe veya kurumaya sebep vermiyor. Siyah noktalar ve akne ve akne kızarıklarına iyi geldiğini söyleyebilirim. 
En büyük kusurunun kıvamı olduğunu düşünüyorum. O da çok büyük bir kusur değil de sıvı formlu toniklere alıştığımdan tuhaf geliyor, alışmak gerekiyor. Kullandıktan sonra bir temizlik hissi veriyor. 
İlk başlarda tedirgin olarak kullansam da şu an kullanmayı sevdiğim, tekrar almayı düşündüğüm bir tonik.
Bu toniğin şu an fiyatı 22,90TL. Ben yakın fiyatlı başka bir ürün daha seçerek 2 al 1 öde doğum günü kampanyası ile aldım. Zaman zaman indirimlerle daha uygun fiyata almak mümkün.

14 yorum:

  1. Bende bu serinin yüz temizleyicisi vardı ve içerisinde tanecikler olduğu için sivilceleri dağıtmıştı mesela onu hiç önermem, ama toniği makul duruyor sende işe de yaramış ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanecikli temizleyici ben de kullanamıyorum, aynı sebepten. Toniği güzel ama :)

      Sil
  2. Sivilce lekelerinde etkisi ne kadar acaba? Tonik hergün kullandığım elimin altından eksik olmayan bir ürün. Avene kullanıyorum suan ama, bu da aklımı çelmedi değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kırmızılıkları azaltıyor benim hormonal sebepten çıktığı için sivilcelerim kesin sonuç zor ama belki sen de daha etkili olur.

      Sil
  3. ben de bunu yeni aldım. kıvamlı olması bana da enteresan geldi açıkcası ama sen memnun kalmışsın biraz rahatladım:) bakalım benim cildim de nasıl bir etki yaratacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de beğenirsin o zaman, güle güle kullan :)

      Sil
  4. Elimdekiler bitince deneyebilirim teşekkürler :*

    YanıtlaSil
  5. Bende bu serinin dört ürünü var toniğinden de gayet memnunum, yüz temizleyici jelini de kullanıyorum, zaten sivilceli bölgelere çok uygulamamak gerekiyor o yüzden sivilcelerimde artma gibi bir durum olmadı hatta bu ürünlerden midir bilmem siyah noktalarımda azalma olduğunu bile söyleyebilirim, fotoğraf makinem gelince ilk işim bu ürünleri daha detaylı yorumlamak olucak, biraz uzun bir yorum yazdım umarım sıkmamışımdır, sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah noktalarımda azalma ben de gözlemliyorum, hatta hafifçe aydınlandı yüzüm :) Yok sıkılmadım, beklerim yine uzun yorumlara :)

      Sil
  6. Merak ettim bu toniği ama ben gözenek sıkılaştırıcı bir tonik arıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bunun vaatleri arasında var, belki sana iyi gelir

      Sil
  7. ya bu serının uc urunu var bnde ama kullanım sırasını ve nasıl kullanacagımı bılmıyorum bana yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlerinizin ne olduğunu bilmiyorum, iletişim bölümünde mail ve facebook adresim var, bir mail veya mesaj atabilirseniz cevaplayabilirim. Sevgiler

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼