28 Haziran 2013 Cuma

Pastel Profashion Advanced Kompakt Pudra #35

Geliştirilmiş yeni formülü ve içerdiği aktifler sayesinde, cildinizi uzun süre nemli tutarak, çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır, cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olur. 
Pudra kullanmayı en sevdiğim ürünlerden biri, fondöten, renkli nemlendirici ya da BB Krem üzerine kullandığım gibi sadece nemlendirici üzerine de kullanabiliyorum. Öncelikle bu pudranın ambalajını beğendiğimi söylemeliyim. Pudranın ipeksi, yumuşak bir yapısı var.
Sevmeyenler de olacaktır ama bana göre çok güzel bir kokusu var. 35 numarası şu an benim cildime çok uygun, bronzlaşınca biraz açık kalabilir. Orta kapatıcılıkta, ama hep yazıyorum sorunlu, akneli bir cildim olsa da çok kapatıcı ürünleri sevmiyorum, bende maske gibi duruyorlar. 
Kalıcılığı orta. Bileğimin sadece ambalajın yanında kalan küçük bir kısmında  pudra yok. Renk olarak tamamen cildimle bütünleşmiş ve hafif parlak ama doğal görünümü farkediliyordur sanırım. 
Uygun fiyatı ve kolay ulaşılabilir olması nedeni ile de  tavsiye edebileceğim bir pudra. PastelShop fiyatı 17,25TL.
***Bu ürün bir blogger etkinliğinde Pastel firması tarafından hediye edilmiş olup tamamen kişisel ve objektif görüşlerim ile yorumlanmıştır. Pastel firmasına bu hediye için teşekkür ederim.

4 yorum:

  1. Fiyatı gayet uygunmuş, bu arada kapatıcılık konusunda söylediklerinize katılıyorum. Aknelenmeye ve yağlanmaya meyilli ciltlerde ille de kapatacağım diye iddalı kapatan ürünler çoğu kez maske gibi durabiliyor, önerinizde çok haklısınız. Bu güzel anlatım için çok teşekkürler. Pastelin Matlaştırıcı minik bazından arıyorum ben de ondan çok övgüyle bahsedilmişti, başarılı olduğu konusunda, seviyorum pastel'in ürünlerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en azından o maske gibi duranları sevmiyorum, sevenler var ama. Evet o bazı ben de duydum gördüm ama henüz kullanmadım. Onu da siz alırsanız sizden öneri alırım belki :)

      Sil
  2. ben hala denemedim ya:) ama guzel duruyormus gulegule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok beğendim sen de denediğinde seversin umarım :) Teşekkürler

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼