5 Mayıs 2013 Pazar

Kiehls Ultra Facial Oil-Free Temizleyici

Ultra Facial Oil-Free Cleanser çabuk köpüren bir temizleyicidir. Cilt yüzeyindeki kirleri ve sebumu derinlemesine temizler ve daha dengeli bir görünüm sağlar.  Imperata Cylindrica (Kırmızı Uçlu Saz) Kökü ve Limon Meyvesi Özleri ile cildi soymadan ve aşırı kurutmadan temizler ve canlandırır.  Hassas ciltlere de uygundur. Yağsız, parabensiz, parfümsüz ve renksizdir.
Kiehls Ultra Facial Oil-Free Temizleyici Kiehl's cilt analizimde denemem için verilen ürünlerden. Ve açıkçası tonik ve nemlendiriciye göre en beğendiğim bu temizleyici oldu. Köpük formunda, fındık kadar bir miktar kullanmak yeterli oluyor. Anında köpürüyor, köpürdükçe çoğalıyor. Bu çoğalma çok güzel bir duygu, en azından benim için öyle. Sürekli bir masaj hissi ile sürekli dairesel hareketler yapıyorum, köpüğü yüzüme iyice yedirmeye çalışıyorum. Hiçbir temizleyici ile bu kadar uzun vakit geçirmemiştim banyoda :) Zaman zaman Loreal'in temizleme pedi ile kullandım, ikisinin uyumunu da ayrıca sevdim. Cildimi kurutmadan ve derinlemesine temizledi. Cildimi çok temiz, ferah ve yumuşak hissettim. Bir sürü temizleyici denedim bugüne kadar, derinlemesine temizleyen temizleyicilerimin hepsi aynı zamanda gıcır gıcır lastik gibi bir his bıraktılar cildimde. Ama bu temizleyicide derinlemesine fakat nazikçe temizledikten sonra geriye yumuşacık bir cilt kalıyor. Ayrıca yağsız, parabensiz, parfümsüz ve renksiz oluşu da kullanırken içimi rahatlatan sebepler.
Orjinal ambalajı 150 ml. ve fiyatı 44TL. Çok az kullanmanın yeterli olduğu düşünülürse oldukça uzun gidecek bir ürün.
Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Losyon yorumum için buradan
Kiehl's Calendula Herbal Extract Alkolsüz Tonik yorumum için buradan
*** Ürün denemem için Kiehl's tarafından verilmiş olup, tamamen kişisel görüşlerim eşliğinde sizinle paylaşılmıştır. Kiehl's yetkililerine bu hediye için teşekkür ederim.

10 yorum:

  1. Sevdacımmmmmmm help help help... Bana bir güneş lekesi giderici önerin mi?.. Bıyıklarım varmış gibi duruyor çok sinir oluyorum...KESTANE KEBAP ACELE CEVAP öptüm:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım, en kısa sürede mail atıcam sana, blogua baktım varmış mail adresin :) Ben de öptüm.

      Sil
  2. Yves Rocher'den aldığım temizleyici jelim bitti çok güzeldi o da aynen bunu gibi kurutmadan temizliyordu Sevdacım. Rastlarsam Kiehls markasına denemek isterim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiehls yaygın bulunan bir marka olmadığı için maalesef güzel ürünleri ile tanışmak biraz geç oluyor canım. Yves Rocherden alırsın yine belki :)

      Sil
  3. tam da dediğin gibi gıcır gıcır his yapmayan ve iyi temizleyen bir ürün bulmak zor, keşke kiehls bulunduğum yerde olsa dedim :(

    YanıtlaSil
  4. temizledikten sonra gıcır gıcır yapmayan temizleme jeli bulmak neredeyse imkansız , bir de hassas ciltli olduğum için tereddütle yaklaşıyorum genelde ama beklediğim yorumlar geldikten sonra kesinlikle deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de cildim çok hassas hemen tepki veriyor :(

      Sil
  5. cok guzel bi ürünmüş kesinlikle denemeli

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼