22 Şubat 2016 Pazartesi

Jane Iredale Eye Gloss / Krem Far

Jane Iredale Eye Gloss / Krem Farı yazdan beri kullanıyorum.  Küçük bir tüp ambalajda ve kapak kısmı fırçalı olan bu farı açıkçası ilk olarak ön yargılı davranarak beğenmeyeceğimi düşündüm ve  bir süre kullanmayı erteledim. Ama ilk denediğimden itibaren severek kullandığım bir far oldu. 
 Jane İredale Eye Gloss Krem Farlar tamamen doğal özlerden oluşan, suya dayanıklı, kalıcı ve dağılmama özelliğine sahip pürüzsüz, ipeksi ve besleyici likit krem farlardır.
Bende ki rengi Peach Silk. Şeftalili bir ismi olsa da renk olarak pembelik barındıran lila. Çok yoğun, pigmentli bir renk değil. İstenilen tona ulaşmak için bir kaç kat kullanmak gerekiyor. Bazen daha aydınlık bir göz makyajı istediğimde tüm göz kapağımda kullanıyorum bazen de gözün iç köşelerini aydınlatmak için. 

Bir kaç kat kullanımda ki püf noktası ince tabakalar halinde uygulamak ve hızlı olmak. Kendi fırçası ile bir kaç noktacık yapıp parmaklarımla hızlıca dağıtıyorum. İlk etapta çok kalın uygulanırsa dağıtmak zorlaşıyor, kat kat ince uygulamak şart. 
Çok hafif ışıltılı ama simli değil, metalik bir bitişi var. Sürerken çok çabuk sabitlendiğini söylemiştim, ayrıca da oldukça kalıcı. 
Jane Iredale biliyorsunuz, mineral ürünleri olan bir marka. Bu krem far da kimyasal koruyucu veya sentetik boyalar içermiyor.Yumuşak ve sağlıklı bir cilt için göz kapaklarını içeriğindeki macadamia ve fındık yağı ile nemlendiriyor ve besliyor.
Fiyatı 29.90 TL, temiz içerikli ürünleri seviyorsanız indirimleri takip ederek daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.