5 Haziran 2016 Pazar

Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi

Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi
Harem's Ottoman topluma sağlık ve bitkisel ürünlerin kullanımını yerleştirmek için doğa bilincinin dengesi bozulmadan ve doğaya zarar vermeden kullandırmayı amaçlayan bir firma. Daha önce Harem's Ottoman Nar Özlü Vücut Kremini ve Harem's Ottoman Argan Yağlı Saç Serumunu kullanıp yorumlarımı yazmıştım.
Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi
Cilt üzerinde ki ölü hücreleri derinlemesine temizleme, doğal peeling etkisi ile cildi canlandırma vaadi olan Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi kil maskelerini benim gibi çok sevenler için vaatlerini yerine getiren bir maske. Gözenek temizleme, akne ve izlerini yok etme vaatleri de var. Yapısı biraz kalın, macun gibi. İlk zamanlar duştan sonra direkt bu hali ile yüzüme sürüyordum. aha sonra gül suyu ile karıştırıp sürmeyi denedim, böyle yapınca hem sürmesi daha kolay oluyor, hem de etkisini sevdim. Kil maskelerinin hassas ciltlerde kızarma, alerji gibi etkileri oluyor, gül suyuyla bende oluşan kızarıklık minimuma inmiş oldu.
Harem's Ottoman Yosunlu Volkanik Kil Maskesi
Ayrıca koku kavramı göreceli ama çok yoğun olmayan ve benim çok beğendiğim bir kokusu var. Yüzümde kuruyana kadar -15-20 dk. kadar- tutuyorum. Büyün kil maskeleri gibi temizlenmesi çok zor. Ben sünger yardımı ile temizliyorum. Sonrasında temizlenmiş, aydınlanmış bir cilt kalıyor geriye.
Kavanoz ambalajı aslında pek sevmiyorum, sürekli ürünü parmaklamak hoş olmuyor. Yanında minik bir spatula ile satılabilir diye düşünüyorum bu tar ürünler. Bir de markanın ürünlerine ulaşmak biraz zor, her yerde satılmıyor. Bazı aktarlarda, kuaför ve güzellik salonlarında satılıyor. Kil maskessi seviyorsanız kuaförlere ısrarla sorun derim.
***PR ürünüdür.  Harem's Ottoman tarafından gönderilmiş olup objektif yorumlarımı içerir. 

6 yorum:

  1. Kış mevsiminde deneyebilirim, bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. maskeleri özellikle de kil maskelerini ben de çok seviyorum, sonrasında yumuşacık bir cilt ortaya çıkıyor, maskesi sürmeden gülsuyu ile karıştırmanız harika olmuş, ben de bu şekilde deneyeceğim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül suyu ile yumuşatmak hem kolay sürülmesini hem de kolay temizlenmesini sağlıyor :)

      Sil
  3. kil maskelerini severek kullanıyorum genelde çok kullanırım ama bunu denemedim..

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼