16 Haziran 2016 Perşembe

Doğanın İçinden Gelen Mumlar; Candela Mum

Candela Mum
Bugün sizlere Candela Mum'dan  (Candela Candle) bahsetmek istiyorum. Candela Mum için doğanın içinden gelen mumlar diyebiliriz. 
"Doğa! Kusursuzlukla en basit maddeden son derece farklı şeyler yaratıyor, yarattığı her bir parçanın kendine has özellikleri, her bir durumun ayrı açıklaması var ama sonuçta hepsi birlikte bir bütünü oluşturuyorlar” diyor Goethe! Candela Mumlarının çıkış noktası ise bu bütünlük.



Doğanın içinden gelen kokulardan, doğa dostu pamuk fitili kullanılarak tasarlanan doğal soya mumlarının her aşaması el yapımı. Soyanın içine döküldüğü bakır kaplar, mumun konduğu keseler, uyarı etiketlerinin kesimi bile 😊
Bu sebeple de Candela Mum' (Candela Candle) ürünlerinin her biri, birbirinden minimal de olsa farklı ve size özel !
Candela Mum
Doğal malzemelerle tamamen el yapımı Candela Mumlar yüksek enerjiyle yapılıyor. ''Bu mumların insanların hayatlarındaki mutluluklarını, hüzünlerini, heyecanlarını aydınlatıyor olmaları bizim için büyük bir şans! Nasılsa hepimiz aynı olayları farklı dönemlerde yaşamıyor muyuz? Umarız en az hasarla hep güzel hikayeler oluştururuz.'' diyorlar üretirken
Mesela bu mumların beton kalıplarını kendileri yapıyorlar. Nesiller boyu bakırcılıkla uğraşmış usta ellerden çıkan özel yapım bakır ve pirinç kaplarda Akdeniz Havzası'ndan doğru zamanda, doğru yöntemle toplanan defne yağı ile yapılan Candela saf soya mumlar da doğal ürünleri sevenlerin tercih edeceklerinden.

Candela Mumlar nikelden pirince, bakırdan betona, camdan deniz kabuğuna, tenekeden bambuya ve geri dönüşümlü malzemelerden üretilmiş çeşit çeşit kaplarda sandal ağacından paçuliye, nar çiçeğinden lavantaya  15 farklı doğal esans ile oldukça geniş bir yelpazede satışa sunulmuş.

 


Kokulu mumları seviyoruz ama bir de koku sevmeyenler var. İşte Candela Mum onları da düşünmüş; kokusuz "NÜ" mumlar sadece soyanın ve ahşap fitilin tadını çıkarmak isteyenler için.
Özel günlerde daha kişisel hediye vermeyi sevenler için el yapımı  Candela Mumlar çok güzel bir seçenek. Babalar günü yaklaşırken babanız için Candela nikel mumlarının 15 farklı kokusundan seçim yaparak sevindirebilirsiniz. Küçük bir sır olarak ''Erkekler en çok sandal ağacı kokulu Candela Mumlara bayılıyorlar'' 
Ya da düğün-nişan-doğum günü v.s. gibi bir organizasyon planlıyorsanız aromaterapi serisi Candela Mumları bu mutlu gününüzde dağıtmak isterseniz özel isim çalışması için iletişime geçebilirsiniz.


Candela Mum  (Candela Candle) ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olup ürünlerine göz atıp, satın almak isterseniz web sitesi, satış hesabı ve sosyal medya hesap bilgileri şöyle;
Candela Mum  (Candela Candle) Sopsy satış hesabı: candelacandle.sopsy.com/
Candela Mum  (Candela Candle) Facebook hesabı: facebook.com/candelamum
Candela Mum  (Candela Candle) instagram hesabı: instagram.com/candela.candle/
Candela Mum  (Candela Candle) twitter hesabı: twitter.com/candelacandles
Candela Mum  (Candela Candle) web sitesi henüz yapım aşamasında ama onu da ekleyelim;

7 yorum:

  1. kokulu mumlara bayılıyorum ama yakıp keyif yapmaya pek zamanım yok.:-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kışın daha güzel oluyor sanki mumları yakıp keyif yapmak :)

      Sil
  2. Çok güzel görünüyorlar denemek istedim :)

    YanıtlaSil
  3. Mum kullanmayı, almayı seviyorum hele ki kokuluysa <3

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼