31 Temmuz 2015 Cuma

Miss W Rose Aux Joues Organik Allık

Miss W Rose Aux Joues Organik Allık mikroiyonize yağsız yapısı ile kolay uygulanır ve cilde sağlıklı bir parıltı efekti sunar. Karşı konulamaz yanaklar için temel niteliktedir.
Miss W Rose Aux Joues Organik Allık %100 doğal içeriğe sahiptir. İçerisinde bulunan organik kayısı çekirdeği yağı ve avokado yağı ile cildi aydınlatır, cilt ışıltısını destekler, cildinizi korur, yumuşatır ve besler.
Miss W Rose Aux Joues Organik Allık'ın vaatleri bu şekilde.

30 Temmuz 2015 Perşembe

Dogaladres.com; Doğadan Evimize Gelen Lezzetler

Giyim, kozmetik, ev eşyalarını online alışveriş ile alıyoruz. Peki gıda alışverişinizi internetten yapıyor musunuz? Biz ilk defa yılbaşı için yiyecek-içecek alacağımız bir dönemde İstanbul'un kalabalığından üşenip markete gitmemiş, yiyecek siparişini internetten vermiştik. O gün bugündür en sevdiğimiz şeylerden biridir gıda için online alışverişi kullanmak.
Eğer siz de online gıda alışverişi yapıyor ya da düşünüyor ama tereddüt ediyorsanız size alışveriş için bir site önereceğim; dogaladres.com
Yemeyi ne kadar sevdiğimi hem blog hem instagram paylaşımlarından anlamışsınızdır. Dogaladres.com'da kahvaltılıklardan kuruyemişe, organik salçalardan gerçek içeceklere, ev yapımı soslardan katkısız zeytinyağına onlarca çeşit var. Ayrıca doğal bakım ürünleri, bitkisel yağlar, ıhlamur, sinameki, adaçayı gibi kurutlmuş bitkiler, bitki çayları, organik yulaf ezmesi, chia tohumu gibi sağlıklı gıda takviyelerini de siteden alabiliyoruz.
Tek öğün yemek şansın var deseler, kahvaltıyı seçerim mutlaka. Bu yüzden siteye ilk girdiğimde baktığım bölüm kahvaltılıklar oldu. Hatta Annemle inceledik ve fiyatları uygun bulduk. 
Yöresel ürünler var mı diye ararken memketimin ürünü Aşıkbaba Bez Sucuğu buldum. Denemediyseniz, tavsiye ederim. Çok lezzetlidir.
Özellikle saçlarım için doğal yağlar, argan yağı v.s. gibi yağları oldukça sık kullanıyorum. Olmazsa olmazım. Bu yüzden Doğal Bakım Ürünleri ilgimi çeken başka bir bölüm oldu. Burada değişik marka ve yağlardan oluşan geniş bir ürün çeşidi mevcut.

*dogaladres.com dan sipariş verdiğinizde ürünleriniz ertesi gün kargo ile değil kendi araçları ile teslim ediliyor.  Kahvaltılık grubu teslimatında soğuk zincir kırılmıyor. Teslimat için ayrıca kargo bedeli talep edilmiyor.
*Siparişler çevreye zarar vermeyen kağıt ambalajlarla paketleniyor, paketleme ve taşıma esnasında plastik poşet kullanılmıyor. 
*Benim alışveriş yaparken önem verdiğim noktalardan biri, kapıda ödeme seçeneği ile alışveriş yapılabiliyor.
dogaladres.com Müşteri Memnuniyetine önem veren bir firma. Sitede anında destek bölümü mevcut, her türlü sorunuza hızlı dönüş alabilirsiniz. Geniş ürün çeşidi,uygun fiyat avantajları,birinci kalite hizmet anlayışı ile dogaladres.com u incelemenizi ve alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

28 Temmuz 2015 Salı

Farmasi Tender Blush On 07 Allık

Farmasi doğrudan satış yapan bir firma biliyorsunuz. Firmanın çok beğenilen ürünleri var ve uzun zamandır merak ettiğim Farmasi'nin denediğim ilk ürünü allık oldu. Farmasi Tender Blush On 07 Allık coral / pembe tonlarında çok güzel bir renk. 
Farmasi Tender Blush On 07 Allık minik, siyah bir ambalaja sahip ve 5 grcık. 5 grcık diyorum ama bence bütün allıklar 5 gr olmalı, yoksa asla bitmiyor :) Ayrıca çantada taşımak için de ideal. Hafif ama bana göre güzel bir kokusu var. Koku hassasiyeti olanların hoşuna gitmeyebilir. 
Biraz tozutsa da pigmentli diyebileceğim bir yapıya sahip.  Rengini hemen veriyor ve kolay sürülüyor, dağıtılıyor. Çok sıcak bir renk ve cildimdeki duruşunu çok beğeniyorum. Doğal ve canlı bir görüntüsü var. 
Kalıcılığı orta, gün sonuna doğru mutlaka tazelemek gerekiyor. Paraben içerdiğini dipnot olarak ekleyeyim. 
Bu allığın fiyatı 25 TL. Zaman zaman indirimlerle daha uyguna almak mümkün. Farmasi satış temsilcilerinden ya da online olarak şuradan Farmasi ürünlerine ulaşabilirsiniz.
***Basın ürünüdür, objektif yorumlarımı içerir.

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Dressin'den Seçtiklerim - Wishlist


Uzun zamandır yurtdışı alışverişi yapmıyordum daha doğrusu cesaret edemiyordum. En son yılbaşında yaptığım ufak alışveriş sorunsuz gelince aradığım / istediğim bir kaç şey de Dressin'de uygun fiyatlı olunca bir cesaret birşeyler seçtim. Sepetimi sürekli doldurup boşaltıyorum, yeni birşeyler ekleyip çıkarıyorum. Anlayacağınız henüz siparişimi sonlandırmadım, belki ben sipariş ver tuşuna basana kadar sizler bana fikir verirsiniz.
1. Mavi puantiyeli elbise Bu tarz elbiselere bayılıyorum. Çok benzer bir model de kırmızısı rengi vardı ve severek giymiştim eskiden. Başka renkleri de var, kırmızısı da tabi :)
2. Asimetrik Etek Bayıldım ki
3. Şort tulum Çok kısa olmayan bir şort tulum istiyordum. Sevdim.
4. Saat Kadranında gümüş detayları olan bir saatim var, altın detaylı istiyordum bir de. Çok beğendim.

2. Bikini
3. Püskül detaylı yelek  Kimonolar ve bu tarz yelekler ilgi alanımda. Aldıklarım arasında mutlaka bu tarz bir parça olacak.
4. Kolye

Kargo konusunda kesin bir fikrim olmamakla birlikte sipariş verdikten sonra Türkiye'ye 15-20 gün içerisinde geliyormuş. O kadar çok güzel şey var ki sitede, karar verip siparişimi verirsem aldıklarımı ve kargo sürecini paylaşacağım mutlaka.

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Earthly Body Marrakesh Oil - Besleyici ve Güçlendirici Saç Bakım Yağı-

Earthly Body Marrakesh Argan Yağı'nı tanıyalım önce; 
Vaatleri;
Kenevir ve Argan Yağı Özü içeren özel formülü sayesinde saçı derinlemesine nemlendirerek yumuşatır. İşlem görmüş mat saçlara parlaklık verir. Isı ile şekillendirmeye karşı saç tellerini koruma altına alır. Çevresel etkenlerin saç tellerinde yarattığı hasara karşı saçı korur. Hafif yapısıyla saça hemen nüfuz ederek yağlı görüntü bırakmaz. Zor şekil alan saçları yumuşatarak elektriklenmesini önler. Saçın kuruma süresini %50 azaltır. 
Son dönemlerde saç ve cilt için popüler ürünlerden biri de argan yağlı ürünler. Argan Afrika'da özellikle Fas'ta yetişen bir ağaç türü. Argan Yağı, bu ağacın tohumlarından çıkarılır. Elde etmesi zor bir yağ olduğundan (1 lt yağ için en az 8 ağaçtan tohum toplanması gerekiyormuş) değerli ve pahalı bir yağ.
Düzenli okuyanlar bilirler, saçlarım ile sürekli bir mücadelem var. Dalgalı, kurumaya meyilli saçlarıma bakarsam bağ bakmadığım anda dağ oluyor. Bakım aşamasında bitkisel yağları sıklıkla kullanıyorum. Argan yağı da son 1-2 senedir kullandıklarımdan.
Earthly Body Marrakesh Argan Yağı durulanmayan bir yağ. Pompalı bir şişede, 3-4 damla kuru ve orta uzunluktaki saçlarım için yeterli geliyor. Banyodan çıktıktan sonra saçlarımın suyunu iyice alıp, saçlarım henüz nemliyken 3-4 damla yağı alıp avuç içinde ısıttıktan sonra saç diplerime getirmeden boy ve uçlarına uyguluyorum. Saçlarım anında yumuşacık oluyor ve mis gibi kokuyor. Vanilya gibi çok güzel bir kokusu var. Saçımın elektriklenmesini azaltıyor. Eğer akşam nemli saçıma sürüp yatarsam sabah kıvır kıvır saçlarla uyanıyorum. Gün içerisinde kullanırsam havanın neminden elektriklenme azalıyor ama devam ediyor. Ama saçları daha sağlıklı ve parlak gösterdiği bir gerçek. 
Ayrıca durulanmayan bakım ürünlerini bir sonraki duş esnasında hala saçımda olup şampuanın saçımı kurutmasına izin vermediği için ayrıca seviyorum.
Earthly Body Marrakesh Argan Yağı'nın 3 koku çeşidi varmış;
Original - Toprak ve baharat
Dreamsicle - Mandalina ve üzüm
High Tide - Hindistan cevizi, limon ve mine
Marrakesh ürünlerinin ambalajlarının ilaç şişesi görünümünde olmasının nedeni içeriğindeki güçlü Argan Yağı ile Hint Kenevirinin saçı tedavi etme etkisini anlatmaktadır. Marrakesh ürün ambalajlarının kahverengi olması ise markanın doğallığını ifade eder çünkü Marrakesh ürünleri saça zarar veren sülfat, paraben, propilen glikol, boyar madde, hayvansal kaynaklı bileşenler içermez. Ayrıca hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
Bu ürünün satış fiyatı 98TL. Marrakesh ürünlerini Natulika.com'dan satın alabilirsiniz.