13 Ekim 2015 Salı

Harem's Ottoman Argan Yağlı Saç Serumu

Harem's Ottoman Antalya merkezli saç, cilt, vücut bakımı v.s. ürünleri üreten ve satan bir firma. Ürünlerini 25 yıllık aktar deneyimleri ile doğa bilincini bozmadan ve doğaya zarar vermeden üretiyorlar. Torosların zengin bitki çeşitlerinden faydalanarak bilimsel yolla üretilip sertikalanan ürünleri kullanımımıza sunuyorlar.
Harem's Ottoman'ın elimde başka ürünleri olsa da ilk kullandığım ürünü Argan Yağlı Saç Serumu oldu. Saçlarım dalgalı, sert, kalın telli ve kabaran tipte. Bir de buna boyama, mevsimsel dökülmeler, yaz tatili, deniz, kum, güneş etkisi ile iyice matlaşan, sertleşen saçlar da eklenince iyice içinden çıkılmaz hale geldi saçlarım. Böyle dönemlerde saçlarıma argan yağı hep çok iyi gelmiştir. Bu yüzden bir de Harem's Ottoman Argan Yağlı Saç Serumu'nu denemek istedim. 
Harem's Ottoman Argan Yağlı Saç Serumu Argan yağlı bir serum ama sadece argan yağı değil saça faydalı hemen hemen her yağ var içerisinde. Keratin ve İpek proteini de içeriyor. Doğal ve sertifikalı hammaddeler ile üretilmiş, alerji oluşturmaması için esanslar yerine yağların doğal kokusu kullanılmıştır.Ben diğer durulanmayan bakım yağlarında olduğu gibi saçlarımı yıkadıktan sonra nemini iyice alıp 2-3 pompa kadar alıp saç boy ve uçlarına sürüyorum. Saçım ilk etapta biraz sertleşiyor gibi oluyor, sert bir şekilde kuruyor saçlarım. Sonrasında saçlarım parlıyor ve saç uçlarımda bir yumuşama oluyor. Ayrıca bir sonra ki duşta da hala saçlarımda olduğu için şampuanın saçımı sertleştirmesine engel oluyor, saç kremi kullanımımı azaltıyor.
Harem's Ottoman Argan Yağlı Saç Serumu'nun tek sevmediğim yanı kokusu oldu. Gerçekten doğal yağlardan oluşan bitkisel-baharatlı bir kokusu var. Aslında bir çok kişi sevebilir de kokusunu. Ben çam terebentin kokusunu hiç sevmiyorum, beni rahatsız ediyor. Bu serumda da direkt çam terebentin kokusunu alıyorum. 
Harem's Ottoman ürünleri bazı aktarlarda satılıyor. Firmanın ürünleri ve satış yerleri ile daha detaylı bilgi almak isterseniz http://www.haremsottoman.com/
***PR ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir.

8 yorum:

  1. güzel bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. bu tarz yağlar kuru saçlar için harika bence..

    YanıtlaSil
  3. Sürdükten sonra banyo gerektirmesi güzel bir olay. Bende son günlerde rozita argan yağlı saç bakım yağını kullanıyorum.
    Sevgiler. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durulanmayan yağlar favorim. Güle güle kullan sen de, Rozita'nın ssaç ürünlerini de seviyorum.
      Sevgiler

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Hayır, yukarıda da yazdığım gibi benim Çam terebentine karşı bir duyarlılığım var. Eğer bu koku seni rahatssız etmiyorsa kokusunu sevebilirsin bile.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼