4 Eylül 2015 Cuma

Manikit Susuz Manikür Kiti

Daha önce şuradaki yazımda Pedikit Susuz Pedikür Kitini anlatmıştım. Şimdi de aynı işlevde ki manikür kiti Manikit'i anlatmaya sıra geldi. 

ManiKit, bir doğal manikür ürünüdür. Ürünün bir diğer önemli tarafı, dünyada manikür yaparken tırnaklara masaj yapan tek ürün olması. Yalnızca manikür yapmıyor aynı zamanda el bakımı yapan ManiKit, içerisindeki doğal etken maddeler aracılığıyla parafin etkisi yaratarak elleri yumuşatıyor, cildi nemlendiriyor ve nem kaybını önlüyor. İçeriğindeki keratin sayesinde tırnakların kırılmasını ve soyulmasını önlüyor, tırnakların daha sağlıklı uzamasını sağlıyor. E vitamini içeriği ise antioksidan etki yaparak cilt yaşlanmasını önleyici bir etki sağlıyor, güneşin cilde zarar veren etkilerinden elleri koruyor.
*Manikit & Pedikit  susuz manikür ve pedikürde Fransız Devrimidir. 
**Su bazlı değil krem bazlı olması kolajen yapının çok daha iyi emilimini sağlar. 
***3.sınıf keratinden değil dünyaca ünlü kozmetik markalarının ürünlerinde kullandığı hidrolize keratinden üretilir (%98 saflık). 
****Tırnakları güçlendirir, cildi nemlendirir ve besler,PH seviyesini dengeler İdeal Peeling sağlar, uygulama sonrasında cilt yumuşaklığı minimum 3 gün sürer, sudan asla etkilenmez. 
*****Tüm dermotolojik ve ürün etki testlerinden geçmiş başarısı kanıtlanmıştır. 
******Sağlık Bakanlığı'nca bildirimi onaylanmış ve kayıt altına alınmıştır. 
E Vitamini : Cilt yaşlanmasını engellemeye yardımcı bir antioksidandır.
Keratin : Tırnakları güçlendirir.
Üre : Yüksek nemlendirici güç içerir.
Copaiba : Cildi zararlı etkilere karşı korumaya yardımcı olur.
Manikür yapmayı pedikürden biraz daha fazla seviyorum. Ama biraz fazla, çok değil. Yapmam gerektiği zaman hep üşenir ve ertelemeye çalışırım. Bu yüzden manikür kitlerini çok merak ediyordum. 
Aynı Pedikit'te olduğu gibi paketin içerisinden manikür için hemen herşey çıkıyor. Oje temizleme mendilinden törpüye, tırnak itme çubuğundan havluya gerekli herşey var pakette. Önce tırnaklarımızda oje varsa temizleyip uzunsa kesip törpüledikten sonra işlemimize başlıyoruz. Keratin içerikli eldivenimizi giyip 7 dakika ellerimize masaj yapıyoruz. Sonra da eldiveni çıkarıp içinde kalan solüsyonu ellerimize yedirip masaj yapıyoruz. Ben tırnaklarımı kestikten sonra eldiven aşamasını tamamlayınca tırnaklarımı törpüledim. Ayrıca tırnak etleri çok yumuşadığı için itme itme işlemi ve eğer tırnak etlerinizi kesiyorsanız bu işlemi çok kolaylıkla yapabiliyorsunuz. 
Ben Manikit'i tırnaklarıma ve ellerime verdiği yumuşaklık, pratik bir şekilde  ve kısa sürede manikürümü gerçekleştirebildiğim için çok sevdim. 
Manikit ve Pedikit ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz http://www.podomedikal.com.tr/ 

6 yorum:

  1. Bende de express manikür seti var memnunum bu da ilgimi çekti :) evde manikür yapmak en güzeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de diğer markaları denemek istiyorum. Evet, en güzeli evde yapmak manikürü :)

      Sil
  2. Ben de pronailin böyle bir setini kullandm fena dğil evde bulunsun ama ben maniküre gitmeden olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O markayı da denemek istiyorum. Ben de eskiden düzenli maniküre giderdim ama artık kendim yapıyorum.

      Sil
  3. eşim için almıştım.daha öncede migros dan pronaili aldık.eşim manikit ve pedikiti kullandıktan sonra aralarında inanılmaz farklılıklar olduğunu söyledi.eşimde kronikleşmiş topuk çatlakları söz konusu pedikiti ilk kullandığında topukları bebek cildi gibi yumuşacık ve ölü derilerden arınmış bir hal aldı.manikit ise tırnak etlerini çok daha hızlı yumuşatmış ve eldeki nemliliğin çok uzun süre devam ettiğini söyledi.sizleri bu hususlarda bilgilendirmek istedim.ısrarla tavsiye ediyoruz.teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Ben de çok severek, beğenerek kullandım.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼