15 Eylül 2015 Salı

Aspire Kalori Yaktırıcı Hafif Gazlı İçecek

Tadı çok iyi olan, ferahlatıcı, hafif gazlı bir içecek aynı zamanda kalori de yaktırabilir mi?
Aspire, devrim niteliğinde bir ürün. Aspire, İngiltere’de satışa sunulan ilk kalori yaktırıcı hafif gazlı günlük içecektir ve alanında lider bir İngiliz Laboratuvar tarafından test edilerek kutu başına ortalama 200 kaloriye kadar yaktırabileceği kanıtlanmıştır.
  • Kalori ve Şeker içermez.
  • Özenle seçilmiş doğal ürünlerin karışımıdır.
  • Bir kutusu oldukça iyi bir vitamin kaynağıdır.
  • Yaban Mersini tadında hafif gazlı bir içecektir.
Aslında diyet ürünleri ve içecekleri pek sevmiyorum. Fakat son zamanlarda biraz kilo verdim ve daha da vermek istediğimden (ya da verdiklerimi geri almak istemediğimden) ilk defa diyet konusuna kafa yormaya başladım. Aspire Kalori Yaktırıcı Hafif Gazlı İçecek ''potansiyel olarak bir kutu Aspire ile ortalama 200 kaloriye kadar yakabilirsiniz'' vaadi ile ilgimi çekti. İlk tattığımda tadından hiç hoşlanmadım, hala da bayılıyorum diyemem de biraz alıştım. Zaten kilo verdiğim bir dönemde başladığımdan işe yarıyor mu, kalori yaktırıyor mu net bir şey söyleyemem ama içerken bir içim rahatlıyor, vicdanım rahatlıyor. Gün boyu istediğiniz saatlerde içilebiliyor. Fakat günde 4 kutudan fazla içilmesi önerilmiyor. Bana ilk firmadan hediye geldi, sonrasında da Gratis ve Real'e gittikçe her alışverişte 1-2 tane almak alışkanlık oldu. (Bu arada ben günde 1 tane içiyorum) 
Aspire doğal kafeinler (Guarana) içerir ve standart boy bir kahve ile alabileceğinizden daha fazla kafein içermez (100ml'de 15 mg). Ancak akut kafein hassasiyeti olanlar, hamileler, emziren bayanlar ve çocuklar için Aspire içmek uygun olmayabilir.
Aspire’ın içeriğindeki maddeler birlikte çalışarak vücut metabolizmanızı uyarır ve kalori yakmanızı destekler. Sağlıklı bir yaşam biçiminin parçası olarak tüketildiğinde Aspire kilo verme hedefinize ulaşmanıza da yardımcı olacaktır.
Gratis ve Real'de de satılan Aspire'i kendi sitesinden de satın alabilirsiniz. Fiyatı : 3,90TL

7 yorum:

  1. İşte en kötü tarafı el altında olup her yerden satın alamıyor olmak :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli Real'e gidiyoruz market alışverişi, orada bol bol var. Ama yakınlarımda Real olmasa ben de kolay ulaşamazdım. Gratis'lerde bir oluyor bir olmuyor.

      Sil
  2. 14 yasa uygunmudur sence ? Bide tadini begenmem diye dusunuyorum kimse begenmemis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence uygun değildir, yine de bir diyetisyene ya da firmaya sormanı öneririm. Tadı değişik ama ben çok beğenen birini yakinen tanıyorum mesela. Ben çok sevmedim, zamanla alıştım ama hala severek içmiyorum.

      Sil
  3. Merhabalar,

    Ben Aspire'ı düzenli tüketen biriyim. Her ay 24'lü kutu sipariş ediyorum. Çok severek içtiğim ve benim için diet kolanın yerine alan bir içecek (onun sağlıklı alternatifi gibi)
    Gratis'ten almak yerine aylık olarak online sipariş veriyorum. Bugüne kadar online siparişlerimde hiçbir sorun yaşamadım. Tek bir defa kargo firmasından kaynaklı bir durum oldu. Onu da anında bir geri dönüşle (üstelik bir kutu da hediye ederek) çabucak düzelttiler. İçeceğin kendisi de ekibi de pek şeker :)
    Dört kutuyu geçirmemek konusunda bir uyarı var kutunun üstünde. Ben genelde dördü buluyorum. Özellikle sıcak yaz günlerinde çok iyi gidiyor.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼