2 Ağustos 2015 Pazar

Pedikit Susuz Pedikür Kiti

Pedikit, yalnızca pedikür yapmayıp aynı zamanda ayak bakımı yapar, içerisindeki doğal etken maddeler aracılığıyla peeling etkisi yaratarak ayakları ve topukları yumuşatır, cildi nemlendirir ve nem kaybını önler. İçeriğindeki keratin sayesinde tırnakların kırılmasını ve soyulmasını önler, tırnakların daha sağlıklı uzamasını sağlar. E vitamini içeriği ise antioksidan etki yaparak cilt yaşlanmasını önleyici bir etki sağlar, güneşin cilde zarar veren etkilerinden ayakları korur. Pedikit sayesinde doğal bir uygulama ve hijyenik bir yöntemle enfeksiyon, mantar gibi risklerle karşı karşıya kalmadan pedikür uygulaması yapılır.

*Pedikit  susuz pedikürde Fransız Devrimidir. *Su bazlı değil krem bazlı olması kolejen yapının çok daha iyi emilimini sağlar. *3.sınıf keratinden değil dünyaca ünlü kozmetik markalarının ürünlerinde kullandığı hidrolize keratinden üretilir (%98 saflık). *Tırnakları güçlendirir, cildi nemlendirir ve besler, PH seviyesini dengeler İdeal Peeling sağlar, uygulama sonrasında cilt yumuşaklığı minimum 3 gün sürer, sudan asla etkilenmez. *Tüm dermotolojik ve ürün etki testlerinden geçmiş, başarısı kanıtlanmıştır. *Sağlık Bakanlığı'nca bildirimi onaylanmış ve kayıt altına alınmıştır. 
E Vitamini : Cilt yaşlanmasını engellemeye yardımcı bir antioksidandır.
Keratin : Tırnakları güçlendirir.
Üre : Yüksek nemlendirici güç içerir.
Copaiba : Cildi zararlı etkilere karşı korumaya yardımcı olur.
Bir süre manikür ve pedikürü salonlarda yaptırmıştım. hem hijyen nedeni ile hem de kuaföre git-bekle-eve dön çok zamanımı aldığından evde kendim yapmaya başlamıştım. Açıkçası en sevmediğim bakım işlemlerindendir ve elimden geldiğince ertelemeye çalışırım. Yaparken de bir an önce bitirmeye çalışırım, bir ayağımı mükemmel yapsam diğerini sıkılıp baştan savma yaparım. Bu yüzden de marketlerde başka türevleri de satılan bu susuz pedikür kitlerini çok merak ediyordum.
Paketin içerisinden oje temizleme için mendilden parmak ayracına, havludan törpüye, tırnak itme çubuklarından terliğe herşey çıkıyor. Öncelikle tırnaklarımızda oje varsa temizliyoruz, uzunsa kesip törpüleyip işlemimize başlıyoruz. İçerisinden çıkan havluyu yere serdikten sonra solüsyonlu çorapları giyip her bir ayağa ayrı ayrı 7 dk. masaj yapıyoruz. Daha sonrasında çorapların uçlarını delip tırnak etlerimizi çubuk yardımı ile itiyoruz. Daha sonra da pedikür çorabını çıkararak içerisinde kalan solüsyonu ayağımıza masaj yoluyla yediriyoruz. Sonra da paketten çıkan pedikür terliklerini giyip istersek hemen ojemizi sürebiliyoruz.
Ben tatile gitmeden 3-5 gün öncesinde yaptım Pedikit uygulamasını. Yazın çorapsız ve terliksiz gezmekten hemen topuklarım mahvolur. Hem tırnaklarım için hem de topuklarım için çok memnun kaldım Pedikit'ten. Topuklarım yumuşacık oldu. Tatilde ve tatilden döndükten sonra da bir süre pediküre ihtiyaç duymadım. Etkisinin geçtiği şu günlerde elimdeki 2. paketi kullanmayı düşünüyorum.
Pedikit'i uygulama pratikliği ve sonucu nedeni ile çok beğendim. Fakat aslında Pedikit daha çok profesyonel kullanım için. Yani evde kullananlar için değil, salonda kullanım için. Salonlarda manikür / pedikür işlemi yaptıranlar için hijyenik bir uygulama. Gittiğiniz salonlarda ısrarla sorunuz.
Fiyatı işlem yapan salona göre değişen Pedikit ile ilgili daha detaylı bilgiyi şuradan alabilirsiniz.
**Basın ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir.**

16 yorum:

  1. Zaman sorunu yaşayanlar için bu gibi pratik ürünler çok iyi. Keşke içinden tırnak etlerini kesmek için de bir aparat çıksa.
    Bunu denemeyi çok istiyorum. Salon bilgilerine bir ulaşayım:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem pratik hem de gerçekten en sevmediğim şey pedikür yapmak, zorla yapıyorum. Bu yüzden benim için ekstra önemi var :) Ya aslında tırnak eti kesmeyi de pek önermiyorlar ya belki ondan yoktur. Umarım dener ve seversin sen de.

      Sil
  2. Ben de u tür susuz ürünleri merak ediyorum.Bilgilendirici bir post teşekkürler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyordum ve çok pratik buldum. Tavsiye ederim :)

      Sil
  3. hayatımda hiç pedikür yapmadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manikür de pedikür de yaptırdım. Salonlarda manikürü gereksiz buluyorum ama pedikür yaptırmayı -hijyen korkusunu saymazsak- pratik buluyorum :)

      Sil
  4. Kuaföre gitmeye üşendiğim zamanlar için süper bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin kötüsü ben kuaföre gitmeye de evde kendim yapmaya da üşeniyordum. Tam benlik :)

      Sil
  5. Böyle pratik ürünleri seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vakit nakittir, vakit kazandırıyor. Ben de çok seviyorum :)

      Sil
  6. ben de böyle pratik ürünleri seviyorum Pronail kullanıyorum ve çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pronail de denemek istiyorum. Zaman kazandırdıkları için ben de seviyorum bu tarz ürünleri

      Sil
  7. Pratik pedikür setini ilk kez gördüm.İlk karşılaşmamızda deneyebilirim kendisini :)

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼