7 Ağustos 2015 Cuma

Nefisdemet.com; Özel Günlerde Nefis Bir Hediye

Nefis Demet şimdilik İstanbul, Gebze ve Bursa'da hizmet veren çok yakında başka illerde de hizmet vermeyi planlayan bir firma. Bizleri ve sevdiklerimizi daima gülümsetebilecek, özel anlarımızı unutulmaz hale getirebilecek özenle hazırlanan ürünleri özel olarak seçilen taze meyveler, günlük hazırlanan kurabiye ve kekler, katkı maddesi kullanılmayan çikolata, krema, frambuaz, ve drajeler içerir. 
Nefis Demet, ürünlerinde GDO içermeyen tamamen doğal taze meyveler, katkı maddesi içermeyen, günlük hazırlanan kekler ve kurabiyeler, katkı maddesi içermeyen taze krema, çikolata, özenle seçilmiş şekerleme ve drajeler kullanır. 
  • Tasarımlarında kullanılan vazo, sepet,  strafor ve ambajların sağlığa zarar vermeyecek hijyenik ürünlerden oluşur.

  • Nefis Demet'ten sipariş vermek istediğinizde gönderim amacınıza uygun (Doğumgünü, Sevgiliye Hediye, Özür hediyesi, Geçmiş Olsun v.s. gibi) meyve sepeti, kek sepeti, truffle sepeti gibi seçeneklerden beğenip  kolayca sipariş verebiliyorsunuz. Ayrıca sitede sürekli kampanya ve indirimler oluyor, bu indirimleri takip edip daha uygun fiyata sevdiklerinize güzel bir jest yapabilirsiniz.
  • Meyve sepeti, kek çiçeği gibi hediyeler özellikle ne alacağımız bilemediğimiz kişiler ya da sık sık hediye aldığımız kişiler için de güzel bir seçenek oluyor. Hatta benim tercihim başka bir hediyenin yanında güzel bir meyve çiçeği, truffle çiçeği gibi bir hediye ile özel günlerde etkiyi arttırmak. Ayrıca hem kadınlar hem de erkekler için güzel bir hediye seçeneği olduğunu düşünüyorum.
  • Daha detaylı bilgi almak için ; http://www.nefisdemet.com/

4 yorum:

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼