5 Ağustos 2015 Çarşamba

La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Comfort Cream

Yoğun güneş ışığına maruz kalan, alerjiye eğilimli, hassas veya güneşe karşı toleranssız cilt.Çok yüksek UVA/UVB koruması içerir.
Mexoplex® filtreleme sistemi ve yatıştırıcı antioksidan özellikli La Roche-Posay Termal Suyu sayesinde UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş SPF 50+ koruma içerir (Avrupa standartlarından daha fazla güneş koruması).  ***
Yüksek konfor sağlayan krem doku. Nemlendirici ve kadifemsi etki. Ciltte yağlı his bırakmaz.  ***Doğal pürüzsüzlük için renkli hafif doku. ***Suya, kuma ve tere karşı dayanıklıdır. ***Dermatolojik olarak test edilmiştir. Parfüm ve paraben içermez, komedojenik değildir.
Güneş alerjileri olarak bilinen güneş hassasiyetini önler. Aynı zamanda, ilaçların neden olduğu ışığa karşı duyarlılığı, hamilelik maskelerini veya pigment beneklerini de engeller. 

Erken cilt yaşlanmasından ve uzun vadede hücre hasarlarından cildi korur.


Yüz için olan güneş kremlerinde ilk kullanımda dikkat ettiğim şeylerden birisi yüzde beyazlık bırakıp bırakmadığı. Kullandığım güneş kreminden çok memnunken sırf yeni ürün deneme merak yüzünden başka bir markaya geçmiştim. Yüzümde beyaz beyaz maske gibi kalmasının  dışında denize gittiğim bir gün denize girip çıkmamla tüm gözeneklerimden fışkırıp beni zor bir duruma sokmuştu. Ben de ilk defa bir ürünü bir kaç kere kullandığım halde çöpe atıp bir daha güneş kremi arama macerasına girmeyip aynı kremi upuzun bir süre kullanmıştım. Ta ki Turuncu Kasa sayesinde La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Comfort Cream ile tanışana kadar.
Renkli, yağsız ve hafif bir yapısı olan La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Comfort Cream yapış yapış olmuyor ve akışkan değil, tam bir krem formunda. Sürmesi, dağıtması çok kolay, hızla emiliyor ve kesinlikle beyaz iz  bırakmıyor yüzümde. Krem yapısına rağmen bitişi çok hafif ve mat. Bazı güneş kremlerinde sürdükten kısa bir süre sonra cilt parlıyor ve yağlanıyor. Bu kremde böyle bir problemle karşılaşmadım. 
Bazen üzerine nemlendirici sürsem de bazen sadece La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Comfort Cream'i sürüp bazen hemen bazen de 5 dakika kadar bekleyip makyajımı yaptım. Makyajla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca tatilde uzun saatler güneş altında kaldığım günlerde korumasını test ettim ve memnun kaldım. Böyle zamanlarda günde 2 defa uygulamayı ihmal etmedim tabi. Ayrıca biliyorsunuz güneş kremlerini evde, iş yerinde, nerede olursak olalım her gün kullanmakta fayda var.
Satış fiyatı 60 TL fakat Turuncu Kasa'da şu an indirimde fiyatı 29.90 Ayrıca diğer güneş ürünleri markalarında da güzel indirimler var, ürün arayışındaysanız bakmanızda fayda var.
*Basın ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir.

4 yorum:

  1. Bu sene Avene günes koruyucu kullandim ama birdahaki yaza LRP almak istiyorum, cok övülüyor genelde. Bende koyu bir renkte fondötenime karistiripda uyguladim genelde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene'i ben de seviyorum canım, memnun kalmam diye yıllardır değiştirmiyordum. Fakat LRP'yi de Avene kadar beğendim. Tavsiye ederim.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼