10 Ağustos 2015 Pazartesi

CelluBlue İle Kim Korkar Selülitten!

CelluBlue selülit aleti
Cellublue selülite karşı devrim yaratan vakum kabı sloganı ile selülit konusunda çok iddialı minik bir alet. İddiası ve işe yararlılığı nedeni ile ben ona minik dev diyorum :)
Cellublue vakum sistemi ile çalışıyor ve cilde vakumla masaj yaparak selülitten kurtulmayı vaadediyor. Selülitten kurtulurken insan gücü haricinde bir enerji harcamıyor ve tıbbi slikondan yapılması nedeni ile de eskimiyor. 3-4 hafta boyunca her gün kullanıldığında gözle görünür sonuçlar elde edilebilir. Alerji yapmaz, su ve sabunla kolayca temizlenir.
Ayrıca memnun kalınmazsa para iadesi var.


Ayrıca dipnot olarak belirteyim sadece selülit için değil sarkmış vücudu şekle sokmak içinde kullanılabilir.
CelluBlue
Yaza girmeden biraz da hastalık-iştahsızlık neticesinde dışardan görenlerin anlayabileceği kadar kilo verdim. Sonrasında da kilo vermek ve yeni bedenim hoşuma gidince, sevgili arkadaşlarım da gaz verince kilomu korumaya almaya karar verdim. Spor çok sevmem ama sarkık bir vücudum da olsun istemem. Bu yüzden hafif hafif spor yapmaya başladım. Kendimi yormadan minik minik yürüyüş ve ev sporu. Tam bunları yaparken ile Cellublue tanıştım. Ve bu üşengeç bünye sonuçlarını düşünüp kendi adına en istikrarlı hali ile bu minik devi kullanmaya başladım..
Havaların çok ısınıp nefes almanın bile zorlaştığı, 1 bardak su içerken bile efor sarfediyormuş gibi ter içinde kaldığımız şu günlerde bu minik devi kullanmayı ertelesem de en az 1-1,5 ay boyunca düzenli olarak kullandım. Hergün kullanmaya çalıştım ama unuttuğum günlerde oldu. 2-3 günde bir mutlaka kullandım ama. 
Öncelikle mutlaka bir vücut yağı ile kullanmak gerekiyor. Ben elimdeki vücut yağları ile kullandım ama selülit için özel yağlarla kullanılırsa etkisi artabilir. CelluBlue kullanmak istediğiniz bölgede cildi vakumlayarak dairesel selülit el masajı hareketlerini uygulamanızı sağlıyor. Bu sayede yağ hücreleri yakılıyor ve kan dolaşımı hızlanıyor. Bol su içip bir de diyet yaptınız mı yine etkisi daha fazla oluyor.
CelluBlue Selülit Aleti
CelluBlue kullanmak istediğiniz bölgeye masaj yağını sürdükten sonra iki yandan baskı uygulayarak selülitli bölgeye bastırıyoruz.Sonra kenarları bırakıyoruz, böylece cildimiz vakumlanmış oluyor. Vakumun derecesini hafifçe kaldırıp hava almasını sağlayarak azaltabiliyoruz. Benim sert vakumlarda hiç canım yanmadı hatta ilerde kaybolan selülitler, toparlanan vücudumu düşündükte sert vakumlamayı tercih ettim. Kullanma kılavuzunda belirtildiği gibi en az 5 dakika masaj yapmak gerekiyor. ( Aşağıdan yukarı 3 dakika, soldan sağa da 1 dakika hareket ettirip ardından aşağıdan yukarı dairesel hareketler yapıyoruz, Masaj bittikten sonra 1 saat içinde 2 bardak su içilmesi yağların yakılıp toksinlerin atılması için ayrıca gerekli)
Ben her gün kullanamasam da haftada en az 3-4 kez kullandım. Kalça bölgesine selülit için iç bacaklara ve göbek bölgeme de sarkma nedeni ile toparlama için masaj yaptım. Dengesizce kilo alan ve sağlıksız beslenen biri olarak selülitden çok şikayetçi değilim. Var, ama aşırı değil. Yıllardır her duş sonrasında selülit ya da sıkılaştırıcı krem uygulamamdandır belki. Ama CelluBlue'yu kullandığımda hem selülit için hem de sarkmalar için ne kadar etkili olduğunu gördüm. Benim adıma en çok etkisini selülitten çok sıkılaştırma adına göbek ve iç bacak bölgemde gördüm. Hatta yakında (havalar serinlediğinde) üst kol bölgem için düzenli kullanmaya başlamak istiyorum. Şimdilik sıcaklarda yukarıda belirttiğim nedenler ve bu sıcakta yağ kullanmanın beni rahatsız etmesi neticesinde pek kullanmak içimden gelmiyor.
Fiyat bilgisi , daha detaylı bilgi almak ya da satın almak için http://www.cellublue.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

15 yorum:

  1. sürekli kullanırsan hakikaten işe yaraya bir ürün bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tür ürünlerde düzenli kullanmak şart. Ben sevdim CelluBlue'yu :)

      Sil
  2. düzenli kullanmanın meyveleri bunlar, sıkılaştırıcı kremleri doku olarak ben de çok beğeniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa bu kadar istikrarlı kullandım ama yaz gelince durdum bir :)

      Sil
  3. Bende dayanamayacağım alacağım bu aleti ,senin yorumlarına güveniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben gerçekten memnunum, yağ ile kullanıldığı için yaz sıcaklarında hiç kullanamadım, bahara kışa istikrarlı kullanmaya devam edeceğim inşallah :)

      Sil
  4. Şimdilik bol bol su içerek selilüt belasına bulaşmamayı diliyorum ama ileride gerek olursa yorumuna güvenip , gözüm kapalı alacağım :))
    Takipteyim bu arada , benim kişisel bloğuma da beklerim..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, umarım hiç bulaşmazsın o belaya :) Geliyorum en kısa zamanda iade-i ziyarete :)
      Sevgiler

      Sil
  5. Umarım iyi sonuç alırsın..

    YanıtlaSil
  6. vay mucizevi bir ürün desene , kilo vermeye devam o halde , kolay gelsin :D

    YanıtlaSil
  7. coconut mı yenir bu yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yenilebiliyor da ama ben sürüyorum -saçıma, vücuduma- :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼