30 Temmuz 2015 Perşembe

Dogaladres.com; Doğadan Evimize Gelen Lezzetler

Giyim, kozmetik, ev eşyalarını online alışveriş ile alıyoruz. Peki gıda alışverişinizi internetten yapıyor musunuz? Biz ilk defa yılbaşı için yiyecek-içecek alacağımız bir dönemde İstanbul'un kalabalığından üşenip markete gitmemiş, yiyecek siparişini internetten vermiştik. O gün bugündür en sevdiğimiz şeylerden biridir gıda için online alışverişi kullanmak.
Eğer siz de online gıda alışverişi yapıyor ya da düşünüyor ama tereddüt ediyorsanız size alışveriş için bir site önereceğim; dogaladres.com
Yemeyi ne kadar sevdiğimi hem blog hem instagram paylaşımlarından anlamışsınızdır. Dogaladres.com'da kahvaltılıklardan kuruyemişe, organik salçalardan gerçek içeceklere, ev yapımı soslardan katkısız zeytinyağına onlarca çeşit var. Ayrıca doğal bakım ürünleri, bitkisel yağlar, ıhlamur, sinameki, adaçayı gibi kurutlmuş bitkiler, bitki çayları, organik yulaf ezmesi, chia tohumu gibi sağlıklı gıda takviyelerini de siteden alabiliyoruz.
Tek öğün yemek şansın var deseler, kahvaltıyı seçerim mutlaka. Bu yüzden siteye ilk girdiğimde baktığım bölüm kahvaltılıklar oldu. Hatta Annemle inceledik ve fiyatları uygun bulduk. 
Yöresel ürünler var mı diye ararken memketimin ürünü Aşıkbaba Bez Sucuğu buldum. Denemediyseniz, tavsiye ederim. Çok lezzetlidir.
Özellikle saçlarım için doğal yağlar, argan yağı v.s. gibi yağları oldukça sık kullanıyorum. Olmazsa olmazım. Bu yüzden Doğal Bakım Ürünleri ilgimi çeken başka bir bölüm oldu. Burada değişik marka ve yağlardan oluşan geniş bir ürün çeşidi mevcut.

*dogaladres.com dan sipariş verdiğinizde ürünleriniz ertesi gün kargo ile değil kendi araçları ile teslim ediliyor.  Kahvaltılık grubu teslimatında soğuk zincir kırılmıyor. Teslimat için ayrıca kargo bedeli talep edilmiyor.
*Siparişler çevreye zarar vermeyen kağıt ambalajlarla paketleniyor, paketleme ve taşıma esnasında plastik poşet kullanılmıyor. 
*Benim alışveriş yaparken önem verdiğim noktalardan biri, kapıda ödeme seçeneği ile alışveriş yapılabiliyor.
dogaladres.com Müşteri Memnuniyetine önem veren bir firma. Sitede anında destek bölümü mevcut, her türlü sorunuza hızlı dönüş alabilirsiniz. Geniş ürün çeşidi,uygun fiyat avantajları,birinci kalite hizmet anlayışı ile dogaladres.com u incelemenizi ve alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

4 yorum:

  1. Bu site tam benlikmiş :) Hemen bakıyorum.Öneri için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok lezzetli şeyler var canım, tavsiye ederim :)

      Sil
  2. aa ben bu sitede nasıl o sucuğu görmemişim :) kesinlikle yemem lazım ondan. biraz boğazıma düşkünüm de :) bende tonya kooperatif ürünlerini görünce çok sevinmiştim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tonya Koop gördüm ama pek bilmiyordum bakayım ona da. Bez sucukları tavsiye ederim. Yaşasın yemek yemek :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼