20 Ekim 2013 Pazar

Rimmel London Lasting Finish by Kate Moss Ruj #109

Rimmel London'un Kate Moss serisi rujlarını çok beğeniyorum. Elimde 3 tane bu seriden ruj var ve hepsi birbirinden güzel. Uzun bir süredir kullanıyorum ve artık 109 numaradan başlayarak yorumlamak istedim.
109 numara ilk Kate serisi rujum. Bu serinin ambalajları çok güzel diyeceğim ama bu seriden olmayan başka Rimmel rujlarım da var, onların da ambalajları görsel olarak güzel ve oldukça kaliteli.  
1-2 senedir turuncu, turuncuya yakın renkler olan coral, mercan, nar çiçeği takıntım var. İlk olarak bu rengi seçmemin nedeni bu.  
Oldukça pigmentli bir ruj, çok kolay sürülüyor. Kalıcılığı orta, ruj tazelemeyi seviyorum ve benim için yeterli kalıcılıkta. Mat yapıda olduğundan dudak kusurlarını ortaya çıkarabilir, ben düzenli olarak dudaklarımı fırçaladığım için bir sorun yaşamıyorum kullanırken. Bitişi hafif parlak ve dün ki karanlık havanın etkisi ile fotoğrafta tam yansıtamadım ama duruşu harika.
Rimmel'in Kate serisi rujlarını sevenler / sevmeyenler kimler?
**********
Sosyal Medya Hesaplarım

14 yorum:

  1. 3 tane Kate serisi rujum var canım.ikisini severek kullanıyorum.Biri kusurları çok belli ettiğinden kenarda duruyor.Senin renginde çok hoşmuş.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da biraz belli ediyor canım kusurları ama ben dudaklarımı fırçalıyorum düzenli olarak pek sorun kalmıyor. Çok teşekkürler canım :)

      Sil
  2. Nar çiçeğine benim de zaafım var inceden : ) Hem enerji veriyor hem daha canlı gösteriyor . Seçtiğin renk çok hoş gözden kaçırmışım demek ki bu seride böyle tatlı bir renk olduğunu bilmiyordum.Ellerine sağlık ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, benim solgun yüzüme enerji veriyor ben de bu yüzden seviyorum. Çok teşekkürler canım :)

      Sil
  3. merhabalar, bu rujlar hakkında o kadar çok övgü okudumki watsons ın bayram indiriminde 110 numarasını edindim. dudağımda ruj kabuk oluyor bir saat geçmeden kötü bir görüntü oluşturuyor. kısacası benim için hayal kırıklığı oldu :( halbuki çokta güzel renkleri vardı ama bir daha alacağımı sanmıyorum:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı renkleri sorunlu imiş sanırım Dudaklarınıza peeling yapmak ve altına lipbalm sürmek gerekebilir. Bence hemen kenara atmayın lipbalmlarla falan karıştırıp kullanın.

      Sil
  4. Bu serıyı bende cok sevıyorum gule gule kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel, iyi günlerde kullan benim de var bu rujdan bir tane ve bende seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, sen de iyi günlerde kullan :)

      Sil
  6. oww bu rengi neden görmemişim ben çok güzelmiş..

    YanıtlaSil
  7. Nar çiçeği ♥ Dudaklarında da gösterseydin ya rengi, sana çok yakışmıştır ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzu çok teşekkürler, yakın çekim fotoğraflarını çekmeyi başaramıyorum ben ya :(

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼