16 Eylül 2013 Pazartesi

Yves Rocher Sebum Fazlasını Emen Gözenek Sıkılaştıran Maske

Cildinizi sebum fazlasından arındırın, matlaştırın.
İçeriğindeki sıkılaştırıcı Yeşil Çay ve ferahlatıcı Nane ile 15 dakika içerisinde gözeneklerinizi sıkılaştırır, cildinize matlık kazandırır. Cildin yağ fazlasını emen Kaside Kökü içeren formülü derinlemesine arındırır, nefes alan cildiniz yenilenir. 
Haftada 1 ya da 2 kez temiz cilde uygulayınız. Cildinize bir tabaka şeklinde yaydıktan sonra 15 dakika kurumasını bekleyiniz ve tek hareketle soyunuz.
Maske kullanmayı ve yeni maskeler denemeyi çok seviyorum. Fakat bu maskeyi alırken soyulabilir bir maske olduğuna hiç dikkat etmemişim. Ve ben soyulan maskeleri pek sevmiyorum. 
Yine de bu maske daha önce kullandığım soyulan maskeler gibi değil. Sürdükten sonra 15 dakika bekliyorum ve maskeyi soyuyorum. Daha önce kullanıpta sevmediğim soyulabilen maskeler gibi cildimi tahriş etmiyor, sivilcelerimi  yolmuyor ve tüylerimi koparmıyor.
Naneli, güzel bir kokusu var ve cilde ferahlık veriyor. Şeffaf bir jel dokusunda maske, çok ince olarak yaydığınızda çıkarmak biraz zorlaşıyor. 2. veya 3. kullanışımda dozajını ayarlayabildim. 
Kullandıktan sonra matlık etkisini farketsem de gözenek küçültme konusunda bir faydasını göremedim. 
Bu maskenin satış fiyatı 29,90TLdir, şu anda %20 indirimle 23,90TLye satılıyor. Soyulan maskeleri seviyorsanız zaman zaman yapılan indirim ve kampanyalarla uygun fiyata almanız mümkün.

11 yorum:

  1. Gözenek küçültücü olarak piyasaya sürülen ürünlerden şu gerçekten şöyle etki yaptı diyen duymadım ve okumadım =)
    En sevdiğim maske tipidir. Takibe aldım kısa süre de edinebilmem dilepiyle :))
    tşkler sevda :X

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle aslında, diyenler var ama onlarda kullandıkları sürede küçüldüğünü söylüyor bıraktıkları anda eskiye dönüyormuş :( Soyulabilen maskeleri çok seven var biliyorum :)

      Sil
    2. Eskiye dönecekse hiç gerek yok yada o ürünlerin sürekli alıcısı olmak lazım =)

      Sil
  2. hımmm iyi bak bunu kullanırsak artık bizi kimse tanıyamaz. iyimiş.
    :)

    YanıtlaSil
  3. bu maskeyi dun gordum cevahir ykm de almadım:) indirim zamanını bekliyorum bir maskeleri daha var nemlendirme icinmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'in ürünleri çok güzel gerçekten de, ben yağlı cilt için başka bir maskesini daha kullanıyorum ondan çok memnunum. İndirim zamanını beklemek en mantıklısı, çok acil bir şey yoksa ben hep indirimden alıyorum :)

      Sil
    2. Yves indiriminde bizi uyar olur mu =) Kaçırmak istemem. Daha önce yves'ten hiç alışveriş yapmadım ama takip ettiğim 1-2 blogta okuduğum 3-4 seyi cok denemek istiyorum :) Evimin yakınlarına Yves açılmış sanırım ama hiç görmedim :/

      Sil
    3. İnşallah :) Aslında cep telefonuma mesaj geliyor ama bazen okuyamıyorum bile :( İzmir'deydin değil mi sen? Karşıyakaya açılış yeni

      Sil
  4. İndirimle gayet uyguna gelmiş denenebilir bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'in ürünleri çok güzel ve indirimde de uygun fiyata geliyor :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼