21 Nisan 2013 Pazar

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

Makyajda ayrıntı insanı değilim kesinlikle. Sürmem gerekenleri sürüp detaya girmiyorum çoğunlukla. Kontür, kaş kalemi, göz içine beyaz kalem, kirpik kıvırma, aydınlatıcı sürme ayda sadece bir kaç defa yapabildiğim ayrıntılar. Biraz da son dakikacı olduğumdan ayrıntıları tamamlamaya vaktim kalmıyor, üşeniyorum çoğunlukla. 
The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı'yı yine bir çok kişiden okudunuz, gördünüz. Yine biraz da kendi kişisel arşivimde bulunsun diye yazıyorum. Gündüz milyon tane işin arasında kaybolup fotoğraf çekmek gece aklıma geldiğinden pek başaramadığım swatchlar ile gözünüzü yormayacağım.
The Balm markasının ürün ambalajları çok eğlenceli, Mary Lou Manizer'in de ambalajında eğlenceli ve esprili bir pin-up kızı resmi var. 
 
Yılbaşından önce Balm Jovi Rockstar paletle birlikte almıştım Mary Lou Aydınlatıcıyı. Aslında Balm Jovi'nin içinde aynı aydınlatıcıdan olsa da bu eğlenceli ambalajdan benim de olma düşüncesi ile aldım. (sanırım bu yüzden aldım, alışveriş yaparken hafif bir şuur kaybı yaşadığımdan ne için aldığımı tam hatırlamıyorum) Hem Balm Jovi Paleti yazarken ne demiştik; '' Bir kadının ucuzlamış bir şeyi alması için o şeyin lazım olması gerekmez, ucuzlamış olması almamız için gayet mantıklı bir neden zaten'' :) 
Karton ambalajın içinde allıkların aksine metal ambalajda aynı pin-up kızımızı yine görüyoruz. Daha dayanıklı, çantada taşımaya daha uygun bir ambalaj. Keşke allıkların ambalajları da böyle olsa. Hoş daha allıkların ambalajları ile ilgili sorun yaşamadım ama fazlaca da yanımda gezdirdiğim söylenemez. 
Kocaman aynalı 8,5 gr.lık bir ürün. Gördüğünüz gibi daha hiç kullanmadım. Çünkü ilk önce Balm Jovi Rockstar paletteki aynı aydınlatıcı kullanmaya başladım. Az olduğu için çabucak bitiririm diye düşündüm. (İnşallah!)
Hem aydınlatıcı hem far olarakta kullanılabilen Mary Lou Manizer dore-altın tonlu, ışıltılı fakat simli olmayan bir aydınlatıcı. Pigmentasyonu yüksek, azıcık bir miktar kullanmanız yeterli oluyor. Benim gibi az miktarda ve aklına geldikçe uygulayanların kullan kullan bitiremeyeceği bir ürün bu yüzden. Kaş altına, göz pınarlarına, elmacık kemiklerinizin üstüne, dudak üstü ve burun üstüne aydınlatıcı olarak uyguluyorum, far olarakta baz renk olarak kullanıyorum fakat mat bir farla karıştırıyorum. (Mesela Balm Jovi paletteki Adagio ile)
Yüzümde duruşunu çok beğensem de yukarıda saydığım nedenlerle (üşengeçlik) sık sık kullanmıyorum. Bu yüzden bu yazıyı yazdıktan sonra kendime daha sık kullanma sözü de vermiş oluyorum.
The Balm'ın bazı ürünlerine zam geldiği yönünde açıklamalar var, şu andaki fiyatını tam olarak bilmiyorum. Benim aldığım dönemdeki fiyatı 40TL idi. (Ben %40 indirimle daha uygun bir fiyata aldım)
The Balm ürünlerini Gratis'lerde bulabiliyorsunuz, sık sık bu markada %30-%40-%50 indirimler oluyor. Yakınlarda Anneler Gününde yine güzel indirimler olabilir. Henüz The Balm ile tanışmadıysanız, ya da biten ürünleriniz, almak istedikleriniz varsa indirim dönemleri büyük bir fırsat oluyor.
Sevgiler

26 yorum:

  1. çokkkkk seviyorum bu ürünü,dibi göründü valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım biliyorum canım çok sevdiğini, ben de dibini görebilecek miyim acaba? :)

      Sil
  2. Benim makyaj dünyam fondoten, eyeliner, allıktan ibaretmiş ara sıra da ruj ne çok şey var oysa ki :) tasarımı çok güzel bu ürünü ben de çok beğendim. güle güle kullan canımcım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım olsun geç kalmış sayılmazsın, ben de yeni keşfediyorum bir çok şeyi. Teşekkürler canım :)

      Sil
  3. Cok merak ettigim bir urun sende memnun kaldığına göre indirim zamanı almalıyım bu ürünü. :) ben yanaklara allik üstüne parlak isiltili görünsün diye sürmek istiyorum acaba alligin rengini beyazlatirmi? Sadece parlaklık versin istiyorum hani ıslak görüntü oluyor ya ama beyazlık vermesin istiyorum cokmu şey istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım allığın rengini beyazlatabilir, acaba sıvı highliterlar daha mı iyi olurdu senin istediğin etki için? O dediğin şekilde Gratis'te bir dene bakalım nasıl duracak?

      Sil
  4. Bende çok severek kullanıyorum.Jovi paleti alınca orjinal boyu pek açma fırsatım olmadı gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jovi ile Mary Lou'yu aynı anda almak müsriflikmiş anladım bunu :) en azından benim için :)

      Sil
  5. Canım güle güle kullan, bende de hem BalmJovi'nin içinde hem de ayrıca var, daha paletin içindekini bitiremedim bakalım ne zaman bitecek :P son zamanlarda ben de üşenir oldum oysa ilk aldığımda her gün kullanıyordum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, sorma ya paletteki bitecekte buna geçicem de :) Neyse be nde sürekli kullanmaya başlasam iyi olucak :)

      Sil
  6. "Bir kadının ucuzlamış bir şeyi alması için o şeyin lazım olması gerekmez, ucuzlamış olması almamız için gayet mantıklı bir sebep " katılmamak elde değil :)) bende severek kullanıyorum hem kaliteli hem sık sık indirime giren bir markanın aydınlatıcısı olması ayrıca hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla o söz çoğunlukla tam beni anlatıyor :) The Balm ürünleri sevilmeyecek gibi de değiller ki :)

      Sil
  7. hımm bak hoş görünüyor :))

    YanıtlaSil
  8. Negüzel indiriminde yakalamışsın :)
    güzel görünüyor merak ettim bu ürünü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde yakalamadım canım indirimi günler önceden kolladım :) bekledim indirime girince aldım.

      Sil
  9. Çok istiyorum bunu ya! Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, sen de alırsın inşallah en kısa zamanda :)

      Sil
  10. Ben de bunu almamak için balm jovi paleti aldım gel gör ki aynı üşengeçlikle twilight pudrayı da bu arkadaşı da pek kullanmıyorum.. Ve hatta odamın saçma ışığı yüzünden aydınlatıcının dozunu tutturamıyorum pek anlamıyorum aydınlanma çağına girdi mi girmedi mi :D
    Ayrıca da her yazının altına "işte geldim burdayım!" yorumunu spam'e düşürene kadar yazmak istiyorum! :D
    Gezi ve yemek içeren yazılarını görmezden gelmeye çalışıp o yüzden yoruma gelmiyorum taaam mııı :)))
    Bir de vay ben aydınlatıcı alıcam ama bulamıyorum ya da çok pahalı diyen arkadaşlar için flormar terracotta ten rengi far ya da benzeri farları aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Tabii o farın şu andaki fiyatı indirimli mary lou dan daha pahalı da :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Off o üşengeçlikten bende de her daim var :( İşte geldim burdayım yorumlarını da pek göremedik henüz :)

      Sil
  11. Mary Lou'yu niye aldım, alırken ne düşündüm bende bilmiyorum Sevda'cım. On yılda ancak biter heralde :)) Ama ambalajı çok güzel masamda şık duruyor :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de bilmiyorum :) Kesinlikle benim de makyaj masam da çok şık duruyor :)

      Sil
  12. balm aydınlatıcı ve allık konusunda çok başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, far paletleri de güzel ama :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼