16 Aralık 2012 Pazar

Balea El Ve Tırnak Balsamı / Papatya

Daha önce Almanya'ya ziyarete giden bir arkadaşımız Balea'nın bu kreminden getirmişti bize. Deneyip, kullanıp çok memnun kalmıştık.  Balea yurtdışında hangi ülkelerde var, tam olarak bilmiyorum. Sadece Almanya'da Dm Marketlerde satıldığını biliyorum. Ve çok uygun fiyatlı olduklarını! 
Sonra ara ara şampuanlarını, kremlerini Kadıköy'de kozmetikçilerde görür oldum. Öyle onlarca çeşit değil, birkaç değişik ürünü çeşitli parfümerilerde gördüm. Şimdi hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama, daha önce kullanıp memnun kaldığım bu kremi Kadıköy'deki kozmetikçilerin birinde görünce hemen aldım. Nerden gelmiş, nasıl gelmiş bilmiyorum ama hatırladığım kadarı ile 5TL gibi bir fiyata aldım üstelik. 
Sürdüğüm anda ellerimi nemlendiren ve bu etkisi uzun süren, hoş kokan bir krem. Gece sürüp yattığımda sabah ellerim pamuk gibi oluyor. Tabi yine hatırlatayım, ellerim çok kuru değil. Orta kurulukta diyebilirim.
Öko-Test sertifikalı bu krem ama içinde paraben mevcut. İçerik okuma alışkanlığım, özellikle de ürün satın alırken pek yok. Kullanmaya başladıktan sonra okuyorum ben.
Balea'nın ürünlerinin genel olarak çok uygun fiyatlı ve güzel olduğunu duyuyorum, Türkiye'de satılması yaygınlaşsa ne güzel olur.
Bu arada bu DM ler Türkiye'ye gelir mi dersiniz? Rossmann'dan sonra bir atakta onlardan bekliyoruz. 
Sevgiler <3<3<3<3

13 yorum:

  1. fiyatıda uygunmuş...
    bulursam bende alıcam...
    acaba cosme home yada
    tshop dan mı aldın canım???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım ya, Kadıköy'ün eski parfümerileri var ya onların birinden aldım ama hangisinden aldığımı da hatırlamıyorum :(

      Sil
    2. :))
      olsun sağlık olsun...
      Kadiköy e gittiğim zaman bi talan edeyim oraları :))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. teşekkürler, artık haftasonu da bitti, o zaman iyi haftalarrrrr :)

      Sil
  3. Senin bana verdigin mavi tuplu Avon krem de cok guzel. Ilk kullanimda kafasi koptu tupun, ben de bitmis jole kutusuna doldurdum kullaniyorum ve cok seviyorum. Tekrar tesekkurler.
    Bunu da merak ettim ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlarda sık sık kkampanya olurdu, o kadar çok aldım kullandım ki hala evde çıkar bi yerlerden. Ben de memnunum. Ama artık avondan birşey almamaya karar verdim de yine de yakınımda sipariş veren olursa dayanamayabilirim, 1-2 göz kaleminin ve el kremlerinin fanatiğiyim çünkü :)Güle güle kullan canım, verdiğim şey işe yarıyorsa çok memnun oluyorum ben :)

      Sil
  4. ürünlerini seviyorlar genelde umarım bende görürüm bir yerlerde alırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım canım, eski kozmetikçileri kurcalamak lazım arada, neler neler çıkıyor onlarda :)

      Sil
  5. Dalan Dolive mi neydi, o kremi çok sevmiştim bende ama uzun zamandır göremedim hiç bir yer de :) Bu kremede rastlarsam alayım bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünler cilt yapımıza kişisel tercihe göre değişiyor işte, o Dolive'den benden başka herkes memnun zaten :) Aaa, bi ara heryerde vardı olardan. Ben Carrefour ve Realde görmüştüm en son

      Sil
  6. denemekte fayda var sen önerdiğine göre kadıköye gidersem bakıcam bulursamda alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annemle çok memnunuz :) Gördüğün yerde kaçırma :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼