24 Şubat 2017 Cuma

Fenerbahçe Parkı / Romantika Cafe

Diğer illeri bilmiyorum ama İstanbul'da hava mis. Aynen bu postta gördüğünüz gibi, güneşli pırıl pırıl, açık bir alandasaysanız sıcacık bir hava var Şubat'ın son günlerinde. Bize de bu güzel havanın tadını çıkarmak düştü ve Fenerbahçe Parkı'na geldik yine.

Bir önce ki Benim Gözümden / Son Zamanlarda postum da yine buradan bahsetmiştim. Fenerbahçe İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı bir semt. Deniz kenarında ki büyük parkı, çay bahçeleri ve restoranları ile genç - yaşlı ziyaretçi kitlesi var. Biz özellikle Annemle çıkacaksak burayı tercih ediyoruz, parkta uzun bir yürüyüş yapıyoruz, deniz kenarında uzun uzun oturup tadını çıkarıyoruz.  


Hafta içi sabah saatleri olduğu için oldukça sakin. Kediler sakinlikten nasibini almış rahatça güneşleniyorlar. Bu arada hayvan sever insanların bol olduğu semtlerin kedileri - köpekleri insanları görünce kaçmıyorlar. 

Fenerbahçe Parkı'nda yürüyüş

Poz verdi :)

Fenerbahçe'nin meşhur ve çok eski mekanı Romantika Cafe'deyiz. Romantika çok eski bir mekan, benim tanışmam lise yıllarına dayanıyor. Bir ara galiba Sütiş oldu burası ama bu geldiğimde yine Romantika olmuştu. Adalar manzarasına karşı kahvaltı güne puanımızı yükseltti. 

Aslında buranın kahvaltısından çok şikayetçi insanlar ama genelde şikayetler hafta sonu kahvaltısından sanırım. Kahvaltınızı tabak tabak seçip kendi kahvaltı bileşenlerinizi oluşturuyorsunuz. Her tabak ayrı ayrı fiyatlandırılmış. Biz peynir, zeytin, bal kaymak, söğüş seçiyoruz. Fiyat çok uygun değil ama kesinlikle her şey çok lezzetliydi. Bir de yine hafta içi sakinliğinden olsa gerek servisten de memnun kaldık. Bu konuda da şikayetler çok, belirtme gereği duydum.

Kahvaltı sonrası parkın tadını çıkarmaya devam.


Fenerbahçe'ye özel aracınız ile gelecekseniz yol boyu İspark'ın otoparkı ve park görevlileri var. Parkın yanında da yine büyük bir İspark otoparkı var. Eğer toplu taşıma ile gelecekseniz Kadıköy'den otobüs var. Yine Kadıköy'den dolmuşlar ile de gelinebilir. Hafta sonu olduğunda otopark, otobüs, park her yer çok kalabalık oluyor. Hafta içi gelme şansınız varsa güzel havalarda gelmenizi tavsiye ederim.

8 yorum:

  1. kedilerin tatlılığı şirinliği yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. çok severim burayı baharda harika olur..

    YanıtlaSil
  3. Artık yaz gelsin diyorum. Ankaranın ayazından dışarı çıkamıyoruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de 4 gözle yazı bekliyorum. Burada Şubat sonu bahar gibi geçiyor.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼