9 Ocak 2017 Pazartesi

Kiko Soft Touch Allık No: 111

Yurtdışında yaşayan ya da yurtdışı alıveriş yapabilenlerde görüp ilgimizi çeken markalardan biri de Kiko idi. Neyse ki Kiko ürünleri bir süredir ülkemizde de satılıyor. Bugün ki yazımda anlatacağım Kiko Soft Touch Allık No: 111  Kiko ülkemizde satılmaya başlamadan çok kısa bir süre önce hediye gelmişti.
Kiko Soft Touch Allık siyah dayanıklı bir ambalajda, fırçasız olarak satılan bir allık. 5 grlık minik ambalajlı, çantada taşımak için ideal. İpeksi bir yumuşaklıkta, pigmenti orta dereceli ve tozutmayan bir yapısı var.

Kiko Soft Touch Allık No: 111
İlk gördüğümde soğuk tonlu olduğunu düşündüm. Fakat sim içermeyen kendinden ışıltılı yapısı nedeni ile uygulayınca sıcak ve canlı bir görünüm veriyor. Çok pigmentli olmasa da yoğunluğu ayarlanabilir, kat kat sürmeye uygun. 
Kiko Soft Touch Allık No: 111
Tozutmuyor ve fırça ile kolayca dağıtılıyor. Hafif ışıltılı bir bitişi var. Sanki aydınlatıcı sürmüş gibi bir bitiş diyebilirim.
Kiko Soft Touch Allık No: 111
Aşağıda daha aydınlatılmış bir ortamda çektiğim görüntüsü var. Yumuşak ve canlı rengini çok beğeniyorum. Ayrıca ortalamanın üzerinde bir kalıcılığı var. 
Kiko Soft Touch Allık No: 111
Bana hediye geldiği için fiyatı ile ilgili bir bilgim yok maalesef. Kiko Soft Touch Allık No: 111 'i bana hediye eden Sevgili kozmetikperisi'ne tekrar teşekkür ederim.

8 yorum:

  1. rengi harika güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Açık tenlilerde yakıştırdığım tonlardan. Güle güle kullan cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok açık tenli değilim ama ben sevdim belli belirsiz duruşunu <3

      Sil
  3. Ben bronzerına bayılıyorum Kiko'nun. Allığın rengide harikaymış *.* Ama benim gibi esmerlerde güzel duracağını düşünmüyorum :) Eline sağlık,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronzerı da aklımda olsun o zaman. Ben de esmerim ama hoşuma gitti rengi :) Teşekkürler

      Sil
  4. Çok çok çok seviyorum ;)

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼