16 Mayıs 2016 Pazartesi

Portakalrengi.com Hamilton Güneş Ürünleri Kampanyası

portakalrengi.com
Güneşin sağlığımız için yararları kadar zararları da var biliyorsunuz. Önceki yıllarda güneş koruma ürünleri kullanımı konusunda bu kadar bilinçli değildik. Ama son yıllarda güneşin cilt üzerindeki zararlarını öğrendikçe yüz ve vücut için güneş ürünleri kullanma sıklığımız fazlalaştı.
Güneşin cildimiz üzerindeki zararlı etkileri arasında güneş yanığı, lekeler ve cilt kanseri tehlikesini sayabiliriz. Bu zararlı etkileri önleme yollarından biri de düzenli olarak güneş koruyucu ürünler kullanmak. 
Daha önceleri yaz aylarında yüzüm için güneş koruyucu kullanmak aklıma bile gelmezken son 3-4 yıldır yaz-kış cildime uygun yüz için güneş koruyucular kullanıyorum. Yine havaların ısınması ile birlikte İstanbul'da eğer dışarıda uzun süre kalacaksam vücudumun güneşle temas edecek bölgelerine mutlaka güneş koruyucu uygulayıp öyle evden çıkıyorum. Gerekli durumlarda da mutlaka gün içerisinde bir kaç kez tekrar ediyorum güneş kremi sürmeyi.
Güneş kremleri için alışveriş yaparken de öncelikle bir kaç markaya karar veriyor sonra da  kampanyaları inceleyip uygun fiyatlı bir ürün yakalayabiliyor muyum diye bakıyorum. Portakalrengi.com dermokozmetik alıverişimde tercih ettiğim sitelerden. Bir çok üründe oldukça güzel indirimler ve kampanyalar yapıyorlar. Portakalrengi.com da Hamilton Güneş Ürünlerinde 1 ürün alımında Hamilton Active Family Losyon hediye kampanyası var. Bu yaz için daha önce hiç kullanmadığım ama tavsiyeler ve öneriler üzerine çok merak ettiğim Hamilton Güneş Kremini kullanmayı düşünüyorum. 
Portakalrengi.com Hamilton Kampanyası
Hamilton Güneş Ürünleri Avustralya menşeili, yani güneşin ülkesinden geliyor. Dünyanın ilk güneş koruyucularından biri. Güneşin ülkesi olan Avustralya'da cilt kanserleri saptanan tüm kanserlerin %80'ini oluşturuyor. Bu yüzden Avustralya'nın kendi SPF standardı var ve Hamilton Güneş Ürünleri bu standarda göre üretiliyor. (Avustralya standartlarında, suya dayanıklılık testi SPF ibaresi için en zor aşamalardan biri olup, etikete yazılan SPF değeri, ürünün suya temastan sonra azalan rakamdır. Örnek: Ürünün ilk güneş koruma gücü SPF30 ise ve 4 saat suya temastan sonra ürünün güneş koruma gücü SPF15 olarak ölçülürse ürün etiketinde, SPF15 yazmak zorundadır. ***) 
Markanın vaatleri ve Portakalrengi.com da1 ürün alımında Hamilton Active Family Losyon hediye kampanyası nedeni ile ilk olarak cildime uygun yüz için bir güneş koruyucusu seçerek Hamilton Güneş Ürünlerini bu yaz denemek istiyorum.
Siz bu yaz güneş koruyucu olarak hangi markaları kullanmayı düşünüyorsunuz?

Kampanyalar ve indirimler ile ilgili anında bilgi sahibi olmak isterseniz Portakalrengi.com sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz;


***Hamilton Güneş Ürünleri ile ilgili bilgiler web sitelerinden alıntıdır.

4 yorum:

  1. Hamilton güneş kremini bana dermatoloğum önermişti, kampanyayı incelemek lazım cidden güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da bir salondan önermişlerdi, benim de merak ettiğim bir marka Hamilton.

      Sil
  2. Bende tesadüfen aldım ürünü çok çok memnun kaldım.Cildim çok hassas her ürünü kullanamıyorum çünkü. http://www.portakalrengi.com/hamilton-optimal-losyon-spf-50-250-ml bu ürünü kullanmıştım.Alerji yapmadı.Çok da güzel bir nemlilik sağlıyor yağlı bir his bırakmıyor.Ben çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yeni başladım kullanmaya, umarım ben de memnun kalırım :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼