23 Eylül 2015 Çarşamba

Natracare Organik Ürünler

Geçtiğimiz haftalarda Natracare'den bir paket aldım. Firma ve ürünle ilgili açıkçası pek fazla bilgim yoktu. Özellikle içerik ve hayvan testleri konusunda çok hassas olan ve buna göre ürünler kullanan arkadaşlarım var. Natracare'de kadın hijyen ürünlerinde temiz içerikli ürünleri olan bir firma. Marka ile ilgili bilgiler şöyle;

Natracare kadın hjyeni ürünleri, dioksin kirliliğinin kadın sağlığı üzerindeki zarar verici etkilerinin endişelerinden dolayı 1989'da Susi Hewson tarafından ortaya çıkarılmıştır. Bugün Natracare, tamamen organik ve doğal kadın hijyen ürünleriyle dünyanın lider organik markasıdır.
Neden Natracare Doğal Organik Ürünleri?
✔ Tamamen klorsuz - Klorla ağartma çevreye son derece zararlı etkileri olan ve hastalıklarla bağı bulunan dioksin olarak bilnen yan ürün oluşturur. Dioksin bilinen bir kansorejendir. Natracare ürünlerinde oksijenle ağartma tekniği uygulandığı için klor içermez.

Natracare ekolojik olarak yönetilen ormanlardan ve GOTS sertifikalı % 100 organik pamuktan elde edilen doğal selüloz içerir.
✔ Jinekologlar tarafından tavsiye edilen - Cilt alerjisi, tahriş, ağrı ve kaşıntı acısı çeken çoğu kadın regl dönemlerinde semptomlarının daha kötüye gidebildiğini görmektedir. Tüm dünyada bir çok jinekolog kadın hijyen ürünlerinde çoğunlukla kullanılan sentetikler ve kimyasallardan uzak durmaları için Natracare ürünlerini önermektedir.
✔ Biyolojik olarak parçalanabilen ve doğada çürüyebilen bir yapıya sahip olduklarında gelecek jenerasyonlara gereksiz atıklar bırakmaz.
✔ Plastik, kimyasal süper emiciler, petrol türevleri ve sentetik içerikler bulundurmaz.
✔ Hayvanlar üzerinde test edilmez.
Ayrıca ürün ambalajları geri dönüşümlü mukavvadan üretilmiştir.
Natracare ürünleri internette organik ürünler yapan sitelerden veya bazı dermokozmetik ürünler satan sitelerden alınabilir. 

3 yorum:

  1. Ben memnun kalmadım :/ firmaya yazdım ama dönmediler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. niçin memnun kalmadınız acaba çok merak ettim? :)

      Sil
    2. Ben henüz denemeye başladım, çok fazla fikir edinemedim. Olumlu / olumsuz her eleştiriye neden dönmezler acaba firmalar?

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼