4 Ağustos 2014 Pazartesi

Pastel Silky Dream Fondöten #352

Pastel Silky Dream kapatıcı ve hafif yapısıyla gün boyu kalıcı bir pürüzsüzlük sağlar. Aynı zamanda cildin nemini sağlıklı bir şekilde koruyarak yüzünüze canlılık ve tazelik verir.
Bunlar Pastel Silky Dream Fondötenin vaatleri.
Cildim problemli de olsa çok kapatıcı ürünleri sevmediğimi hep söylüyorum. BB kremler, renkli nemlendiriciler, hafif  yapılı, az veya orta kapatıcı fondötenler favorim. Elimde denenmeyi bekleyen başka fondötenler vardı, fakat bir arkadaşım Pastel'i deneyip hafif yapısı ve kapatıcılığından çok memnun kaldığını söyleyince ben de denemek istedim. 
Gerçekten çok hafif yapılı bir fondöten. Yazın denememe, kullanmama rağmen hiç rahatsızlık duymuyorum kullandığımda. Orta derecede bir kapatıcılığı var. Bana göre gayet yeterli bir kapatıcılık. Maske gibi durmuyor. Kolay sürülüyor, sürüldüğü zaman matlaşıyor. Bazı mat fondötenlerde olan cakey diye tabir edilen görünüm oluşmuyor kesinlikle.  
Nemlendirici özelliği olduğundan cildi kurutmuyor, aksine cildim yumuşacık oluyor.Kalıcılığının ise ortadan biraz daha uzun olduğunu söyleyebilirim. 4-5 saat içinde herhangi bir parlama kusma yapmadı. 
Açıkçası kullanmadan önce çok beklenti içine girmedim ama ummadığım kadar güzel çıktı. Bu yaz hafif yapısı nedeni ile BB kremlerim ile birlikte bolca kullanıyorum bu fondöteni. 
Fiyatı 19.50 TL. İndirimleri takip ederek daha uygun fiyata da alınabilir.

8 yorum:

  1. bunu ben de denemeyi istiyorum ama elimdekiler hiç azalmadığı için alamıyorum :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı durumdayız, genelde denemek istediğim bir sürü şeyi elimdekiler hiç azalmadığı için alamıyorum :)

      Sil
  2. matlaşıyorsa tam benlik denemeliyim:)

    YanıtlaSil
  3. ben de severek kullanıyorum hiç tahmin etmezdim bu kadar başarılı olacağını bu ürünün :) indirimleri takip etmek şart bence de :) güle güle kullan canımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hiç tahmin etmezdim, ama çok iyi çıktı :)

      Sil
  4. Saydığın bütün özellikler tam bana göre. Hazır elimdeki fondöten stogunu eritmişken mutlaka bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöten stoğu eritmek mi? Ne güzel şeyler yapmışsın bu arada :) Ben çok beğeniyorum canım umarım dener ve seversin sen de :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼