12 Eylül 2013 Perşembe

Vichy Idealia BB Krem / SPF 25 - Açık Ton

Idealia BB Krem ile ilgili Vichy'nin vaatleri nelermiş bakalım; 
Vichy İdelia BB Krem ile 1 Bakım - 6 Etki
Cilt anında nemlenir ve ışıldar. Renkli dokusu ve Kambucha ile geliştirilmiş formülü, kırışıklık ve leke görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Soluk cilt görünümüne karşı geliştirilmiş mineral pigmentli özel teknolojisi ile cilt yüzeyinde anında etki gösterir. 
Hassas Ciltler İçin Uygundur - Paraben İçermez - Hipoalerjeniktir
Idealia BB Krem, cilt tipi ve yaşı ne olursa olsun, tüm kadınlar için geliştirilmiştir. Solgun cilt görünümüne anında ışıltı kazandırır. UVA ve UVB filtreleri ile cildin güneş ışınlarının etkisi ile solgun ve yaşlanmış görünmesini önlemeye yardımcı olur.
Vichy'nin vaatleri bunlar.
Benim yorumlarıma gelirsek, İdealia BB Krem tam bana göre bir ürün. Problemli, akneli ve akne izleri ve kırmızılıklarla dolu bir cildim olmasına rağmen hiç bir zaman tamamen kapatan ama yüzümde bir maske gibi duran ürünleri sevmedim. İnce yapılı, ışıltılı, cildimdeki renk tonunu eşitlerken tamamen doğal duran, ben burdayım diye bağırmayan ürünler tercihim. 
O kadar hafif ki, uygulamadan kısa bir süre sonra cildimle anında uyum sağlayıp çok doğal duruyor.  Aydınlatıcı sürmüş gibi ince bir ışıltı veriyor, asla yağdan parlama gibi değil, çok hoş duruyor. Kısa süreli olarak üzerinde pudra sürmeden de kullandım, orta derecede bir kalıcılığı var ve 3-4 saate kadar parlama yapmıyor. Daha sonrasında ise hafifçe pudra geçerek daha uzun süre dayanmasını sağlamak mümkün.
Paraben içermemesi nedeni ve SPF 25 koruma faktörü ile gönül rahatlığı ile kullandım.  Problemli bir cildiniz olunca yazın fondöten ve pudra ağır gelse de kapatıcı, renk eşitleyici bir ürün kullanmak mecburiyetinde kalıyorsunuz. Bu yüzden yazın renkli nemlendirici ve bb kremler favori ürünlerim. Hakkında olumlu olumsuz bir sürü yazı okudunuz belki ama Vichy İdealia BB Krem benim severek kullandığım bir ürün oldu.
Vichy İdealia BB Krem'i dermokozmetik satan eczanelerden 40TL civarına alabilirsiniz.

12 yorum:

  1. yazın birkaç gün hariç hep bbler renkli nemlendiriciler kullandım. Fondotenlerimi özledim bu ürünü yaz başı görsem alırdım ama artık fondotenlerime dönüyorum:) nedense bunları sürünce göz makyajı falan yapmak canım istemiyor benim sende de oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben de aynı fondötenden hatta pudradan uzak durdum. Ben kışında çok özel bir durum yoksa bbye renkli nemlendiriciye devam ediyorum. Yok valla ben yapıyorum göz makyajımı ama daha hafif.

      Sil
  2. iyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan! :)

    YanıtlaSil
  4. Gule gule kullan cnm guzel bir urun:)

    YanıtlaSil
  5. cok iyi oldu sende okumam.tam aklimdaydi ama bazen cayiyordum.bi de terslikten bana yakin eczanede hepsi var bi bu yok.maybelline az kaldi. bitsin siradaaki bu . basharilar canim

    YanıtlaSil
  6. paraben icermemesi harika, rengi de cok guzelmiş gulegule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, gerçekten güzel bir ürün.

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼