5 Nisan 2013 Cuma

Beauty Formulas Kömür Tozu İçerikli Burun Bantları


Aslında 1 sene öncesine kadar hiç burun bandı kullanmamıştım. Fakat kullananları gördükçe daha önce o kadar da gözüme batmayan burnumun üstündeki siyah noktalara takılmaya başlayıp ilk burun bandımı almıştım. İlk burun bandımdan memnun olsam da farklı ürünleri denemeden duramadım. Bir tavsiye üzerine  Beauty Formulas Kömür Tozu İçerikli Burun Bandı'nı kullanmaya başladım.
Önceden haftada 1 kere uyguluyordum ama bana çok doğru yapmıyormuşum gibi geldi. Şimdi genelde 2 haftada 1 uyguluyorum. Burnumu iyice ıslatıp bantı yapıştırıyorum, 10 dakika bekledikten sonra bir kenardan tutup yavaşça çekerek bantı kaldırıyorum. 
Açıkçası bu banttan ben pek memnun kalmadım. İyi temizlemiyor gibi geldi bana. Watsons'un pembe ambalajlı burun bantını daha çok sevmiş ve başarılı bulmuştum.  
Beauty Formulas Kömür Tozu İçerikli Burun Bantları'nın paket içeriği 6'lı. Watsons'larda satılıyor ve fiyatı 5-6 TL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Seveni, beğeneni çok diye biliyorum. Uygun fiyatlı olduğundan bir şans verilebilir.
Sevgiler ♥

22 yorum:

  1. Bence en iyisi nıveanın ki canım . Bana çok iyi geliyor ve hakikaten temizliyor , bantı çıkarınca zaten üzerinde aldığı siyah noktaları görebiliyorsun ! ben watsons salatalık maskesi kullandıktan sonra bantı yapıştırıyorum ve daha iyi temizliyor !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea'nınkini seneler önce denemiştim, son zamanlarda denemedim ama beğeneni çok. Ben de deneyeyim en kısa zamanda :)

      Sil
  2. Kömür cilde niye iyi gelsin ki diye düşünüyor bir yanıt bulamıyorum şu an :s Gerçi maskeleri de vardı di mi?
    Ben de blogların etkisiyle bir paket aldım ama henüz denemeye cesaret edemedim-üşendiğimi çaktırmayalım :P
    Hatta manyak bir erkek kuzenim seneler önce tüm yüzüne yapıştırıp beklerdi :D Hiç feyz almadım onlardan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niyesini sorma canım, nedense onu hiç merak etmedim ben yaaa :) Kullanırken çok üşenmiyorum, daha üşendiğim şeyler var da. Kuzenin iyiymiş :)

      Sil
  3. Hiç burun bandı kullanmadım ama bazıları gerçekten işe yarıyor galiba. Watsons'ta olana bir bakmalı sen beğendin madem.. Bir de twitter'da görmüştüm ev yapımı olanı. Onu da denemek istiyorum Sevda'cım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitterda olanı bilmiyorum da bir video izlemiştim michelle Phan'ındı galiba, toz jöle ve sütle yapıyordu. o da iyi birşeye benziyordu. Ama şu ana kadar kullanmadı isen daha da deneme bence.

      Sil
  4. ben niveanınkini kullanıyordum daha önce.ama onu kullanmaya başladıktan sonra ağda etkisi gibi burnumun üzerindeki tüylerin daha belirginleştiğini hissetmeye başladım.yoksa bana mı öyle geliyor?:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O tüy meselesi bende de oldu ama sonra gitti o tüyler. Acaba bana da mı öyle gelmişti :) Bu arada Nivea'dan memnun olanlar çok, ben de deneyeceğim canım :)

      Sil
  5. Aa bak bunu hiç duymamıştım. Yazını okuyunca benim de kafam o bir iki siyah noktaya gitti. :D Ya sen bilebilirsin belki alnımda sivilce çıkıp da geçen yerlerde siyah nokta kalıyor :( Buğday tenliyim onun için de hep gözüme çarpıyor var mı bunun bir çaresii? :( :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman çok siyah noktan yoksa deneme bile canım. Çok oynamayıp yüz temizliğine dikkat edersen(yıkama+tonik) etkisi olabilir ama olmayabilirde. Yüz yıldır sivilce problemi çeken biriyim çünkü :(

      Sil
    2. Aa tamam o zaman denemiyim, ama siyah nokta problemin varsa dün araştırırken şeyi gördüm çok işe yarıyormuş yorumlarda falan da yaılmış. Pasta jelatini ve sütü aynı miktarda karıştırıp, ısıtarak sürüyormuşsun. Soyunca da çıkıyormuş bütün siyah noktalar anında. İyi göründü gözüme, videoları falan var. :) Bilmiyorsan etkili bir yöntem gibi görünüyor. :) Bakalım ben de yüzümü sık sık temizlemeye daha çok dikkat edeyim, geçmezse şu pasta jelatini olayını deneyeceğim. :)

      Sil
  6. Ben niveanınkini kullandım o da güzel, benimki gibi deri altındaysa siyah noktalarınız çogu bant işe yaramıyor malesef:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea alınacaklar listemde canım, çoğu kişi memnun Nivea'dan.

      Sil
  7. Biraz daha derinde olan siyah noktalar için nivea mı daha iyidir yoksa watsons daki mi daha iyidir sizce?
    http://kelebeginbohca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğunluk Nivea diyor, Watsons un fiyatı uygun her ikisini de alıp deneyebilirsin. Be nde Nivea yı deneyeceğim en kısa zamanda.

      Sil
  8. Bende bir dönem kullanmıştım Sevdam sonra zaten gerek kalmadı. Artık o bantlardanmı yoksa kullandığım ürünlerdenmi bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa, ne güzel Aslım, darısı başıma. Ben de ilerde bunlar kullanmaya gerek duymam umarım :)

      Sil
  9. Bende kullanmıyorum bir maska var onu yapıyorum iyi geliyor ama denemiştim bende kullandıktan sonra tonikle mutlaka gözenekleri sıkılaşsın iyice temizlensin

    YanıtlaSil
  10. bunu denemelı annemle bana gore ılk kez gordum komurlu olanını:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da tavsiye etmişlerdi öyle aldım canım ama ben pek sevmedim :(

      Sil
  11. Bende pembeli olandan almıştım ilk kez watsons görünce hala bitmedi unutuyorum bazen kullanmayı:(

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼