19 Mart 2013 Salı

Gül Limanı Oteli / Debbie Macomber

New York Times Bestseller yazarı Debbie Macomberdan yürekleri ısıtacak yeni bir seri:
Jo Marie Rose, Sedir Koyuna yeni bir başlangıç yapmak ve biraz olsun huzura kavuşmak için gelir. Kocasının ölümünün acısını atlatmaya çalışan genç kadın, burada bir otel satın alır ve otelin adını değiştirip Gül Limanı Oteli koyar. Buranın yeni başlayacağı hayatı için doğru yer olduğunu hissetmektedir. Ancak otel ve ilk gelen konuklar, Jo Marieye beklediğinden çok daha büyük sürprizler yapacaktır.
Debbie Macomberın kitapları dünyada toplam 150 milyon adet sattı! Ülkemizde de büyük ilgi gördü ve çok satanlar listelerinde uzun süre kaldı!
Debbie Macomber'ın tarzı bana Maeve Binchy'i hatırlatıyor. Okuması kolay, sonunda ne olacak diye merak ettiğim (mutlu sonla biteceği garanti ama insan merak ediyor işte) Bir de bu yeni kitapların kapakları ne kadar güzel ya, insanı kitap almaya zorlayan, teşvik edici (Kitap almaya hep bir bahanem var, yeni bahanem de bu, kapağı çok güzeldi ama! )
Gül Limanı Oteli 2. okuduğım Debbie Macomber kitabı. İlk okuduğum Küçük Mucizeler Dükkanı adlı kitabı idi. Jo Marie, eşinin ölümünden sonra yeni bir hayata başlamak üzere Sedir Koyu'na gelir ve burada bir otel işletmeye başlar. Jo Marie'nin ve otelin ilk müşterilerinin Sedir Koyu'ndaki değişen hayatları çok güzel bir kurgu ile anlatılmış. Açıkçası Küçük Mucizeler Dükkanı'ndan daha çok sevdim. Daha önce hiç Debbie Macomber kitabı  okumayan varsa bu kitapla başlamasını tavsiye edebilirim.
Sevgiler ♥♥♥

22 yorum:

  1. Listemde ama daha buna çok var:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O listelerden bende de mevcut hiç azalmıyorlar bitmiyorlar :/

      Sil
  2. ilk 3 kitabını okuyup devamını getiremediğim yazarlardan , aldım yine de notumu , belli mi olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kitabı sevdim ben ama bilemem tabi, böyle hikayelerden hoşlanmayanlarda var :)

      Sil
  3. bu gece bu kıtaba baslamayı dusunuyorum ve sanırım serının devamı:) kucuk mucızeler dukkanı,bır yumak mutluluk, bahcemde yeseren umutlar,mucızeler dukkanına donus hepsını okudum Debbıe Macomberın fanatık hayranıyım:))) daha okuyacağım o kadar da kıtapları var Türkiyeye gelecek olan kıtapları,facebooktan takıbındeyım daha da umut dolu kıtapları bıtmez umarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım serinin devamı değil bu ayrı bir kurgu. Umarım bunu da okur ve seversin

      Sil
  4. bır kac kıtabını okudum ama buna sıra gelmedı lıstem oyle uzunkı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o bekleme listelerinen bende de var :)

      Sil
  5. Bu kitabı yeni bitirdim kurgusu çok iyi diğerleri gibi aynı fazla yormuyor diğer seriyide okumustum küçük mucizelere başlamışken bitir derim sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o kadar çok sıra bekleyen kitabım var ki bakalım onları ne zaman okurum :(

      Sil
  6. daha almaya ve okumaya sıra gelmedi bu kitabı canım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sıralarımız bekleyenlerimiz hiç bitmiyor ki Özgecim :)

      Sil
  7. debbie m. okumayı çok istediğim(dediğin gibi kitap kapakları çok cazip) bir yazar ama henüz başlayamadım hiç.arkadaşım yılbaşında br kitsabını hediye etti kütüphaneye koydum sırasını bekliyor...bir okumaya başlarsam fanatiği olabilirmişim izlenimine kapılıyorum böyle yorumlarla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kafa karışıklığında, yorgun, çok şey düşündüğün zamanlarda insanı yormayan kurgusu ile kolayca okunacak bir kitap. Kapakları zaten süper, bayılıyorum. Umarım okur ve seversin sen de.

      Sil
  8. Şu seriyi sırasıyla okuyamasam da buda listemde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sıra ile okuyamadım, olsun okumak önemli :)

      Sil
  9. Bana da doğum günümde seri olarak geldi bu kitaplar, herkes çok iyi yorumlar yapıyor. Umarım ben de en kısa sürede başlarım. Kitap kapakları, beni benden alıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım okur ve seversin canım o zaman :)

      Sil
  10. Bende macomberin serisini okumak istiyorum aldim ama daha baslamadim bakalim nasilmis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seversin sen de, okuması rahat güzel kitaplar

      Sil
  11. Merhaba canım :)) Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben senin blogunu sık sık ziyaret eden ama yorum yapmakta zorlanan kitledenim :) Çünkü kozmetikle pek aram yok. Yahu bir şeyler yazayım diye kitap sekmesini tıkladım bir tane ortak okuduğumuz kitap bulamadım :) Ama okuduğun kitapları çok beğendim, okudukça yorum yapacağım :)) Yayınlarını çok beğenmekle birlikte, çok beğendiğim bloglardan biri olduğunu da belirterek blogunun, seni çok öpüyor ve sevgilerimi gönderiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm, hoş geldin iyi ki geldin yoruma çok sevindim :) Bu ara ben de kozmetiğe ağırlık verdim. Ahahah hiç mi oratk kitap okumamışız , tüh :( Canım çok teşekkürler, be nde öpüyorum. İstanbul'a geldiğinde haber ver :)

      Sil

Hoşgeldiniz! Yorumunuzla bloguma değer kattınız, çok teşekkür ederim🌼🌼🌼